Холдинг !FEST відкрив першу «Реберню» на території Європейського Союзу - PostEat

пошук

Холдинг !FEST відкрив першу «Реберню» на території Європейського Союзу
23-07-2024 0 248


В Польші відкрився перший заклад «Реберня» ресторанної мережі !FEST. Це вже дев’ятий заклад під вивіскою «Реберні», але перший за межами України. Як розповідає у коментарі редакції PostEat керівник PR-відділу холдингу !FEST Тарас Маселко, нова «Реберня» розпочала роботу в місті Лодзь, Польща, за адресою: Łódź, ul. Drewnowska 58 (Manufaktura). Посадка в закладі площею 880 м.кв розрахована на 350 місць (250 в закладі і 100 на майданчику).

Ззаклад у Лодзі називається «Rebernia: ribs & craft beer». В цей спосіб бренд пояснює суть монопродуктового концепту і найбільш вдалий фудпейринг. «Окрім наших фірмових реберець та інших улюблених страв, що і в «Ребернях» в Україні, в Лодзі маємо 16 кранів крафтового пива від «Правди». Це поєднання (ребра +крафтове пиво) вже є традиційним в наших «Ребернях», тож тішимось що «Реберня» в Лодзі стала своєрідним представництвом пива нашої пивоварні», — розповідає Тарас Маселко.

Для мережі Реберень пивоварня готує спеціальні сорти для ідеального поєднання зі стравами з меню, а також в закладі можна буде придбати знані «Putin Huylo», «Frau Ribbentrop», пиво з серії Lviv craft beer та інші.

Фото надані пресслужбою !FEST

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi