пошук
Партнери
Автор
пошук
Партнери
Автор
Книжку відомого кулінарного експерта Євгена Клопотенка «Зваблення їжею з українським смаком» перекладено англійською мовою.
У книзі Ukrainian cuisine in 70 dishes видавництва “Книголав” зібрано 70 авторських рецептів українських страв — супи та юшки (в тому числі й не один варіант борщу), страви з м’яса та риби, овочів та грибів, каші, напої, закуски, випічка та десерти.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
“Це невеличка подія, завдяки якій світ отримає більше шансів дізнатися, наскільки крута українська кухня, — говорить шеф-кухар та кулінарний експерт Євген Клопотенко. — Ця книжка для всіх, хто хотів подарувати своїм іноземним друзям щось дуже про Україну. Всередині не тільки рецепти, а й моя історія кохання: як я знаходив рецепти і як відкривав у собі розуміння української кухні”.
Книжка стала результатом кількарічних досліджень Євгеном Клопотенком історії української кухні, роботи з істориками та всеукраїнської експедиції. Вона також містить цікаві факти про українські продукти — як їх споживали раніше, чим вони корисні, у який спосіб їх найкраще готувати.
Книжка вже доступна до замовлення за посиланням.
Текст та фото надані PR-службою Євгена Клопотенко. Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi