пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Редакція PostEat підготувала добірку цікавих та дуже різних гастро-подій, які відбудуться у Києві з 15 по 20 червня 2024 року. Встигніть зарезервувати столик на ту, яка зацікавить вас найбільше!
Гастрономічний поп-ап на терасі Багряного
Переглянути цей допис в Instagram
Де: Андріївський узвіз, 36В
Коли: 15 червня, субота, о 17:00
Цієї суботи відбудеться перший гастрономічний поп-ап на терасі “Багряного” в цьому літньому сезоні. Хедлайнери: шеф Микита Чумаков, “багряні” коктейлі, паєлья з креветками, кебабчики і багато-багато класних овочів.
Вартість: вхід вільний
Дегустація віскі та секрети маркетингу в “Шовковиці”
Переглянути цей допис в Instagram
Де: вул. Шовковична, 48
Коли: 15 червня, субота, початок о 18:00
В “Шовковиці” продовжують відкривати світ алкоголю та цієї суботи розповідатимуть про методи витримки. Бартендер Ілля Трубіцин вже підготував підготував нову та корисну інформацію: як діжка впливає на смак, різні фініши і до чого вони, маркетинг чи обʼєктивність. Також запланована дегустація, закуски та страва на вибір: паста з креветками /паста болоньєзе / паста з моцарелою.
Вартість: 1499 грн, запис через дірект
Поп-ап від одеситів в дворику Pes Duke Spot
Переглянути цей допис в Instagram
Де: вул. Пирогова,5
Коли: 15 червня, субота, початок о 13:00
В дворику Pes Duke Spot на Пирогова цієї суботи буде поп-ап від неймовірних одеситів “Суп станція”. З 13:00 готують на вогнищі під відкритим небом Слобожанський борщ, а ще в меню холодник та форшмак за фірмовим рецептом. Під час поп-апу будуть проводити збір коштів для хлопців на харківський напрямок.
Вартість: вхід вільний
Недільний поп-ап від Leilia Bakery в Plus
Переглянути цей допис в Instagram
Де: вул. Ярославська, 5/2
Коли: 16 червня, неділя, з 11:00
Перший поп-ап в стритфуд локації Plus на Подолі вже цієї неделі — зустрічайте смачну випічку від пекарні Leilia Bakery. В меню: круасан мигдалевий; круасан шоколадний; равлик з родзинками; булочка з шоколадом; шосон з яблуком; даніш ягідний. Кількість обмежена, тож приходьте раніше, щоб не пропустити.
Вартість: вхід вільний
Дегустація віскі Flora & Fauna в ресторані WHISKY CORNER
Де: вул. Софіївська, 16/16
Коли: 20 червня, четвер, о 19:00
Культова, колекційна, а місцями навіть легендарна серія віскі Flora & Fauna з кожним роком все рідше і рідше з’являється на полицях магазинів та в асортиментах барів. Тому, поки є можливість, в ресторані WHISKY CORNER пропонують зібратися на дегустацію представників «флори і фауни» шотландського віскі. Ведучим дегустації буде Олег Козловський.
На дегустації буде представлено 9 зразків віскі по 20 мл у супроводі з невеликими закусками: Teaninich 10 Years Old Flora & Fauna, 43%; Glenlossie 10 Years Old Flora & Fauna, 43%; Mannochmore 12 Years Old Flora & Fauna, 43%; Glen Spey 12 Years Old Flora & Fauna, 43%; Auchroisk 10 Years Old Flora & Fauna, 43%; Inchgower 14 Years Old Flora & Fauna, 43%; Blair Athol 12 Years Old Flora & Fauna, 43%; Benrinnes 15 Years Old Flora & Fauna, 43%; Dailuaine 16 Years Old Flora & Fauna, 43%.
Вартість: 2200 грн для однієї людини (100% передоплата — єдина умова участі), бронюйте стіл за номерами: +380442790215, +380504803803.
WINE TALKS по вина зірок в ресторані Beef
Переглянути цей допис в Instagram
Де: вул. Шота Руставелі, 11
Коли: 20 червня, четвер, 19:00
В ресторані Beef запрошують на WINE TALKS, щоб попліткувати про зірок — але не про їх особисте життя, а про їхні вина. За баром — шеф-сомельє Олександр Прохоров та бренд-амбасадорка Winetime Юлія Гурова (за 15 років своєї кар’єри відвідала виноградники 15 країн світу і 40 виноробних регіонів, зокрема Каліфорнію. 8 років викладає у школі сомельє WINETIME Academy). Плани на вечір — вина від Dolce & Gabbana та Armani, а також Сари-Джессіки Паркер і Кайлі Міноуг.
Вартість: 1500 грн, деталі за номером +380443325340
Фудпейринг і дегустація вин Бейкуш Вайнері у ресторані “Глек”
Переглянути цей допис в Instagram
Де: вул. Велика Житомирська, 6
Коли: 20 червня, четвер, 18:30
20 червня в ресторані “Глек” відбудеться фудпейринг і дегустація вин Бейкуш Вайнері (яка знаходиться на березі Бейкушської затоки біля Очакова). Від петнату до їх знаменитого червоного «Дикого поля» — вина «Loca Deserta». Літній фудпейринг створить шеф Андрій Северенчук. Про вина і роботу виноробні розповість їх СЕО Світлана Цибак, яка також активно займається просуванням українських вин у світових ринках.
Вартість: 1600 грн, квитки за номером +380983771100
Головна фото: Kelsey Chance on Unsplash
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi