Виноробню князя Трубецького перейменували на Stoic Winery - PostEat

пошук

Виноробню князя Трубецького перейменували на Stoic Winery
07-04-2023 0 931


Виноробня князя Трубецького, яка розташована в селі Веселе Херсонської області, змінює назву на Stoic Winery. Про це компанія повідомила в Instagram.

“З перших годин війни історична будівля шато Трубецького була окупована. Дотепер вона щоденно страждає від наслідків російських боєприпасів. Війна забрала у нас все – вино вкрадене та розбите, наші професіонали були змушені тікати від насильства, а склади – розбомблені. Третя війна в історії шато Трубецького стала поштовхом до змін. Ми вирішили перейменувати нашу виноробню на Stoic Winery, щоб віддати належну шану філософії стоїцизму та показати, що жодні випробування не зможуть нас зупинити в нашому бажанні робити краще вино. Відтепер кожна крапля вина, яку ми вироблятимемо, буде трансляцією нашої наполегливості та відданості своїй справі”, — розповідають у виноробні.

У компанії пояснили, чому  обрали назву Stoic («стоїк»). Стоїцизм – це філософія самоопанування, наполегливості, прийняття ситуації та прагнення до кращого, попри події. 

Після нападу росії на Україну шато було серйозно пошкоджене, а відновлення займе багато часу та зусиль. У виноробні поважають історію та діяльність засновника, російського князя Трубецького, але вважають, що їхня ідентичність та майбутнє не повинні бути пов’язані з російським князем.

Перейменування є першим кроком до мети та нової історії. У виноробні повні ентузіазму та енергії, щоб забезпечити відновлення та подальший розвиток Stoic Winery. 

“Наше стратегічне завдання – відновити виробництво високоякісних вин в історичному шато з урахуванням усіх сучасних надбань світового виноробства. Першочерговою задачею, звісно, є відновити виробництво і продажі вин. Це вкрай важливий фактор для відновлення.⠀

Ми також маємо плани відновити лабораторію, 200 гектарів виноградників, готельно-туристичний комплекс та продовжувати історію цієї території. Але це вже тоді, коли на територію буде доступ і там буде гарантовано безпечно”, — додають у Stoic Winery.

Фото: Instagram stoicwinery

Читайте також:

Клопотенко запропонував створити музей борщу в Києві

У Львові на магазині алкоголю Bad Boy приберуть напис «Все для причастя»

20 нових закладів у Великій Британії та Ірландії отримали нагороду Bib Gourmand

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi