пошук
Влад Войчук
Автор
Влад Войчук
Автор
Українська компанія Vitmark випустила на ринок соєву альтернативу молоку Vega Milk Soya. Про це йдеться у дописі компанії.
Основою напою є соєві боби – на 100% рослинний протеїн. Для виробництва використовується соя без ГМО, яка закуповується у Європі. Також Vega Milk Soya не містить глютену, лактози та доданого цукру.
“Традиційно соя – найкраща основа для приготування кавових напоїв. Завдяки великій кількості рослинного протеїну легко отримати високу та щільну пінку в улюбленому капучіно або лате. Окрім приготування кави, ситуації споживання продукту дуже різноманітні: на соєвому молоці виходять чудові сніданки (каша, гранола, омлет), традиційні справи (в тому числі – супи) та екзотичні рецепти”, — додають у компанії.
На соєвому молоці можна замішувати тісто для випікання та ним заправляють пасту. Також соєве молоко можна пити і як самостійний продукт.
З грудня 2021 року соєве молоко доступне як на українському ринку, так і вже відвантажується компанією на експорт.
Фото: Facebook Vitmark-Ukraine
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi