пошук
Юлия Зверькова
Автор
пошук
Юлия Зверькова
Автор
Брускети у ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Брускета (італ. Bruschetta або bruschetto) – традиційна центрально-італійська простонародна страва. Брускети зазвичай подають перед подачею основних страв. Брускета відрізняється від бутерброда і тосту тим, що скибочки хліба попередньо обсмажують на грилі, решітці або сковороді без олії. Найкраще для приготування брускети підходить чіабата – італійський білий хліб з пшеничного борошна і дріжджів або на пшеничній заквасці.
На сьогодні існує безліч варіантів приготування брускет. Одними з найпопулярніших є брускети з помідорами та базиліком, але найпростішою і класичною брускетою є підсмажений тосканський хліб, натертий зубчиком часнику і змащений високоякісною оливковою олією.
Де шукати брускети у ресторанах Києва, розкаже PostEat.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: пр-т Павла Тичини, 1в.
Бюджет: ₴₴. Неаполітанська піца (115–289 грн), домашня паста (129–289 грн), десерти (25–98 грн).
Страви: брускета з запеченим перцем – 84 грн, брускета з лососем – 98 грн, брускета Помодоро – 70 грн.
Напої: Cascina Boccaccio Rosa 2015 – 480 грн, L’Acino Giramondo 2016 – 610 грн, Ferraro Maurizio Al Sole del Pomeriggio 2016 – 585 грн.
Деталі: проєкт команди «Сільпо», сніданки з 09:00 до 11:00 по буднях, неаполітанська піца, паста власного приготування, піч на дровах, дитячі розвиваючі майстер-класи по вихідних, сork fee, аперитиви з бренд-шефом ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньовідомий піцайоло – Енцо Кочча, засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен.
POSITANO – це ресторан італійської кухні, де ви можете спробувати справжню неаполітанську піцу, адже заклад увійшов до списку найкращих піцерій Європи за версією італійського онлайн-гіду 50 Top Pizza. Але не піцою єдиною! Спробуйте також закуски, під які варто обрати вишукане натуральне вино із винної карти POSITANO. Зверніть увагу: натуральне вино виготовлене за допомогою бродіння чистого виноградного соку з додаванням мінімальної кількості сторонніх речовин.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Кловський узвіз, 7а
Бюджет: ₴₴₴. Закуски (150–385 грн), піца (136–265 грн), десерти (56–175 грн).
Страви: брускети: з песто та печеним перцем – 134 грн, з томатами та базиліком – 106 грн, з тартаром з авокадо і копченим лососем – 245 грн, з лососем та вершковим хріном – 320 грн.
Напої: вибрати ідеальне вино під обрану закуску вам допоможуть люб’язні офіціанти.
Деталі: заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, знаходиться на правому березі Києва (Липки), традиційний італійський ресторан, сніданки з 08:00 до 11:00 щодня, основа кухні — домашня паста, моцарела-бар, паркінг, резерв столів, kids friendly, дитячі майстер-класи, тераса, гастрономічна крамниця, меню від шефа, резерв столів.
Bigoli – це заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, названий на честь домашньої італійської пасти з дуже щільного тіста, яку традиційно замішують чоловіки. У ресторані можна скуштувати піцу та пасту, а також різноманітні італійські спеціалітети. А якщо ви захочете взяти додому оливкову олію, сири чи інші смаколики, завітайте до гастрономічної крамниці при закладі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Басейна, 1/2.
Бюджет: ₴₴. Сніданки (65–227 грн), закуски та салати (95–299 грн), піца (195–299 грн).
Страви: брускета: печений перець, песто, прошуто/ козячий сир, сальса, анчоус/ лосось гравлакс та копчений йогурт – 95 грн.
Напої: Prosecco – 75 грн, Arinto – 115 грн, Riesling – 95 грн.
Деталі: італійська та авторська кухні, сніданки з 09:00 до 12:00 (до 15:00 у вихідні), піцу печуть при гостях в залі, два поверхи, панорамні вікна з видом на Бессарабську площу, дизайнерський інтер’єр, коктейльна карта, вина Нового Світу, сезонні страви в меню.
Легка атмосфера, смачна їжа та гра бульбашок від ігристого в бокалі – таким може бути ваш вечір у Mimosa Brooklyn Pizza. Замовляйте одну з трьох видів брускет, піцу чи пасту та доповнюйте замовлення улюбленим вином для гарного настрою.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: пр-т Героїв Сталінграда, 4а.
Бюджет: ₴₴₴. Супи (69-260 грн), страви з м’яса та птиці (165-385 грн), десерти (75-175 грн).
Страви: брускети: з томатами, моцарелою та базиліком – 112 грн, з маринованим абрикосом та козячим сиром – 148 грн, з прошуто крудо і томатами – 165 грн, з крабом, авокадо, томатами чері та фірмовим соусом – 292 грн.
Напої: Custoza Monte Del Fra – 120 грн, Prosecco Spumante Dry Zonin – 660 грн, Moet&Chandon – 3200 грн.
Деталі: ресторан сучасної італійської кухні, розташований на Оболоні, стильний інтер’єр, кілька зал, велика кількість місць для гостей, традиційна тосканська піца, крудо-бар, страви у хоспері, велика винна карта, дві винні кімнати, послуги професійного сомельє, літня тераса, резерв столів.
Corvina – це ресторан сучасної італійської кухні на Оболоні. Тут на вас чекає традиційна тонка тосканська піца з делікатесами, різноманітні пасти, салати, класичні італійські та авторські десерти. У винній карті знайдете велике різноманіття вин із різних регіонів Італії. Гості можуть про дегустувати вина у двох винних кімнатах з професійними сомельє.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Льва Толстого, 11/61.
Бюджет: ₴₴. Салати (95–195 грн), паста (55–235 грн), основні страви (95–255 грн).
Страви: брускета три в одному – 95 грн, з авокадо та лососем – 135 грн, з тунцем з томатно-грушевим конкасе і гарбузовим кремом – 135 грн.
Напої: Schenk, Rivani Prosecco – 500 грн, La Villette, Pinot Noir – 600 грн.
Деталі: фреш-паста власного приготування, послуга «купити з собою пасту» (28 грн / 120 г), страви для вегетаріанців, паста-конструктор, шоу-кухня, сніданки щодня з 8:00 до 13:00, сезонне меню, винна карта.
Pastateca – це стильний заклад, де вам приготують фреш-пасту власного приготування, різноманітні закуски до вина, а також авторські коктейлі. Концепт-шефом закладу є Дуччо Орландіні. Вина у виній карті закладу розділені «за приводом» — для вечора на самоті, для свята та інше. Більшість вин ви можете замовити келихами.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. М. Лисенка, 1.
Бюджет: ₴₴₴. Класичні закуски (149—329 грн), домашня паста від Костантіно Пассалаква (229—349 грн), десерти (35–159 грн).
Страви: брускети з дров’яної печі з томатами – 149 грн, мікс брускетт із свіжими томатами, авокадо, лососем, тунцем, яловичиною та рибою-меч – 299 грн.
Напої: Favorita DOC, Langhe, 2017 (Marrone) – 150 грн, Ciro Rosso Classico, 2016 (Librandi) – 115 грн, Moscato Rosa, Alto Adige DOC, 2015 (Franz Haas) – 174 грн, Sito Moresco, Langhe DOP, 2017 (Gaja) – 1090 грн.
Деталі: ресторан братів Гусовських, італійська кухня, сніданки по буднях з 8:30 до 11:00, винна карта, спеціальне меню, стильний інтер’єр, винні дегустації та еногастрономічні вечори, багаторічний досвід роботи.
osteria Pantagruel – це ресторан італійської кухні братів Гусовських. Заклад працює вже більше 20 років. У заклад можна завітати як на романтичну вечерю з брускетами та вином, так і на смачний сніданок (наприклад, ніжні сирники чи омлет).
Фото: Facebook POSITANO, Bigoli, Mimosa Brooklyn Pizza, Corvina, Pastateca, osteria Pantagruel
Головна фотографія: Bigoli
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi