Гастро-події у Києві 22-27 червня: Купала у Витачеві, Italiano Aperitivo Brunch у «Маніфесті», винні скарби Бургундії у Fenix Mediterranean - PostEat

пошук

Гастро-події у Києві 22-27 червня: Купала у Витачеві, Italiano Aperitivo Brunch у «Маніфесті», винні скарби Бургундії у Fenix Mediterranean
21-06-2024 0 184


Редакція PostEat підготувала добірку цікавих та дуже різних гастро-подій, які відбудуться у Києві з 21 по 27 червня 2024 року. Встигніть зарезервувати столик на ту, яка зацікавить вас найбільше!

Купала у Витачеві

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Музей Івана Гончара (@honchar.museum)

Де: с. Витачів, Київська область, «Пекарня «Витач».

Коли: 22 червня 12:00-21:00

22 червня, у час літнього сонцестояння, відбудеться свято Купала у селі з неймовірними крєвидами Витачів. Запрошують на свято, щоб поспілкуватися з природою, зануритись в давню українську культуру через спів, танці, обряди, плетіння вінків, наряджання Купайлиці, через купальський вогонь. Подія має благодійну мету — спільно планують зібрати кошти на батареї FPV дронів для 93 штурмової бригади. Участь у майстер-класах та обрядових дійствах, частування кулішем – за донати на українську перемогу. Окрім цікавий лекцій, майстер-класів та обрядових подій, буде й дегустація хліба від пекарні Витач та частування кулішем з вогню

Вартість: Вхід на територію свята вільний, участь у майстер-класах за додати

Дегустація вин Draga у “Аритшок”

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ГАСТРОМАРКЕТ (@artichoke.gastro.wine)

Де: вул. Верхогляда, 17, ЖК Новопечерські Липки

Коли: 23 червня, о 16:00

У неділю гастромаркет “Артишок” запрошує на неймовірну дегустацію вин Draga. Виноробня з Фріулі має унікальне досягнення: три роки поспіль вона отримувала за свої помаранчеві вина нагороду «Tre Bicchieri» від Gambero Rosso. Ви продегустуєте 6 видів вин: Draga Friulano 2021, Draga Malvasia 2021, Draga Pinot Grigio 2021, Draga Ribolla Gialla 2021, Draga Sauvignon 2021, Miklus Francesco Collio VdT Friulano 2018. Самі вина дуже комплексні і передають як і усі сортові особливості, але й як круте авторське вино — кожне має свою родзинку.

Вартість: 900 грн, забронювати місце можна у дірект інстаграм

Гриль-паті на терасі бару behind the door

Де: вул. Леонтовича, 1

Коли: 22-23 червня з 15:00

На цих вихідних у барі behind the door будуть готувати смачні страви на грилі на терасі. В меню грильований сом зі шпинатом та соусом вітелло, ізраїльська піта з індичкою з харківських берегів, смажена молода картопля з кропом, халумі з гострим медом та маринованою цибулею, а також секретна страва зі спаржею.

Вартість: вхід вільний, резерв столу за телефоном +380939922023

Italiano Aperitivo Brunch у барі “Маніфест”

Де: вул. Прорізна, 5

Коли: 23 червня о 15:00

Italiano Aperitivo Brunch — це цікава зустріч на літній терасі бару “Маніфест”, на якій говоритимуть про культуру аперетивних коктейлів в Італії та про виникнення таких коктейлів як Spritz Veneziano, Negroni Sbagliato, Garibaldi. Звичайно, саме ці коктейлі і будуть куштувати і до кожного коктейля подаватимуть смачні італійські закуски.

Вартість: 1000 грн.

Дегустаційний вечір з Leleka Wine у ресторані “Первак”

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ресторація Первак (@pervak.kyiv)

Де: вул. Рогнідинська, 2

Коли: 27 червня, о 18:30

В ресторані української кухні “Первак” відбудеться дегустаційний вечір — на вас чекатимуть 6 страв та закуски у стіл від шеф-кухаря “Первака” Калашник Людмили та 6 вишуканих вин від української виноробні Leleka Wine у супроводі бренд амбасадора Богдана Панчука. Дегустуватимуть наступні вина: Leleka Wines Brut біле, Leleka Wines Pinot Gris біле сухе, Leleka Wines Chardonnay Reserve біле сухе, Leleka Wines Odesa black червоне сухе, Leleka Wines Cabernet Reserve червоне сухе, Leleka Wines White біле, напівсолодке.

В меню вечері: брускета з крем-фетою та брускета з сьомгою, закуска з буратою та томатами під соусом песто, салат Цезар з креветками, міні-деруни з курячими сердечками та білими грибами, соковитий ростбіф з овочами під соусом демігляс, полуниця з маскарпоне та вершковим морозивом. ▫️У стіл подають пончики, булочки та хліб з власної пекарні, 2 види фірмових намазок до них. Всі страви будуть представлені у дегустаційному форматі.

Вартість: 950 грн, обов’язкове бронювання за телефоном +380504690086

Винні скарби Бургундії: вечеря та фудпейринг у ресторані Fenix Mediterranean

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Fenix Mediterranean (@fenix_mediterranean)

Де: бульвар Лесі Українки, 30а

Коли: 27 червня о 19:00

У ресторані Fenix Mediterranean вас запрошують вас вирушити у подорож смаками французької Бургундії! Це місце, де теруар надає вину неповторного смаку та аромату, перетворюючи кожну його краплю на витвір мистецтва. Бургундські вина відомі своєю витонченістю та багатогранністю, здатні подарувати справжню насолоду кожному поціновувачу. На вечері вас познайомлять з видатними екземплярами цього регіону, поєднавши їх з вишуканими закусками, які розкриють багатство смаку кожного вина.

Вартість: 3600 грн, квитики на дегустацію

Головна фото: Valeria Boltneva

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi