Захисники Маріуполя успішно завершили курс із кулінарної майстерності у французькій Тулузі - PostEat

пошук

Захисники Маріуполя успішно завершили курс із кулінарної майстерності у французькій Тулузі
04-12-2024 0 178


Четверо героїчних оборонців Маріуполя отримали унікальну можливість освоїти кулінарне мистецтво під керівництвом легендарного французького шеф-кухаря, володаря зірки Мішлен, Т’єррі Маркса. На початку жовтня Володимир Капчук, Денис Дятченко, Євген Хазан та Віталій Агеєв відправились до Тулузи для навчання у престижній кулінарній школі «Cuisine Mode d’Emploi(s)» і вже отримали дипломи. Про це повідомляє ГО «Серце Азовсталі».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

У кулінарній школі оборонці опанували секрети французької кухні та тонкощі хлібопекарської справи, а також відточили свої навички, працюючи з найкращими професіоналами. Курс передбачав не лише теоретичну частину, але й практичні заняття під керівництвом досвідчених кухарів. Після здобуття дипломів учасники зможуть застосувати здобуті знання у роботі, зокрема в ресторані «La Cantine». Цей заклад, один із організаторів програми, активно підтримує переселенців та захисників Маріуполя.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Проєкт реалізується завдяки зусиллям ГО «STAND WITH UKRAINE», кулінарної школи «CUISINE MODE D’EMPLOI(s)» Т’єррі Маркса, Маріупольської міської ради та ГО «Серця Азовсталі». Ця ініціатива стала символом підтримки та надії для захисників, які тепер відкривають нові горизонти.

Фото: https://www.facebook.com/HeartofAzovstal/

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi