У Києві група молодиків розгромила бар «Хвильовий» - PostEat

пошук

У Києві група молодиків розгромила бар «Хвильовий»
27-11-2021 0 636


У Києві, 26 листопада, на бар Хвильовий на Подолі знову напали невідомі молодики. Про це заклад повідомляє у Facebook.

О 18:39 до входу в бар підійшло троє невідомих і “залили” двох охоронців сльозогінним газом. Після цього до воріт підбігли ще 12 людей та забігли у двір закладу. Охоронців по спині та руках били телескопічними кийками і перешкоджали пересуванню всередину бару. 

Під час нападу в приміщенні бару було близько 15 відвідувачів, троє діджеїв з Берліну та команда ще з 3 осіб. Бармени встигли закрити двері на ключ, але їх почали виламували. Відвідувачі тримали двері, щоб невідомі не потрапили всередину. 

“В цей час у дворі почали ламати меблі, частинами меблів та телескопічними кийками вибивати вікна та скляні двері в приміщення. В дірки у вікнах та дверях полетіли газові балони зі сльозогінним газом. Частина відвідувачів та команда заховались в колдрумі та туалетах, щоб не вдихати газ, інша частина продовжували тримати двері”, — розповідають у барі «Хвильовий».

За інформацією закладу, у дворі лунали крики «смерть під**ам», «white power», «достанем пид***сов». Відвідувачі та члени команди почали дзвонити в поліцію та викликали охоронну службу «Шериф».

“Коли всі вікна та двері були вибитими, невідомі вибігли з двору та зникли в невідомому напрямку. Весь інцидент тривав близько 5 хвилин. Невідомі покинули двір о 18:42. Охоронна служба приїхала через 5 хвилин після того, як еквідомі покинули двір. Поліція приїхала через 20 хвинин після закінчення інциденту і почала брати свідчення в очевидців”, — додають у барі.

У барі “Хвильовий” розповідають, що це випадок нападу на бар та перешкоджанню господарської діяльності. 

Перший масовий інцидент трапився 6 листопада, тоді близько 150 чоловік прийшли під бар, заблокували вхід у двір, кидали димові шашки та петарди та розмальовували стіни зі сторони Верхнього Валу. Невідомі в той вечір блокували бар двічі. Перший раз пів години, другий — близько трьох годин. Тоді на виклики та заяви в поліцію приїхала одна патрульна машин, правоохоронці стояли поруч та спостерігали за всім, що відбувається. Жодної протидії невідомим поліція не чинила. 

Після 6 листопада невідомі приходили в бар ще кілька разів. 9 листопада вони забігли у двір в робочий час бару та розмалювали стіни гомофобними та расистськими закликами. Протягом тижня ще кілька разів група людей від 10 до 20 осіб підходили та від 5 до 20 хвилин блокували роботу бару.

Фото: Facebook Хвильовий

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi