пошук
пошук
4 квітня о 19:00 – еногастровечір зі Split, який познайомить із наукою поєднання вина та їжі. Як смакуватиме одне і те саме вино, якщо його подамо до по-різному приготованої риби? Присмак чого відчуємо, коли каперси зап’ємо Sauvignon Blanc? Яке вино підкреслює смак десертів і чому рожеве вважається універсальним? Наші смакові рецептори здатні на неймовірні реакції!
4 квітня шеф-кухар Ромна Щурко приготує 4 страви, а сомельє підбре до них унікальне вино, яке розкриє свій смак з різних сторін у поєднанні з кожною зі страв.
Час гастрономічних відкриттів, розширення можливостей наших рецепторів і смакового задоволення від дуету «вино+їжа» у ф’южн-ресторані Split Club Lviv.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi