В Києві створили перший «рамен-борщ» - PostEat

пошук

В Києві створили перший «рамен-борщ»
17-09-2019 0 1540


В кафе Ramen-do біля станції метро «Печерська» готують томатний тонкоцу рамен. Рецепт створив японський шеф Noriyasu Fujikura. До традиційного бульйону на свинині й локшини він додав українські томати і цибулю-порей.

Ідея томатного рамену виникла влітку 2018 року, коли японець вперше опинився на українському базарі. Його вразила розмаїття овочів, а особливо томатів. Вони були м’ясисті і мали яскравий смак, зовсім не такі, як японські.

В Ramen-do готують томатний рамен за рецептом Noriyasu Fujikura з бульйону на свинині. Додають локшину, кунжутну олію, гострий соус «тобаджан», свіжі помідори й хрустку цибулю-порей. Стандартна порція томатного рамену з м’ясом чяшю коштує 145 грн. Без цибулі-порей й м’яса — 100 грн. Ячмінним чаєм мугіча пригощають безкоштовно.

Заклад працює з понеділка по п’ятницю з 12:00 до 16:00. Субота та неділя — вихідні.

Фото: Ramen-do / Артем Кузьменчук

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi