пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Десерти в преміумресторанах Києва шукала редакція PostEat. Десерт — це поєднання різних текстур та смаків, які створюють ідеальну смакову композицію. Смачний десерт здатний не лише покращити ваш настрій, а й задати позитивний тон на весь день. У новій добірці розповідаємо про цікаві десерти в преміумзакладах столиці.
11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Богдана Хмельницького, 34а
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: дев’ять текстур шоколаду – 350 грн, чізкейк Нью-Йорк – 290 грн, десерт «Червоне яблуко» – 290 грн, лимонний тарт – 290 грн.
Деталі: ресторан і руфтоп-бар на 11 поверсі готелю, панорамний вид, шеф-кухар Павло Ярмоленко, fusion cuisine, сніданки, авторська кухня, винна карта, авторські коктейлі, резерв столів.
11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar — це сучасний преміум-ресторан і бар світового рівня з панорамним видом на історичний Київ при першому дизайн-готелі в Україні. У меню ресторану представлені авторські страви в стилі ф’южн, які об’єднують сучасну європейську вишуканість, переосмислені національні традиції та елементи паназійської кухні. Серед різноманіття десертів — лимонний тарт, десерт «Червоне яблуко» та дев’ять текстур шоколаду.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Набережне шосе, 25
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: квітковий крем-брюле з манговим компоте – 250 грн, хрусткий карамельний мільфей з малиною – 250 грн, ванільний чизкейк з ягідним компоте – 250 грн, яблучний тартатен з ванільним морозивом – 1250 грн, шоколадний пиріг з молочною намелакою – 250 грн.
Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; вишуканий інтер’єр з цілісною, довершеною концепцією; панорамний вид на Дніпро, видова тераса, dinner show, жива музика, концерти відомих артистів, ресторанний концерт-хол; шеф-кухар Володимир Болібрух, страви європейської та азійської кухонь; моцарела бар, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів, години роботи: ср-нд 18:00-03:00.
Queen Kyiv — триповерховий простір в центрі столиці з панорамним видом на Дніпро. Особливе місце в меню займають десерти від шеф-кондитера Томи Собко. Цього сезону дивувати будуть класикою — квітковий крем-брюле з манговим компоте, а також мільфеєм (листковим десертом) з карамельних коржів із заварним кремом та малиною. Також запропонують спробувати дещо нове та незвичне — смажений чизкейк. Хрусткий ванільний чизкейк подається з ягодами та малиновим соусом. Крім того, додалось два пироги — яблучний тартатен з ванільним морозивом та крамблом, а також шоколадний пиріг на основі мигдалевого борошна з молочною намелакою та кремом з французького шоколаду. Ці смаки неодмінно стануть улюбленими!
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Мечникова, 14
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: мус з праліне із лісового горіху та солоною карамеллю – 229 грн, мус лічі та троянда з малиновим кюлі на мигдалевому бісквіті – 229 грн, мус на кокосовому молоці з пюре манго та насінням тайського базиліка на хрусткому шоколадному крамблi – 229 грн.
Деталі: ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, розташований в центрі Києва, відкрита кухня, страви для вегетаріанців, chinese afternoon selection з 12:00 до 17:00 по буднях, тераса, комунальний стіл, стильний інтер’єр, вина з різних куточків світу.
BAO • Modern Chinese Cuisine — вишуканий ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, який знаходиться в центрі Києва. Всі гості можуть спостерігати за процесом приготування страв на відкритій кухні, яка відокремлена від основних зал панорамними вікнами. У меню представлений великий вибір азійських страв з риби і морепродуктів. Серед різноманіття десертів — мус з праліне із лісового горіху, мус лічі та троянда, мус на кокосовому молоці з пюре манго.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Басейна, 1/2
Бюджет: ₴₴.
Страви: медовик із пряженим кремом, сметанним морозивом і медовою крихтою – 220 грн, баскський чизкейк із п’яними сливами – 220 грн, фісташковий тарт із сезонною ягодою – 220 грн, бабусин пиріг із персиками та ванільним морозивом – 190 грн.
Деталі: ресторан, знаходиться на Бессарабці, проєкт рестораторів Дмитра Заходякіна та Аліни Косічкіної, авторський інтер’єр — Наталія Білоногова, два поверхи, 200 посадкових місць, шеф-кухар Ілля Васильєв, барна карта, колекція японських чаїв, резерв столів.
«Редкая птица» — авторський проєкт рестораторів Дмитра Заходякіна та Аліни Косічкіної, який знаходиться на Бессарабці. В ресторані два поверхи, на кожному з яких можуть розташуватись до 100 гостей. Шеф-кухар ресторану Ілля Васильєв взяв усе найкраще з класичних страв різних країн і до кожної додав кілька дрібок авторського. Серед різноманіття десертів — медовик із пряженим кремом, сметанним морозивом і медовою крихтою, баскський чизкейк із п’яними сливами, фісташковий тарт із сезонною ягодою.
Ресторан Марио — Mario Restaurant
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Льва Толстого, 14
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: тирамісу Реджо-ді-Калабре – 220 грн, нуазет шоколадний – 140 грн, фінгер фісташковий з малиною – 145 грн, льєжський шоколад з вершками – 175 грн, «Belle Helene» груша томлена в сиропі з ванільним морозивом – 190 грн.
Деталі: italian classic restaurant, два поверхи, кілька залів, сніданки, сезонне меню, lounge bar, страви на грилі, hookah terrace, літня тераса, декілька залів, підходить для банкетів, караоке, авторські коктейлі.
Mario Restaurant — це італійський ресторан з багаторічною історією, живою музикою та вечерями від шефа. В закладі поєднали атмосферу класичного ресторану преміум-класу та запальний відпочинок в караоке. На 2-му поверсі ресторану обладнано окремий, спеціальний зал для караоке з власним меню. В меню ресторану поєднались страви італійської та середземноморської кухонь. Серед різноманіття десертів — льєжський шоколад з вершками, шоколадний нуазет, фінгер фісташковий з малиною.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Набережне шосе, 28
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: крем-брюле з карамелізованим пеканом – 172 грн, рулет з меренгою та ягідним соусом – 188 грн, горіховий тарт з ванільним морозивом – 184 грн, шоколадний фондан із сиром горгондзола – 176 грн.
Деталі: ресторан сучасної європейської кухні, знаходиться на Дніпрі, панорамний краєвид, кілька поверхів, вишуканий інтер’єр, авторська кухня, власна випічка, піца з дров’яної печі, велика ігрова дитяча кімната, майстер-класи, жива музика, резерв столів, парковка.
Havana — ресторан сучасної європейської кухні на набережній Дніпра з чудовим краєвидом. Ресторан заворожує стильним інтер’єром з яскравими елементами в декорі та розписом на стінах у тропічному стилі. В меню — різноманітні страви з максимально насиченими і оригінальними смаками. В ресторані готують рулет з меренгою та ягідним соусом, горіховий тарт з ванільним морозивом, а також шоколадний фондан із сиром горгондзола.
Головна фото: 11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar
Фото: Facebook 11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar, Queen Kyiv, BAO • Modern Chinese Cuisine, Редкая Птица, Ресторан Марио — Mario Restaurant, Havana.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi