Де в Києві відсвяткувати передвесільну вечірку: 6 локацій для незабутнього вечора - PostEat

пошук

Де в Києві відсвяткувати передвесільну вечірку: 6 локацій для незабутнього вечора
30-05-2019 0 4236


Де в Києві відсвяткувати передвесільну вечірку, дізнавалась редакція PostEat. Для когось передвесільна вечірка є прощання зі старим життям, хтось святкує у колі найближчих друзів початок нового,  омріяного та цікавого життєвого періоду — проте всі хочуть, аби перед весільна вечірка була незабутньою. Ми розповідаємо, де в Києві відсвяткувати передвесільну вечірку, щоб яскраві спогади в усіх залишились надовго. Знайомтесь — 6 локацій для незабутнього дівочого та парубочого вечора, де виконають усі ваші побажання та організують незабутнє свято.

Par Bar ²

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Солом’янська, 11.

Бюджет: ₴₴. Закуски і салати (120 – 380 грн), суші-сети (295 – 1100 грн), роли (80 – 340 грн), основні страви (155 – 315 грн), десерти (35 – 550 грн), коктейлі (170 – 295 грн).

Страви: рол спайсі торі макі – 165 грн, рол черпай – 225 грн, гребінці зі спаржею під цитрусовим соусом – 340 грн, фунчоза з креветками – 195 грн.

Напої: коктейлі – від 170 грн, вино – від 130 грн/бокал, міцний алкоголь – від 85 грн/50 г, безалкогольні напої – від 35 грн, китайські чаї – від 155 грн.

Деталі: концептуальний pre-party бар і ресторан з азійським вектором: автентичні рецепти страв і авторська коктейльна карта, великий вибір кальянів (6 видів девайсів і 8 видів тютюну), велика літня тераса (на 85 осіб) з розсувним дахом і гойдалкою з м’якими сидіннями, велика кількість живих тропічних рослин для екстрасвіжості, формат take away, можна прийти компанією, dj-сети щоп’ятниці та щосуботи, два контактних бари (внутрішній на 18 осіб і на літній терасі на 8-10 осіб), безкоштовна парковка, що охороняється, резерв столів.

Концептуальний ресторан-бар Par Bar² стане чудовою локацією для парубоцької вечірки та дівич-вечора. Адже будь-яке свято тут це завжди стильно та яскраво. До закладу можна прийти навіть великою компанією друзів. Розміститися зможете як всередині закладу, так і на великій затишній терасі з розсувним дахом. Ввечері тут приємно спостерігати зіркове небо, лежачи у зручних кріслах, або сидіти за баром у вузькому колі друзів. В Par Bar² також варто їхати, щоб насолодитися автентичними стравами азіатської кухні в сучасній інтерпретації, а ввечері зануритись в атмосферу pre-party. П’ятниця і субота в Par Bar² — час для вечірок з популярними діджеями, тож сумувати вам не доведеться. Шанувальники цікавого алкоголю також будуть в захваті від широкого асортименту барної крати Par Bar². Ну і звичайно кальян, адже тут його забивають та міксують на вищому рівні! Вам запропонують та допоможуть обрати найкращий варіант з 6 видів девайсів та 8 видів тютюну. Концептуальна коктейльна карта Par Bar² якнайкраще доповнює кальяни або страви з меню. Для великих та гучних вечірок Par Bar² надає можливість розміститись на другому поверсі закладу та відпочивати виключно у колі знайомих. Якщо збираєтесь їхати автівкою, біля закладу працює парковка, що охороняється цілодобово — для відвідувачів Par Bar ² послуга безкоштовна. Отже, якщо бажаєте незабутьої передвесільної вечірки, радимо вам Par Bar²!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Нижній Вал, 33Б.

Бюджет: ₴₴. Ккочі (49 – 189 грн), рамен (119 – 139 грн), основні страви (89 – 189 грн).

Страви: яловичина хе – 79 грн, кім баб – 189 грн, манду з креветкою – 129 грн, пян-се з м’ясом – 99 грн, бобова локшина зі свининою – 119 грн.

Напої: соджу-шоти – 49 грн/50 мл, соджу з канапе – 79 грн, глінтвейн – 129 грн, коктейль «Хані Бі» – 149 грн.

Деталі: бар в історичній частині Києва зі стравами корейської кухні, паркінг, резерв столів, формат take away, органічні та домашні вина, страви для вегетаріанців, дегустації.

«Пян-Се бар» — це атмосферний корейський бар на затишному Подолі, у якому панує дружня атмосфера. Якщо хочете відсвяткувати свою передвесільну вечірку у цікавому місці з особливою атмосферою — вам сюди. Гості приходять до «Пян-Се бар» за цікавими смаками страв корейської кухні від шеф-кухаря Кості Лі та особливими напоями — обов’язково спробуйте корейську горілку соджу та канапе з ікрою. Розмаїття автентичних корейських страв приємно здивує навіть знавців азійської кулінарії — в меню представлені різноманітні овочеві, м’ясні страви і страви з морепродуктів. Усі страви у «Пян-Се барі» відрізняються великими порціями, гостротою та неординарністю смаків. Великий вибір алкоголю дозволить кожному гостю вечірки обрати напій за смаком і спробувати щось нове та цікаве. Яскрава вечірка, сповнена азійського колориту та незабутніх смаків — це сценарій вашого перед весільного вечора в «Пян-Се бар».

Reconquista Club

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. В. Липківського, 1а, РЦ «Ультрамарин» (вхід з вул. Кудряшова).

Бюджет: ₴₴. Закуски і салати (85 – 220 грн), бургери (138 – 148 грн), основні страви (97 – 990 грн).

Страви: паштет з качиною печінкою в томатній глазурі з чіабатою – 98 грн, салат з морепродуктами і пармезаном під апельсиновим соусом – 185 грн, філе райдужної форелі з булгуром і пряним соусом – 198 грн, м’ясне плато для компанії – 990 грн/1,5 кг.

Напої: «Мартіні Маракуйя» – 170 грн, Aperol Spritz – 150 грн, пиво Varvar – 60 грн, Cava Jaume Serra Brut – 600 грн/750 мл, Ballantines – 96 грн/50 мл.

Деталі: перший гастропаб з рингом, октагон в центрі залу, 8 видів сидру, авторська кухня і унікальна розважальна програма, що включає ММА-бої, резерв столів, кіноперегляди, спортивні трансляції, вечірки, спеціальні пропозиції, кальяни, безкоштовна парковка під охороною.

Провести передвесільну вечірку в яскравій видовищній атмосфері турніру зі змішаних єдиноборств або на літній терасі c м’якими пуфами і кальяном в Reconquista Club, безперечно, гарна ідея. Перший гастропаб із рингом Reconquista Club зустрічає гостей оновленою літньою терасою і двома залами, в яких можна розмістити до 200 гостей. Різноманітне меню дає можливість обрати легкі сезонні страви до ігристого вина або ситні м’ясні страви на грилі до келиха крафтового пива чи віскі. В закладі діє банкетне меню, але шеф-кухар може приготувати для ваших гостей бажані страви в індивідуальному порядку. З початком літнього сезону вечорами в Reconquista Club відбуваються кіноперегляди і лаунж-вечірки під DJ-сети. Універсальний формат закладу дозволить організувати передвесільну вечірку будь-якого формату — від фуршету та коктейльної вечірки до повноцінного банкету. Біля закладу є безкоштовна парковка під охороною для гостей ресторану.

It’s NOT the LOUVR gallery bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. В’ячеслава Липинського, 4.

Бюджет: ₴₴. Пінчо (крок-закуски) (50 – 74 грн), страви з м’яса (228 – 327 грн), десерти (95 – 135 грн).

Страви: хрусткі курячі нагетси з ананасовим чилі-соусом – 117 грн, грісіні торсаде з хумусом, гуакамоле та соусом рокфор – 156 грн, пінчо з рататуєм та козиним сиром шевр – 50 грн, скумбрія папійот з овочевим жульєном – 198 грн.

Напої: Tantalus – 175 грн, Tia Mia – 220 грн, White Lies – 185 грн, Childhood – 160 грн.

Деталі: галерея-бар, третій заклад сім’ї французьких ресторанів Famille Tres Francais, галерея, сніданки до 18:00, повноцінне меню кухні, вечори живої музики, dj-сети, вегетаріанські страви, винна карта і міцний алкоголь, коктейльна карта з авторськими і трендовими коктейлями, цікаві івенти.

Cтильна галерея-бар It’s NOT the LOUVR gallery bar із сучасними, багатофункціональними залами може стати місцем для унікального передвесільної вечірки. Смачна кухня, авторські коктейлі, мистецька атмосфера — ключові причини обрати It’s NOT the LOUVR gallery bar для вашої вечірки. В закладі є три затишні зали площею 50, 60 і 70 м2 для проведення заходів будь-якого формату: семінар, тренінг, презентація, корпоративна вечірка, вечірки, тощо. При будь-якому форматі вечірки передбачається вільний доступ до інших зал та барної стійки. Завжди доступні у It’s NOT the LOUVR gallery bar проекційний екран, проектор, музика — всі необхідні атрибути для незабутньої вечірки до послуг гостей.

Champion Hall

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Паркова дорога, 16а (КВЦ «Парковий»).

Бюджет: ₴₴₴. Антипасті та салати (75 – 450 грн), карпаччо і тартари (255 – 455 грн), хоспер-страви (250 – 1500 грн), десерти (95 – 250 грн).

Страви: сирне плато – 450 грн, брускета з телятиною та соусом танато – 75 грн, карпачо з восьминога з базиліково-селеровим гелем – 455 грн, камамбер у мигдалі з карамельною грушею – 250 грн.

Напої: еспресо – 60 грн, Deep&Dope – 205 грн, Sunrise El Coco – 185 грн.

Деталі: entertainment-простір преміум-рівня, знаходиться на 3 поверсі КВЦ «Парковий», шеф-кухар Армен Манукян, американська та європейська кухні, авторська подача, денне та нічне меню, спеціальне спорт-меню для вболівальників, велика винна карта, вина побокально, класичні та авторські коктейлі, караоке, кейтеринг, підходить для організації заходів різного формату, резерв столів.

Champion Hall – це унікальний простір в Україні та в Східній Європі. Локація концептуально об’єднує спорт-HUB, ресторан авторської американської та європейської кухонь, караоке та event-локацію. Зал ресторану Champion Hall виконаний в класичному стилі та розрахований на 80 гостей. Також в ресторанній зоні є окремий зал для заходів на 20 осіб з плазмовим екраном. У вечірні години ресторанна зона Champion Hall трансформується в караоке-майданчик з високою якістю звуку та  професійним бек-вокалом. Кухня комплексу досить різноманітна і спирається на американські та європейські гастрономічні тренди — в закладі є повноцінне денне меню, полегшене нічне меню з акцентом на закуски та спорт-меню для вболівальників.

Sparks Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 3.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (185 – 505 грн), паста, ризото і равіолі (175 – 1415 грн), десерти (65 – 215 грн).

Страви: салат з ростбіфом та гірчичною заправкою – 245 грн, карпачо з оленини – 495 грн, булочки бао з качкою в тайському соусі з овочами – 185 грн, равіолі з качкою і фуа-гра у трюфельному соусі – 305 грн.

Напої: The Order of Masons – 750 грн, Cosmo Sparks – 250 грн, Rio Batida – 280 грн, French Sauer – 260 грн.

Деталі: ресторан-бар, italian fusion, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, італійська піца, добірні стейки, паста ручної роботи, свіжі морепродукти, бренд-шеф Сергій Байсаревич, шеф-бартендер Назар Макаров, твісти на класику і авторські коктейлі в барній карті, вечірки, кальян.

Sparks Kyiv — ресторан-бар з акцентом на італійську кухню на Печерську. Цікавий інтер’єр, авторський погляд на популярні кухні від Сергія Байсаревича та авторські коктейлі від одного з найкращих барменів України Назара Макарова гарантують вам справжній калейдоскоп незабутніх вражень. Передвесільна вечірка у Sparks Kyiv буде сповнена приємних несподіванок, тож приготуйтесь насолоджуватись моментом.

Фото: Facebook Par Bar ², Пян-Се бар, Reconquista Club, It’s NOT the LOUVR gallery bar, Champion Hall, Sparks Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi