пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Які сніданки в Харкові можна скуштувати впродовж всього дня, розповідає редакція PostEat. Для когось сніданок починається з першим сонячним промінням, а хтось може замовити улюблені сирники чи скрембл й опівдні. Щоб не створювати штучні обмеження для дорогих гостей, деякі харківські заклади готують сніданки до самого вечора. Тож ділимось з вами локаціями, де сендвіч Крок Мадам та ліниві вареники можна скуштувати навіть на вечерю.
Міське кафе 1654 | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: площа Конституції, 2/2
Години роботи: щодня 09:00-20:00
Дещо з меню: найніжніша піта з індичкою — 245 грн, Крок Мадам — 260 грн, грибний омлет з моцарелою — 260 грн, солона вівсянка — 175 грн, ліниві вареники — 225 грн.
Деталі: «Міське кафе 1654″ – це справжній символ міста, розташований в історичному центрі Харкова. Концепція кафе проста і геніальна водночас – створити простір, де кожен гість почуватиметься як удома, незалежно від часу доби. Унікальність кафе “1654» полягає у його здатності поєднувати різні формати: це і привітна кав’ярня з запашною випічкою, і кондитерська з вишуканими десертами, і ресторан з космополітичним меню. Особливу увагу тут приділяють сніданкам, які подають протягом усього дня. Меню сніданків вражає своєю різноманітністю: від класичних сирників та лінивих вареників до авторських інтерпретацій яєць та каш. З новинок можна спробувати найніжнішу піту зі скремблом та індичкою або грибний омлет з моцарелою.
Кафе — пекарня «Франик» | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: площа Свободи, 8
Години роботи: щодня 09:00-21:00
Дещо з меню: французьки сендвіч — 298 грн, зелений омлет з лососем та авокадо — 318 грн, шакшука з ягням та бринзою — 298 грн, яйця Бенедикт з прошутто крудо — 294 грн.
Деталі: «Франик» у Харкові – це пекарня-кафе у самому серці міста, яка приваблює своїм затишком та ароматом свіжої випічки, що розноситься далеко за її межі. Концепція закладу поєднує кілька форматів: це і пекарня, де хліб випікають за автентичними технологіями на заквасці, і кав’ярня з ретельно відібраними зернами та професійними баристами, і кафе з простим, але вишуканим меню. Сніданки у «Франик» – це окрема історія різноманіття. Тут можна розпочати день з французького сендвічу, зеленого омлету з лососем та авокадо, шакшуки з ягням та бринзою, а також апетитних яєць Бенедикт у рум’яних круасанах.
Сніданішна | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: проспект Науки, 35
Години роботи: щодня 09:00 – 20:00
Дещо з меню: бовтанка на грінці зі свіжим салатом та копченою грудинкою — 200 грн, домашня грінка з яєчнею та курячим січеником — 220 грн, закарпатські ґомбовці з вишнями — 190 грн, налисники з сирним кремом та сезонними фруктами і ягодами — 180 грн.
Деталі: «Сніданішна» відкрилась в центрі Харкова минулого року і вже встигла стати оазою українських традицій та смаків, де кожен гість може відчути себе дослідником кулінарної спадщини. Тут прагнуть відродити та переосмислити традиційні рецепти, використовуючи сучасні кулінарні техніки та локальні фермерські продукти. Особливою гордістю кафе є власна пекарня, де щодня випікають запашний хліб за старовинними рецептами, який ідеально доповнює будь-яку страву. Серед сніданків, яку готують тут впродовж всього дня, улюблені бовтанка на грінці з салатом та з копченою грудинкою, домашня грінка з яєчнею та курячим січеником, а для ласунів — закарпатські ґомбовці з вишнями та налисники з сирним кремом та сезонними фруктами і ягодами.
Birds | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: проспект Науки, 15
Години роботи: щодня 09:00 — 21:00
Дещо з меню: тост з вугрем та домашнею страчателлою — 395 грн, бріош Бенедикт з рваною яловичиною — 255 грн, картопляний хеш-браун з яловичим пастрамі — 295 грн, кремові сирники рикота, вишневий конфітюр — 235 грн.
Деталі: Бістрономія Birds приваблює сучасним дизайном та панорамними вікнами, що відкривають вид на жвавий проспект, створюючи атмосферу легкості та відкритості. В закладі вдало поєднали бістрономічний формат з акцентом на сніданки, які тут подають протягом усього дня. Це місце, де можна насолодитися вишуканим сніданком у будь-який час — від класичних тостів з різноманітними начинками до авторських інтерпретацій звичних страв. Особливою популярністю користуються фірмові тости, такі як Крок місьє з ростбіфом та тост з вугрем та домашньою страчателлою, а також різноманітні варіації яєць Бенедикт.
Avocado | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вулиця Сумська, 59
Години роботи: щодня 09:00-20:30
Дещо з меню: шакшука — 245 грн, бріош з щічками — 365 грн, гарбузові оладки з вугром — 345 грн, омлет зі страчателлою — 220 грн, ранковий боул з лососем — 335 грн.
Деталі: Кафе Avocado стало одним з топових для прихильників здорового способу життя та оригінальних смакових поєднань. Тут прагнуть довести, що здорова їжа може бути не лише корисною, але й неймовірно смачною та різноманітною. Це місце, де авокадо розкривається у всій своїй гастрономічній красі, від закусок та салатів до основних страв та навіть десертів. Особливу увагу тут приділяють сніданкам, які можна замовити протягом усього дня. В меню сніданків представлені як класичні варіанти, так і авторські розробки з авокадо, наприклад, шакшука з обсмаженим авокадо, варіації бріош з куркою, з креветками, з щічками, а також 4 види гарбузових оладок.
CHE bar | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вулиця Сумська, 60
Години роботи: щодня 08:00-22:40
Дещо з меню: пашот з овочевим соте і кремом з йогурту з лаймом — 225 грн, скрембл/омлет з ростбіфом — 255 грн, хашбраун з прошутто та скремблом — 235 грн, ліниві вареники з карамеллю та кремом англез — 210 грн.
Деталі: В CHE bar панує дух клубної культури, де можна насолодитися авторськими коктейлями, смачними закусками та приємною музикою у затишній обстановці. Це місце, де можна розпочати ранок з ароматної кави та сніданку, а завершити вечір за келихом вишуканого вина або авторського коктейлю. Меню CHE bar пропонує страви європейської та американської кухні у авторському виконанні. Сніданки у CHE bar – це елегантний початок дня. В меню сніданків представлені варіації круасанів та сінабонів, тости зі скремблом та додатками, яйця пашот з овочевим соте, хашбраун з прошутто, ліниві вареники з карамеллю та кремом англез.
Головна фото: freepik.com
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi