Вадо Арзуманян розповів, як закладам заробляти на 20-25% більше - PostEat

пошук

Вадо Арзуманян розповів, як закладам заробляти на 20-25% більше
16-11-2023 0 621


Ресторатор Вадо Арзуманян в своєму Telegram каналі “Чанахи сьомого дня” розповів, як заклади можуть заробляти на 20-25% більше.

За його словами, потрібно зробити дві речі: не прибирати паперове меню та дозволити офіціантам записувати страви, які замовляють гості. 

“Колеги, чи хочете ви заробляти на 20-25% більше?

Вам треба зробити дві речі:

  1. Зрозуміти, для чого в закладах існують меню.

Це робиться дуже просто: зайдіть в один із ресторанів, в якому є «багатотомне» меню і спробуйте замовити в офіціанта 3 холодні закуски, якийсь суп і щось дуже смачне на основне. І не забудьте про напої. Вам все це вдасться зробити і ви не відмовитесь від тої їдеї — поїсти саме стільки тільки в одному випадку: якщо там буде паперове меню, а не QR код.

Ми порахували, що на QR кодах, котрі у нас були лише місяць часу, ми втратили 25-30% від нашого звичного середнього чеку.

Меню — це шпаргалка. Не відбирайте цю шпаргалку у ваших гостей.

Тільки не розповідайте мені, що QR код — це гігієна.

Гігієна — це санітайзер на столі, гігієна — це посудомийна машина, яка видає 90 градусів.

  1. Спробуйте привчити ваших офіціантів, котрі тренують свою пам’ять на гостях, не записуючи замовлення, записувати!

Завжди, коли до мого столу підходить офіціант, який нічого не записує, я стараюсь замовити якомога менше, щоб він нічого не забув чи не наплутав.

Я люблю, так само як і ви багато замовляти.

Дайте можливість своїм гостям замовляти більше”, — написав Вадо Арзуманян.

А яке вам зручніше меню: паперове чи онлайн?

Photo credit: Instagram arz.vado

Читайте також: 

Чергова перемога сирної галузі — українські сири отримали нагороди на World Cheese Awards

Наливка «Вишнева спокуса» здобула перемогу на дегустаційному конкурсі у Великій Британії

Юрій Ковриженко готуватиме на International Bazaar 2023

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi