пошук
Анна Кирюхина
Автор
пошук
Анна Кирюхина
Автор
25 квітня у Львові розпочав роботу ресторан нової української кухні Канапа. Це вже третя Канапа в сім’ї ресторанів Дмитра Борисова — дві попередні відкрилися у Києві та Варшаві в 2013 та 2017 роках відповідно.
«В центрі уваги — нетривіальна їжа, сучасні інтерпретації аутентичних рецептів і максимальне використання сотень найменувань локальних продуктів, — з захватом опису меню команда ресторану. — Їстівні свічки, легендарний борщ з чорносливом та в’яленою грушою, чорні вареники з судаком, паштет з печінки фазану, холодець з кролика з молекулярним хроном…А, крім того, голубці з козиним м’ясом, зелений борщ з кропивою та цесаркою, язик теля з баношом та ще кілька десятків страв».
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Гості мають змогу замовити дегустаційний сет, що коштує 429 грн та складається з трьох страв-бестселерів, які вже давно завоювали любов відвідувачів київськї Канапи та навіть стали легендарними. У меню є окремі розділи зі сніданками, салатами та варениками з різноманітними начинками — з судаком, копченим салом і та соусом з кав’яру оселедця, з зайцем і ліщиною, з тушкованою кислою капустою, з картоплею та грибами.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
В меню Канапи також представлена велика колекція вин з одеського, херсонського регіонів та миколаївської області, а також вина з Італії, Іспанії, Франції, Німеччини, Австралії та Нової Зеландії. Окрім вина, в барному меню — горілка, українські настоянки та інший міцний алкоголь.
Канапа у Львові — це великий 3-поверховий заклад, у розпорядженні якого 8 зал, тераса та квітучий дворик. Місце розташування — Площа Ринок, 39. «Обрали для ресторану нової української кухні неймовірне місце — Кам’яницю Толочківську. Шляхетний будинок 18 століття, в якому ми розпочинаємо нову главу нашої гастрономічної історії», — розповідають у Сім’ї ресторанів Діми Борисова про локацію закладу.
Фото: Канапа. Львів
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi