пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Ресторатор Вадо Арзуманян в своєму Telegram каналі “Чанахи сьомого дня” розповів, як заклади можуть заробляти на 20-25% більше.
За його словами, потрібно зробити дві речі: не прибирати паперове меню та дозволити офіціантам записувати страви, які замовляють гості.
“Колеги, чи хочете ви заробляти на 20-25% більше?
Вам треба зробити дві речі:
Це робиться дуже просто: зайдіть в один із ресторанів, в якому є «багатотомне» меню і спробуйте замовити в офіціанта 3 холодні закуски, якийсь суп і щось дуже смачне на основне. І не забудьте про напої. Вам все це вдасться зробити і ви не відмовитесь від тої їдеї — поїсти саме стільки тільки в одному випадку: якщо там буде паперове меню, а не QR код.
Ми порахували, що на QR кодах, котрі у нас були лише місяць часу, ми втратили 25-30% від нашого звичного середнього чеку.
Меню — це шпаргалка. Не відбирайте цю шпаргалку у ваших гостей.
Тільки не розповідайте мені, що QR код — це гігієна.
Гігієна — це санітайзер на столі, гігієна — це посудомийна машина, яка видає 90 градусів.
Завжди, коли до мого столу підходить офіціант, який нічого не записує, я стараюсь замовити якомога менше, щоб він нічого не забув чи не наплутав.
Я люблю, так само як і ви багато замовляти.
Дайте можливість своїм гостям замовляти більше”, — написав Вадо Арзуманян.
А яке вам зручніше меню: паперове чи онлайн?
Photo credit: Instagram arz.vado
Читайте також:
Чергова перемога сирної галузі — українські сири отримали нагороди на World Cheese Awards
Наливка «Вишнева спокуса» здобула перемогу на дегустаційному конкурсі у Великій Британії
Юрій Ковриженко готуватиме на International Bazaar 2023
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi