В Перу випустили «Чорне Віскі» з фіолетової кукурудзи - PostEat

пошук

В Перу випустили «Чорне Віскі» з фіолетової кукурудзи
15-11-2019 0 1512


Віскі створив американський бізнесмен Майкл Курила (Michael Kuryla), який чотири роки вивчав місцеві дистиляти. В основі Black Whiskey («Чорний Віскі») спирт з зерна, ячменя та фіолетової кукурудзи. Перед розливом в пляшки віскі витримується у бочках з американського дуба.

Віскі виробляють на гуральні Don Michael. Фіолетову кукурудзу для дистиляції вирощують поблизу археологічного комплексу Чанкай (Chancay) на узбережжі. Це місце, близько 1000-1500 роках н.е. було центром маловивченої індіанської цивілізації.

На сайті напою сказано, що в основу виробництва покладено рецепт виготовлення кукурудзяного пива Chicha de jora. Також гуральня виготовляє «Андський лікер» на основі «Чорного Віскі» та молочного крему.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi