пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Співвласник Naprosecco Oyster & Co, «Тісто, сир і тітка Белла» та бару Charles Baker Володимир Григори написав у фейсбук про копіювання свого формату Naprosecco Oyster & Co сусіднім закладом Shatun Pub.
Згідно з дописом, у закладі Shatun Pub цього сезони ввели у меню розливне просеко та почали використовувати такий самий посуд, як у сусідському Naprosecco Oyster & Co.
Володимир Григори запропонував замінити хоча б келихи, що б не було плутанини з посудом.
Далі пряма мова:
«Об отсутствии фантазии и уважения к конкурентам. Ребята из Shatun_Pub которые открылись на год позже через стенку от Naprosecco. Oyster & Co видимо поражены успехом нашего формата спиздили себе в паб «просекко» по вкусу из Одессы, но это не самое печальное.
Печально то, что они даже купили такие же бокалы (надеюсь купили, а не насобирали у нас). Ну и демпенгнули на 4 грн. Ребят, шатуновцы, если надо могу вам по соседски помочь с подбором другой посуды. Мы же будем путаться. Оно вам надо?».
Фото: Facebook Vladimir Grigori
Вже понад три роки ми розповідаємо вам про світ гастрономії. Будемо вдячні за підтримку на Patreon!
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi