У Києві пройде дводенний практичний майстер-клас на тему «Український фаст-фуд» - PostEat

пошук

У Києві пройде дводенний практичний майстер-клас на тему «Український фаст-фуд»
02-02-2023 0 944


«Український фаст-фуд» – тема першого майстер-класу у 2023 році від проєкту Taste of Ukraine. Дводенний практичний майстер-клас пройде 14-15 березня у Києві в кулінарній студії Su.CHEF. 

“Ми не могли не помітити бум відкриття шаурмічних, піццерій, чебуречних та булочних. Тому нашому проєкту стало цікаво, а чи була українцям притаманна швидка їжа і які страви можна підняти з забуття і повернути до сучасних закладів.

Найкращою формулою дослідження ми обрали формат практичного майстер-класу”, — йдеться в описі заходу.

На майстер-класі будуть говорити про піцу-паляницю, лангош, галушки, палюшки і сучасний фаст-фуд. Присутні навчаться робити швидке і смачне тісто на піцу, правильний лаваш для шаурми, різні начинки і салати, соуси для м’яса і риби. 

А також будуть пропрацьовані наступні рецепти: свині ребра по технології смокера; барбекю-соус; сендвіч зі щокою, моцарелою і запеченими овочами; яловичий мозок з псевдо голландезом і кукурудзою; горохові пиріжки на кшталт фалафеля.

“Ще ми покажемо вам 4 види шаурми з субпродуктами, консервовані мариновані яйця, українську поркетту зі свинини, нову страву українського фаст-фуду – «шкіру москаля», різні начинки для піцци з локальних продуктів, і на десерт – шоколадні вафлі з кістковим мозком”, — повідомляється в описі закладу.

Спікери майстер-класу:

  • Асмік Гаспарян – бренд-шеф, переможниця 6 конкурсу «Майстер-Шеф», спеціаліст по м’ясу і спеціям, дослідниця українських пряних трав різних регіонів.
  • Артем Магер – шеф-кухар, працював в ресторанах Гусовських, «Канапі», Київ, «Кім-Бар», Черкаси. Зараз відкриває новий проєкт по стріт-фуду за кордоном.
  • Сергій Пожар – шеф-кухар, дослідник української кухні Карпат, автор книжок і рецептів, співзасновник і шеф-кухар ресторану книгарня кав’ярня, Стрий.
  • Семен Шеховцов – шеф-кухар ресторану «Мисливський двір», Київ

Дати проведення: 14-15 березня (місто Київ).

Місце проведення: Кулінарна студія Su.Chef, проспект Василя Порика, 16-А.

Вартість участі 4000 грн, якщо оплатити до 10 лютого. Потім вартість буде зростати.

Фото: Український Фаст-Фуд

Читайте також: 

В Україні викрили постачальників продуктів, які не сплатили податків майже на ₴400 мільйонів

Відсвяткуйте День бармена у «БарменДиктаті»

У Китаї виявили понад 40 тисяч пляшок підробленого дорогого вина

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi