СЕРГІЙ БАЙСАРЕВИЧ vs ІЛЛЯ СЬОМІН - PostEat

пошук

СЕРГІЙ БАЙСАРЕВИЧ vs ІЛЛЯ СЬОМІН
23-03-2018 0 1888


В рамках підготовки до запуску друкованого видання «Гастрономічний Космос», яке буде презентовано у Києві 12 квітня 2018 року в Міжнародний День Польоту Людини в Космос, продовжуємо знайомити вас з шефами та їх цікавими думками щодо розвитку української гастрономії, її виходу на світову орбіту.

СЕРГІЙ БАЙСАРЕВИЧ / BARVY

Найцікавіше в нашій професії – це момент, коли ідея перетворившись в реальність, подобається споживачу.

SERHIY BAYSAREVYCH / BARVY 

The most interesting thing in our profession is the moment when the consumer likes the idea you embodied in a dish.

ІЛЛЯ СЬОМІН / TIN TIN

Мені імпонує процес творчості на кухні, щось вигадати таке, чого ні в кого ще немає. Саме від цього я отримую кайф, адже усвідомлюю, що це щось концептуально нове і я чесний перед самим собою…

ILLYA SIOMIN / TIN TIN

I enjoy the process of creating in the kitchen, inventing something that nobody has had yet. This is what turns me on as I understand that it is something completely new and I am honest with myself…

Вже 12 квітня 2018 року в Міжнародний День польоту людини в космос відбудеться презентація унікального професійного друкованого видання «Гастрономічний Космос», метою якого виступає популяризація української гастрономічної культури, її ефективна та почасти ефектна інтеграція до світового простору гастрономії.

Замовити журнал можна за посиланням

 

Читайте також в журналі Гастрономічний космос. vol.1: «Поїхали»:

Запуск унікального друкованого журналу «Гастрономічний космос»

CHRISTIAN WIEGAND CLAUSEN / RAY 

COSTANTINO PASSALACQUA / OSTERIA PANTAGRUEL

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi