пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Де снідати в Києві, розповідає редакція PostEat. Традиція починати ранок буднього чи вихідного дня сніданком в новому закладі з родиною або друзями чудова, адже заряджає позитивними емоціями на цілий день. Щоб урізноманітнити ваші ранки, розповідаємо про нові сніданки в закладах Києва — на вас чекають сезонні оладки з цукіні, улюблені сирники з полуницею, ніжний скрембл з креветками і цукіні, класичний англійський сніданок та різноманітні варіації тостів, сендвічів та каш.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Левка Лук’яненка, 18
Бюджет: ₴₴.
Страви: оладки з цукіні – 295 грн, тост з лососем та яйцем пашот – 335 грн, зелена каша з яйцем – 265 грн, авокадо тост з креветками – 365 грн, великий сніданок з яєчнею – 355 грн, сирна шакшука з цвітною капустою – 289 грн, сирники із рикоти, заварним кремом та вишнями – 175 грн, яйця Бенедикт на бріоші з аспарагусом – 395 грн
Деталі: італійське кафе, авторські рецепти, стильний інтер’єр, дров’яна піч, власна сироварня, кімната для витримки сирів, сніданки, паста власного виробництва, неаполітанська піца, страви на грилі, хліб власної випічки, сири можна придбати із собою, дитяче меню, дитяча кімната, винна шафа.
В сімейному італійському кафе «Буффаліно» на Оболоні вас щодня особливо естетичні сніданки . Особливим доповненням, яке зробить кожен ранок у «Буффаліно» приємним, стане безлімітне ігристе (доступне до сніданку у вихідні з 10:00 до 15:00), а у будні з 11:00 до 13:00 до сніданку ви можете обрати каву або чай чи також не відмовити собі у келиху ігристого. В оновленому меню з’явились нереально смачні та різноманітні страви для кожного дня. Великий сніданок з яєчнею, яйця Бенедикт на бріоші з аспарагусом або сирна шакшука з цвітною капустою. Крім цього, на сніданок можна обрати тост з лососем та яйцем пашот, авокадо тост з креветками, оладки з цукіні, зелену кашу з яйцем та ніжні сирники із рикоти, заварним кремом та вишнями. Насолоджуйтесь смачними ранками у «Буффаліно» на Оболоні, забронювати столик можна за номером +380504405433.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 36
Бюджет: ₴₴.
Страви: оладки з цукіні зі скремблом, кабачковим кремом та зеленню — 279 грн, сендвіч з індичкою та маринованим перцем — 325 грн, солодка вівсяна каша із цільної та плющеної вівсянки з додаванням кіноа на воді або молоці, подають з полуницею та гранолою – 199 грн, сирники з полунично-малиновим соусом, ванільною сметаною та свіжою полуницею — 249 грн.
Деталі: група ресторанів First Line Group, авторська кухня, частково відкрита кухня, сніданки до 12:00 (у вихідні до 13:00), коктейльна карта, літня тераса, резерв столів, формат take away.
«Життя Чудових Людей» — концептуальний ресторан з шестиметровими стелями, панорамними вікнами, неоновими вивісками і книжковими стелажами в історичному центрі Києва. В закладі стильний сучасний інтер’єр, контактна барна стійка та велика коктейльна карта, а також відкрита кухня. Солоні та солодкі сніданки в «ЖЧЛ» подають щодня — можете поснідати оладками з цукіні зі скремблом та кабачковим кремом, сендвічем з індичкою та маринованим перцем або сирниками з з полунично-малиновим соусом, ванільною сметаною та свіжою полуницею.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Дніпровська набережна, 14Д
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: вівсянка з перепелиним яйцем та авокадо – 235 грн, яйця Бенедикт з лососем на бріоші – 395 грн, омлет з грибами та томатами чері – 249 грн, скрембл з креветками і цукіні – 455 грн, англійський сніданок – 455 грн.
Деталі: сімейний ресторан, краєвид на затоку Дніпра, європейська кухня, піца з дров’яної печі, страви на мангалі, сніданки з 11:00 до 15:00, дитяча кімната, анімація для дітей, дитяче меню, велика винна шафа, тераса, парковка, резерв столів.
Оновлені сніданки від Шефа традиції, які не порушують гості ресторану Villa Riviera. З чашкою кави чи Prosecco починайте свій день з краєвидом на Дніпро. Щодня з 11:00 до 15:00 можете посмакувати неймовірної краси пізніми сніданками. Різноманіття вражає й ось що для вас приготували: три види вівсянки: з фруктами та ягодами; з трюфелем; з перепелиним яйцем та авокадо. Не забули й про улюблені багатьма яйця Бенедикт з лососем на бріоші. Також є три види омлетів: вегетаріанський з грибами й томатами чері; з лососем та шпинатом; з прошутто та три види скремблів: з креветками й цукіні; з панчетою та цибулею фрі; з білими грибами та бебі роменом. Ще можна почати ранок з англійського сніданку чи улюблених сирників зі сметаною. А щонеділі сомельє пригощає Prosecco, аби день набув яскравих вражень. Забронювати столик можна за номером +380503539796.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Прорізна, 5
Бюджет: ₴₴.
Страви: скрембл з кукурічото та слабосоленим лососем – 315 грн, сніданок із смаженим сиром, спаржею і яйцем пашот та сиров’яленою шийкою – 270 грн, гранола з йогуртом та ягодами – 175 грн, українська яєчня зі смаженими мюнхенськими ковбасками та копченою підчеревиною – 195 грн.
Деталі: бар в центрі міста, «сучасна алкогольна інтелігенція з вінтажними шухлядками», два поверхи, стильний інтер’єр, вінтажні коктейлі, акцент в меню на розвитку сучасної української кухні, використання локальних продуктів, музичні вечори.
«Маніфест» — коктейльний бар в центрі міста на Прорізній. Концепція коктейльної карти — вінтажні коктейлі, наразі їх 9 найменувань. Також є 5 фірмових коктейлів-маніфестів і окремі коктейлі від досвідченого бар-менеджера Антона Бірюкова. В меню зробили акцент на розвитку сучасної української кухні, використанні локальних продуктів, підтримці локальних виробників. Сніданки готують до 15:00, до кожного сніданку в будні дні фільтр кава. В суботу та неділю до сніданку можна вибрати фільтр каву або келих ігристого.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Павлівська, 17
Бюджет: ₴₴.
Страви: яйця по-турецьки з йогуртом та кебабом – 290 грн, сендвіч з індичкою та соусом тонато – 210 грн, сирники з горіховою сметаною та ягідним фламбе – 155 грн, вишнева манна каша з крем-сиром та обліпиховим соусом – 105 грн, омлет з індичкою та сиром чедер – 155 грн.
Деталі: гастро-кафе з власною випічкою, сніданки, сезонні страви, безкоштовна доставка по Києву, власні напівфабрикати, пісня страви, пироги шматочками.
«Пироги та Друзі» — гастро-кафе з власною випічкою в тихому центрі міста. В меню 13 видів солодких і солоних пирогів, які можна придбати цілими або шматочками. Окрім цього, в закладі випікають хліб, готують кулінарію та сніданки з 09:00 до 14:00. Почати ранок пропонують з сирників з горіховою сметаною та ягідним фламбе, сендвіча з індичкою та соусом тонато або яєць по-турецьки з йогуртом та кебабом.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Івана Мазепи, 3
Бюджет: ₴₴
Страви: авокадотост з тар-таром із полуниці – 225 грн, тост з креветками — 265 грн, омлет з беконом- 195 грн, каша кіноа на кокосовому молоці з полуницею – 155 грн, йогурт з полуницею – 145 грн.
Деталі: кав’ярня третьої хвилі, знаходиться в центрі, сніданки цілий день, спешелті кава, різні методи заварювання, літня тераса в європейському стилі, винна карта, коктейлі, міцний алкоголь.
Baho — нова кав’ярня третьої хвилі зі спешелті кавою та сніданками цілий день в центрі міста біля метро «Арсенальна». Девіз Baho «from farm to cup». Кава в закладі родом із серця Африки та «країни 1000 холмів» Руанди. В закладі контролюють всі процеси народження кави: від плантації до пакування і зорієнтовані на тому, щоб познайомити гостей із різними методами заварювання: еспресо, фільтр-кава, V-60. Сніданки у Baho готують цілий день — серед сезонних новинок каша кіноа на кокосовому молоці з полуницею, тост з креветками та цукіні, авокадотост з тар-таром із полуниці.
Головна фото: «Буффаліно»
Фото: Facebook «Буффаліно», «Життя Чудових Людей», Villa Riviera, Manifest, «Пироги та Друзі», ВАНО.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi