В Україні створили інтерактивну карту ветеранських бізнесів - PostEat

пошук

В Україні створили інтерактивну карту ветеранських бізнесів
01-11-2023 0 461


30 жовтня 2023 року “Український ветеранський фонд” спільно з “Лун” та сервісом таксі Uklon презентували інтерактивну карту ветеранських бізнесів. Про це йдеться на порталі “Дія.Бізнес”.

На одній платформі зібрано бізнеси, які запущені в різних регіонах України ветеранами та їхніми родинами. На карті можна знайти кафе, юридичні, медичні, туристичні послуги, одяг тощо.

Карта розроблена з метою підсилення ветеранів через бізнес, для підтримки підприємницької діяльності й комфортного повернення ветеранів додому. 

Проєкт став початком колаборації державної інституції та бізнесу, які об’єднались заради ветеранів. Український ветеранський фонд як експерт з питань ветеранів разом з партнерами обрали напрям реінтеграції через бізнес.

Бізнеси ветеранів можна знайти на інтерактивній карті, розробленій ІТ-компанією “ЛУН” в рамках соціальної ініціативи “Лун.Місто”. За допомогою власної геолокації можна знайти найближчий ветеранський бізнес і обрати потрібні товари чи послуги. Також користувачі карти можуть відфільтрувати бізнеси за категоріями. Uklon як один з найбільших сервісів таксі в Україні долучився до проєкту, як інформаційним підсиленням карти, так і подальшою участю в реінтеграції ветеранів.

“На карті представлені бізнеси, які були підтримані фінансово Українським ветеранським фондом. Наразі превалює сфера харчування, а також набирає обертів сфера оборонно-промислового комплексу. Презентована карта на сьогодні налічує 77 проєктів та буде продовжувати наповнюватися”, — йдеться у повідомленні.

Photo credit: скриншот

Читайте також:

У Carlsberg заявили, що росія вкрала їхній російський бізнес

Євген Клопотенко та Інна Поперешнюк запустили сніданкове меню у закладах «100 років тому вперед» і «Полтава»

Вина SHABO були представлені на престижній виставці Warsaw Wine Experience 2023

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi