пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Віскі створив американський бізнесмен Майкл Курила (Michael Kuryla), який чотири роки вивчав місцеві дистиляти. В основі Black Whiskey («Чорний Віскі») спирт з зерна, ячменя та фіолетової кукурудзи. Перед розливом в пляшки віскі витримується у бочках з американського дуба.
Віскі виробляють на гуральні Don Michael. Фіолетову кукурудзу для дистиляції вирощують поблизу археологічного комплексу Чанкай (Chancay) на узбережжі. Це місце, близько 1000-1500 роках н.е. було центром маловивченої індіанської цивілізації.
На сайті напою сказано, що в основу виробництва покладено рецепт виготовлення кукурудзяного пива Chicha de jora. Також гуральня виготовляє «Андський лікер» на основі «Чорного Віскі» та молочного крему.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi