пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
«Український фаст-фуд» – тема першого майстер-класу у 2023 році від проєкту Taste of Ukraine. Дводенний практичний майстер-клас пройде 14-15 березня у Києві в кулінарній студії Su.CHEF.
“Ми не могли не помітити бум відкриття шаурмічних, піццерій, чебуречних та булочних. Тому нашому проєкту стало цікаво, а чи була українцям притаманна швидка їжа і які страви можна підняти з забуття і повернути до сучасних закладів.
Найкращою формулою дослідження ми обрали формат практичного майстер-класу”, — йдеться в описі заходу.
На майстер-класі будуть говорити про піцу-паляницю, лангош, галушки, палюшки і сучасний фаст-фуд. Присутні навчаться робити швидке і смачне тісто на піцу, правильний лаваш для шаурми, різні начинки і салати, соуси для м’яса і риби.
А також будуть пропрацьовані наступні рецепти: свині ребра по технології смокера; барбекю-соус; сендвіч зі щокою, моцарелою і запеченими овочами; яловичий мозок з псевдо голландезом і кукурудзою; горохові пиріжки на кшталт фалафеля.
“Ще ми покажемо вам 4 види шаурми з субпродуктами, консервовані мариновані яйця, українську поркетту зі свинини, нову страву українського фаст-фуду – «шкіру москаля», різні начинки для піцци з локальних продуктів, і на десерт – шоколадні вафлі з кістковим мозком”, — повідомляється в описі закладу.
Спікери майстер-класу:
Дати проведення: 14-15 березня (місто Київ).
Місце проведення: Кулінарна студія Su.Chef, проспект Василя Порика, 16-А.
Вартість участі 4000 грн, якщо оплатити до 10 лютого. Потім вартість буде зростати.
Фото: Український Фаст-Фуд
Читайте також:
В Україні викрили постачальників продуктів, які не сплатили податків майже на ₴400 мільйонів
Відсвяткуйте День бармена у «БарменДиктаті»
У Китаї виявили понад 40 тисяч пляшок підробленого дорогого вина
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi