Бізнес-курс №1 для виробників їжі - PostEat

пошук

Бізнес-курс №1 для виробників їжі
29-09-2017 0 2663

administration

Автор


Ви вже давно мрієте про свій фуд бізнес?

Ви точно знаєте, що у вас добре виходить робити кондитерські виробити/варити сири/коптити м’ясо/варити пиво і хочете заробляти на цьому?

14 жовтня стартує тримісячний курс Їжаки, який дасть знання та проведе “за ручку” показуючи, як функціонує ринок їжі, куди варто бігти з власним продуктом та яку ціну поставити, щоб таки заробити.

Це курс буде цікавий для:

  • Виробників їжі, які хочуть вдосконалити свій продукт, налаштувати воронку продажів, створити сильну команду і нарешті перейти від операційної рутини до управління.
  • Майстрів, у яких є продукт і які хочуть монетизувати свої вміння. Вони шукають знань та інструментів, які дадуть розуміння бізнесу і дозволять успішно стартувати.
  • Виробників їжі, які розуміють, що їх бізнес припинив рости, вони знають, що можуть заробляти більше, але для цього їм потрібні нові інструменти.
  • Підприємців, які хочуть займатися виробництвом їжі, але їм бракує розуміння цієї ніші, вони шукають середовище виробників, нові контакти та інструменти для швидкого росту

Їжаки — це не про мотивацію й успішні кейси. На курсі не будуть вас надихати та шукати сенс життя.

Тут розкажуть, як заробляти на улюбленій справі, зададуть купу домашніх завдань, щоб ви відчули всі можливі аспекти продажів, і дадуть зворотний зв’язок.

Лектори курсу — це ті хто роблять фуд бізнес в країні не перший рік.

Ті, хто пишуть закони, що регулюють виробників продуктів харчування. Ті хто очолюють кращий рітейл нашої країни.

Серед лекторів: Тарас Ложенко («Доообра Ферма» та «Музей Сиру»), Анна Макієвська (Керівник food — напрямку в «GoodWine»), Олександр Пазинюк (Керівник Лавки Традицій мережі «Silpo»), Ірина Ісакіна (Куратор напрямку Гастрономія у «Всі.Свої»), Катерина Онул (Радник з харчового законодавства «Групи світового банку»), Тарас Парандій (Димне м’ясо від Тараса), Юрій Гладкий (CEO & Co-Founder у «Grape Ukraine») та інші.

Перевага курсу Їжаки в тому, що ви маєте можливість просто посеред курсу вже підписувати свій перший контракт з магазином “Сільпо” або “Good Wine”.

Так, лектори з цих компаній ознайомлються з вашим продуктом, дадуть зворотній зв’язок як покращити його та при вашій готовності та їхньої потреби заберуть до себе на полиці.

Після курсу Їжаки ви зможете: прискорити свій ріст, розширити поле впливу, отримаєте потрібні контакти, зможете вдосконалити продукт, дізнаєтесь, що таке система контролю якості і як впровадити HACCP та багато іншого.

Детальна програма осіннього курсу доступна за посиланням: https://goo.gl/Waqnmx

Заняття починаються з 14 жовтня, три місяці, кожного тижня у:

  • Четвер з 19:00 до 22:00
  • Суботу з 11:00 до 15:00

Для зручності є дві форми навчання жива участь та онлайн навчання.

Якщо ви у Києві – беріть живе навчання. У вас буде пряма комунікація з групою, кураторами й організаторами. Заняття у центрі Києва, м. Палац Спорту.

Якщо ж ви в обласному центрі або вам незручно діставатися – сміливо беріть онлайн. Ви братимете участь онлайн на рівні з офлайн учасниками, зможете задавати необмежену кількість питань в режимі реального часу і матимете записи усіх занять, аби опрацьовувати повторно.

Реєструйтеся та ставайте одним з тих хто зростає та знає, як буде завтра розвивати свій фуд бізнес: yizha-ky.com.ua

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi