У Дубаї помер мішленівський шеф, який відкрив світу британську кухню - PostEat

пошук

У Дубаї помер мішленівський шеф, який відкрив світу британську кухню
06-12-2019 0 1353


Гарі Родс (Gary Rhodes) помер у віці 59 років від субдуральної гематоми, спричиненої травмою голови. Вважається, що саме Родс модернізував британську кухню у 1990-х і посприяв появі таких зірок, як Джеймі Олівер та Гордон Рамзі.

Гарі Родс помер у Дубаї, куди переїхав у 2011 році. В день смерті він знімався у передачі для компанії Rock Oyster Media, а після вечері вдома впав. Родс доправили у лікарню, але врятувати його не вдалось.

Син шефа Джорд Родс написал в Instagram, що його батько був люблячою та турботливою людиною, — «Він завжди ріс над собою та мотивував інших ставати краще».

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

My dad was the most loving, caring man who pushed himself and others around him to be the best they could possibly could be. I miss you so much already. Love you dad. ❤️

Публикация от George Rhodes (@georgerhodes17)

За численні заслуги у царині гастрономії Гарі Родса нагородили Орденом Британської Імперії. Він зробив кар’єру шеф-кухаря та телеведучого проєктів «Майстер Шеф», «Пекельна Кухня» та «Родс у Великій Британії». Критики вважають, що з появою Родса британська кухня «помолодшала» та стала зрозумілішою світу. Його роботу на кухні та в кадрі називали «гастрономічним рок-н-ролом». Свою першу зірку «Мішлен» шеф отримав у віці 26 років.

Фото: Gary Rhodes

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi