пошук
пошук
До дня народження відомого українського митця кафе Євгена Клопотенка й Інни Поперешнюк “Інші” та артплатформа Vidro.ua запускають поп-ап “Їжа Шевченка”. Його мета ближче познайомити українців з Тарасом Григоровичем через його кулінарні вподобання й розвінчати стереотипи щодо його постаті.
Поп-ап відбудеться 8-10 березня в українському кафе “Інші”(вул. Соборна площа, 2А). У його межах артплатформа Vidro.ua дослідила гастрономічні захоплення Шевченка, а команда “Кафе.Інші” відродила їх на тарілці. Відтак на гостей чекатимуть три страви зі спогадів класика та його друзів. У меню: салат з буряком, борщ із карасів та гречані палянички. А також — вареники з грибами, підсмажені на вершковому маслі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Крім цього, коктейльний бар-ферма «Інші» у ці дні запропонує відвідувачам авторські коктейлі й спробує відродити улюблений напій класика — чай із самовара з додаванням рому.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
“Наша мета популяризувати українську культуру в сучасному погляді. Ми хочемо розкрити справжнього Тараса Шевченка — веселого, стильного, романтика, душу компанії та гурмана. Й символічно зробити це до 210-річчя з дня його народження”, — коментують організатори.
Щоб гості закладу мали змогу дізнатися про Тараса Шевченка більше, організатори створили тематичний корнер, наповнивши його переосмисленими й сучасними портретами поета, інформаційними матеріалами про його життя та мерчем Vidro.ua. У дні поп-апу платформа запропонує знижку -20% на всі товари з Шевченком.
“Інші. Бар”
Адреса: Львів, вул. Федорова, 12
Час роботи: щодня з 16:00 до 23:00
Соцмережі: https://www.instagram.com/inshi.bar/
“Кафе.Інші”
Адреса: Соборна площа, 2А
Час роботи: щодня з 7:00 до 23:00
Соцмережі: https://www.instagram.com/inshi.cafe/
Текст та фото надані партнером.
Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.
Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi