У Празі запрацював ресторан сучасної кухні Nai - PostEat

пошук

У Празі запрацював ресторан сучасної кухні Nai
19-01-2024 0 345


Наприкінці грудня 2023 року у чеській столиці Празі відчинив свої двері для відвідувачів ресторан сучасної кухні Nai, який працює за українською франшизою від співзасновника та бренд-шефа Володимира Ярославського. Про це PostEat розповіли в Nai.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Заклад у столиці Чехії відкрили українці, які від початку ремонту отримали підтримку від консула посольства України в Чехії Олександра Луценка. 

“Сам ремонт тривав 7 місяців. За цей час стикнулись з блокуванням кордонів через страйки та зміною правил ввезення посуду. Але зі всім впорались”, – повідомляють в команді закладу.

У Nai розповідають, що стильний невимушений інтер’єр в закладі поєднується із сучасною кухнею, всюди відчувається увага до деталей. В декорі, формі для персоналу, подачі страв та рівні сервісу прослідковується, що це український бізнес. Всі меблі, декор та посуд привезені з України, а вази та світильники виготовлені українськими майстрами за індивідуальним замовленням.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В меню Nai вражає різноманіттям: голубці з креветками, борщ з салом, тартар з ферментованою бузиною, ліниві картопляні вареники з грибами та моцарелою, котлета по-київськи. Меню та подачу розробляли спеціально для Nai. Шефом у чеському закладі став кухар, який працював у ресторані з зірками Michelin. 

У головному офісі Nai додають, що у 2024 році готується до відкриття в Нью-Йорку та ще мінімум у 10 містах світу.

Photo credits: надані закладом

Читайте також:

Користувачі TikTok у захваті від рецепта морозива, яке любить Дуа Ліпа

Україна обмежила ввезення птиці та інкубаційних яєць зі Швеції та США через пташиний грип

Актори серіалу «Ведмідь» поцілувались на врученні премії «Еммі»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi