Літні тераси Києва з мальовничим краєвидом - PostEat

пошук

Літні тераси Києва з мальовничим краєвидом
19-06-2020 0 2548


Заклади Києва з чудовими пейзажами, мабуть, найпопулярніші локації в літню пору — приємна прохолода ввечері та казкова атмосфера приваблюють киян. Літні тераси Києва з мальовничим краєвидом занурять вас в атмосферу літньої відпустки, а панорами старовинного міста та краса столичної природи неодмінно надихнуть. Тому, якщо шукаєте, де в столиці розкішно відпочити цього літа, запрошуємо вас на літні тераси Києва з мальовничим краєвидом.

Queen

Де: Набережне шосе, 25

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски та салати (140–1300 грн), риба та морепродукти (365–4900 грн), десерти (200–345 грн).

Страви: тартар з вугра – 1240 грн, окрошка – 210 грн, восьминіг по-сицилійськи – 1400 грн, шашлик з курятини – 240 грн, мигдалевий пиріг з крем-брюле та карамелізованою грушею – 240 грн.

Напої: коктейль Queen’s Garden – 270 грн, коктейль Churchill’s Cigar – 270 грн, Mumm Cordon Rouge Brut – 810 грн/150 мл, Sauvignon «Ronco Delle Mele» (Venica & Venica) – 3750 грн/750 мл.

Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; видова тераса, dinner show, жива музика, концерти популярних артистів, ресторанний концерт-хол; вишуканий інтер’єр, панорамний вид на Дніпро, шеф-кухар Володимир Болібрух, страви європейської кухні; моцарела бар, стейки з дров’яної печі, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів.

Розкішна панорама міста, авторські страви і найгучніші виступи відомих артистів — це все про Queen. Ресторанний комплекс на набережній Дніпра, завоював прихильність столичної публіки вишуканою кухнею шеф-кухаря Володимир Болібруха, унікальною шоу-програмою Dinner Show та живописним видом на Дніпро. На літній терасі, ви завжди проведете чудово час, як у колі родини так і друзів, відпочиваючи в тіні пальм та насолоджуючись живою музикою. Меню ресторану може задовольнити найвишуканіші смаки гостей та постійно дивує новинками. Почати знайомство з кухнею ресторану рекомендуємо з тартару з вугра, освіжаючої окрошки, ніжного восьминога по-сицилійськи та шашлику з курятини. А на десерт до чаю, варто замовити мигдалевий пиріг з крем-брюле та карамелізованою грушею. Літня тераса працює щодня з 17:00 із дотриманням всіх санітарних норм.

Guramma Modern Asia

Де: Дніпровський узвіз, 1

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (115–997 грн), салати (165–398 грн), гарячі страви (396–785 грн).

Страви: середземноморський сібас на пару з ікрою, креветками та пак чой – 546 грн, асорті дім сам – 325 грн, баклажан з вугрем та горіховим соусом – 249 грн, лосось з шису-дресінгом та ікрою чавичі – 327 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись в закладі.

Деталі: ресторан сучасної азійської кухні з панорамним видом, вишуканий інтер’єр з контрастними елементами декору, літня тераса, вегетаріанські страви, меню ресторану від шефа Томаса Кетлі, велика винна карта, колекція японського віскі, жива музика і тематичні вечірки, резерв столів, можливість проведення банкетних заходів, парковка.

Guramma Modern Asia — ресторан сучасної азійської кухні із захоплюючим панорамним видом на столичні краєвиди. Інтер’єр Guramma Modern Asia, як і чудовий вид, що відкривається з ресторану не залишать вас байдужим. В закладі вдало поєднали гастрономію Сходу та вишуканий інтер’єр, створивши неповторну атмосферу. Авторське меню ресторану розробив Томас Кетлі, який вчився кулінарному мистецтву у мішленівських шефів Гордона Рамзі та Натана Аутло.

SOLOD levantine grill

Де: проспект Павла Тичини, 1в

Бюджет: ₴₴. Стартери (135–335 грн), бургери (185–255 грн), м’ясо на грилі (155–1155 грн).

Страви: хрусткі креветки катаіфі – 195 грн, тартар з лосося – 215 грн, шаурма в піті – 185 грн, стейк з цвітної капусти – 155 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись в закладі.

Деталі: ресторан середземноморської кухні, розташований на Березняках, стильний інтер’єр, панорамні вікна, страви на грилі, вино келихами, ланчі, тераса, резерв столів.

SOLOD є лівобережною філією відомого київського бару «БарменДиктат», з вікон якого відкривається захоплююча панорама дніпровських схилів. В теплу пору року гостей приймає велика літня тераса закладу OVERGROUND, яка розташована на даху ТЦ Silver Breeze. Тераса умовно ділиться на концертну зону і фудкорт, захід сонця тут зустрічають під dj-сети. На терасі OVERGROUND SOLOD enjoy bar можна насолоджуватись не тільки панорамою Дніпра, а й стравами на грилі та коктейлями.

Atmosfera Restaurant

Де: б-р Тараса Шевченко, 5-7/29.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (245–635 грн), пасти і ризото (265–525 грн), м’ясні меню (215–2725 грн).

Страви: окрошка від шефа на квасі або накисло-молочному напої тан – 165 грн, ризото з білими грибами та трюфелем – 395 грн, пряний лосось з сальсою із авокадо – 545 грн, кучина грудка з манго та насінням чіа – 395 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан середземноморської кухні, знаходиться у готелі Premier Palace, шеф-кухар Вікторія Ончева, страви з морепродуктів, хоспер меню, raw bar, акваріум, тематичні вечірки, резерв столів.

Atmosfera Restaurant знаходиться на 8 поверсі п’ятизіркового готелю Premier Palace в самому центрі столиці. Крізь панорамні вікна лаунж-зони відкривається гарний вид на місто. Формат відкритої тераси дозволяє відчути себе на відпочинку, не покидаючи межі міста. Шеф-кухар Вікторія Ончева цього літа представила в меню авторські страви з риби і морських делікатесів, а також сезонні позиції. Вдале розташування, захоплива панорама та авторська кухня Atmosfera Restaurant — запорука незабутнього свята.

Bar On 8

Де: вул. Алли Тарасової, 5.

Бюджет: ₴₴₴. Суші роли (125–425 грн), закуски (195–525 грн).

Страви: кіноа салат – 345 грн, брускета з копченим баклажаном – 195 грн, парма, маринована копчена слива, диня – 425 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: руфтоп бар-ресторан, знаходиться на 8 поверсі готелю Hyatt Kiev, панорама на історичну частину Києва, страви японської та континентальної кухонь, коктейлі, барна карта, кальян.

Розташований на 8 поверсі готелю Hyatt Kiev, Bar On 8 відкриває неповторну панораму на історичну частину міста з його основними культурними пам’ятками – Софійським та Михайлівським Соборами. У теплу пору року тераса бару є основним місцем відпочинку готельного комплексу. Асортимент страв японської та континентальної кухонь доповнені змістовною картою вин. Особливої уваги заслуговує різноманіття коктейльних напоїв.

b-hush lounge bar

Де: вул. Велика Житомирська, 2а.

Бюджет: ₴₴₴. Нігірі (125–245 грн), бургери (685–725 грн), десерти (95–865 грн).

Страви: салат з руколою та лососем – 545 грн, рамен з телятиною – 465 грн, бургер від шефа – 725 грн, медальйони з азійським соусом – 765 грн.

Напої: мохіто б/а – 245 грн, «Кир Роял» – 495 грн, «Хьюго» – 385 грн.

Деталі: знаходиться на 11 поверсі готелю InterContinental Kyiv, панорамний вид на центр міста, коктейльне меню і кальянна карта, резерв столів, формат take away.

b-hush lounge bar знаходиться на одинадцятому поверсі готелю InterContinental Kyiv, де в літній період працює тераса. Своєю головною особливістю лаунж-бар b-hush вважає захоплюючу панораму Києва на 270 градусів. Тут гармонійно співіснує вишуканий європейський інтер’єр і декоративні елементи родом з Азії, гастрономічна класика Заходу і Сходу. В b-hush lounge bar ви знайдете змістовну коктейльну карту, в якій представлені не лише класичні коктейлі, а й шоти, екзотичні та гарячі коктейлі, й безалкогольні напої.

Головна фото: Queen

Фото: Facebook Queen, Guramma Modern Asia, SOLOD levantine grill, Atmosfera Restaurant, Bar On 8, b-hush lounge bar.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi