пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Український шеф-кухар Юрій Ковриженко розповів, як намагається зрозуміти місцеві продукти, коли потрапляє в нову країну.
За його словами, він намагається побачити продукти так, як це роблять місцеві жителі, щоб максимально відкрити їх потенціал.
“Це адаптовані страви Мальдів. Зірка — це салат, який місцеві називають масуні. Він з тунцем, свіжою кокосовою стружкою та маринованою цибулькою. Дуже цікавий смак, і, чесно кажучи, в мені він будить спогади про мамин салат «Мімоза». Мабуть тому, що з японським майонезом.
А наступна страва — це пані-пурі (індійський хліб у формі пустих булочок). Кухня Мальдів якраз має відчутний вплив індійців та шрі-ланкійців, адже вони дуже близькі до островів. Тому пані-пурі з манговим чатні та копченою рибою — це теж данина місцевим продуктам та традиціям”, – розповів він.
Photo credits: Facebook Yurii Kovryzhenko Chef
Читайте також:
Анна-Євгенія Янченко розповіла, які українські вина отримали медалі в Парижі у 1900 році
Heinz присвятив рекламу продавцям сендвічів на футбольних стадіонах
Converse випустив колекцію взуття по фільму «Вонка»
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi