пошук
Наталія Парапан
Автор
пошук
Наталія Парапан
Автор
1. Вважається, що фунтовий кекс походить з Північної Європи та веде історію з XVII-XVIII століть. Рецепт описаний у книзі англійської кулінарної письменниці Ханни Гласс «The Art of Cookery Made Plain and Easy», видання 1747 року.
2. Фунтовий кекс отримав свою назву через його рецепт. Перші рецепти фунтового кексу передбачали один фунт масла, один фунт яєць і один фунт цукру. Це величезний кекс.
Photo credirs: taste atlas; freepik
Читайте також:
Цікаві гастро-факти про панетоне
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi