Власниця бренду Yaro Юлія Привалова вибачилась за анекдот і розповіла про свою позицію - PostEat

пошук

Власниця бренду Yaro Юлія Привалова вибачилась за анекдот і розповіла про свою позицію
20-10-2021 0 1655


Засновниця бренду ТМ Yaro Юлія Привалова відреагували на скандал навколо її поста в Instagram з фото на фоні Кремля, в якому вона також додала анекдот про «бандерівців». Свою відповідь вона опублікувала в Facebook.

“Спостерігаю за тим, що відбувається навколо мене і моєї сторінки. Бачу, як через вирвану з контексту ситуацію, мене втягують в скандал, де суспільство розділяється на правих та неправих. У мене не було і немає бажання брати в цьому участь, проте залишатися осторонь я також не можу, адже стосується моєї держави, і мене особисто, як громадянки та як людини. Я завжди вважала себе патріотом своєї країни і вважаю так досьогодні. Я — Українка, народилася в Україні, закінчила школу та університет в Україні, а не там, де зараз «перспектива получше у молодых». Я одружена з українцем і моя донька — українка”, — написала Привалова.

“Що стосуюється анекдоту, то я не переслiдувала мети образити ним будь-кого. Я приношу щирі вибачення, якщо це обурило чиїсь почуття”, — відзначила вона.

Також власниця бренду ТМ Yaro додала, що веде і розвиває бізнес в Україні, а не в офшорних юрисдикціях, де «нормально для бізнесу».

Бренд ТМ Yaro також вибачився перед тими, чиї почуття були ображені. «Також хочемо зауважити, що уявлення про антипатріотичність компанії YARO є абсолютно помилковим. Ми бажаємо Україні найквітучішого процвітання та сподіваємося й надалі робити свій посильний внесок у її розвиток», — зазначено в пості.

Фото: Facebook Yulia Privalova

Читайте також: У соціальних мережах закликають бойкотувати продукцію здорового харчування ТМ Yaro.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi