Гриль-страви в центрі Києва: ідеї для затишної вечері з партнерами чи колегами - PostEat

пошук

Гриль-страви в центрі Києва: ідеї для затишної вечері з партнерами чи колегами
20-02-2025 0 3866


Гриль-страви – це завжди безпрограшний вибір для вечері, особливо коли треба створити приємну атмосферу для спілкування. У центрі Києва є чимало закладів, де можна скуштувати соковите м’ясо, рибу чи овочі на грилі та провести час у стильному й комфортному просторі. Якщо шукаєте місце для зустрічі з партнерами чи колегами, зібрали для вас хороші варіанти.

FryWay | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Бессарабська площа, 1

Години роботи: щодня з 10:00 до 23:00

Дещо з меню: кебаб з креветок у вершковому соусі біск — 345 грн, курячі роли з грибами та печеним перцем на трюфельному кремі з селери — 415 грн, свиняча грудинка томлена в азійському соусі — 395 грн, лангустини гриль з грушевим чатні — 380 грн, щупальця гігантського кальмару гриль зі спаржею та вершковим соусом з томатами — 595 грн.

Деталі: FryWay на Хрещатику — це місце для тих, хто любить страви на грилі та шукає локацію для вечора з колегами. В ресторані облаштували три простори для відпочинку, який ви можете обрати залежно від настрою: затишне місце для зустрічей із найріднішими, простір для свят і корпоративів та зона для драйвового вечора під живу музику.  В меню FryWay зробили акцент на м’ясі, рибі та морепродуктах, приготованих на відкритому вогні. 

Саме в цьому ресторані авторської кухні ви з колегами зможете скуштувати ніжний кебаб з креветок у вершковому соусі біск та курячі роли на шпажках з грибами та печеним перцем на трюфельному кремі з селери. Поціновувачам східних смаків сподобається томлена свиняча грудинка в азійському соусі з маринованими яблуком та селерою, а також стейк тунця на грилі з цукіні та азійським соусом. З морських делікатесів на грилі в FryWay готують лангустинів з грушевим чатні та щупальця гігантського кальмару зі спаржею та вершковим соусом з томатами. Ресторан FryWay ідеально підходить для неформальних зустрічей та вечорів у колі колег — обирайте різні страви та розділяйте незабутні гастрономічні враження.

Кувшин | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Федорова, 10

Години роботи: щодня 11:00-23:00

Дещо з меню: річкова форель зі шпинатом, томати, цибуля порей — 325 грн/100 г, шашлик з курки — 415 грн, люля-кебаб з баранини — 485 грн, ніжне каре телятини — 865 грн.

Деталі: «Кувшин» — ресторан кавказької кухні з багаторічною історією, який зустрічає гостей в затишному сквері в центрі міста. В меню гості можуть обрати класичні страви кавказької кухні: хачапурі, хінкалі, люля-кебаби, шашлик та багато інших страв з м’яса, риби та овочів. Хачапурі в «Кувшині» готують в автентичній грузинській печі пурне, яку називають гордістю ресторану, адже страви приготовані в ній мають неповторний смак

та аромат. Однією з багаторічних традицій в ресторані є приготування на відкритому вогні традиційного кавказького плову із баранини, яке відбувається з п’ятниці по неділю. Серед страв, приготованих на відкритому вогні — шашлик з курки та зі свинячого ошийку, люля-кебаб з індички та з баранини, ніжне каре телятини, лосось річкова форель.

WHISKY CORNER | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Софіївська, 16

Години роботи: щодня 12:00-22:00

Дещо з меню: філе-міньйон з битими огірками — 695 грн, стейк із оленя — 465 грн/100 г, каре ягняти — 405 грн/100 г, стейк Ріб-ай (Америка) — 775 грн/100 г, стейк Ріб-ай (Україна) — 315 грн/100 г.

Деталі: WHISKY CORNER — ресторан шотландської і європейської кухні, де зібрана найбільша колекція віскі в Східній Європі. В закладі представлено понад 900 зразків віскі з Шотландії, Ірландії, США, Японії, Тайваню, Індії. В ресторані поєднують шотландську культуру з високою гастрономією. Серед фірмових страв виділяються шотландський цибулевий суп з яловичиною, приготований з додаванням 10-річного віскі Glenmorangie Original, а також яловичина «Веллінгтон» з грибним асорті та перцевим соусом. Страви на грилі займають важливе місце в асортименті ресторану — Whisky Corner пропонує стейки Ріб-ай та філе міньйон, стейк з оленя та каре ягняти.

Musafir | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Саксаганського, 57А; вулиця Богдана Хмельницького, 36; вулиця Рогнідинська, 4А; вулиця Костянтинівська 1

Години роботи: щодня 10:00-22:00

Дещо з меню: шашлик курячий – 221 грн, люля кебаб з баранини – 281 грн, шашлик із баранини – 260 грн, люля кебаб з яловичини гострий — 231 грн, шашлик із яловичої вирізки – 461 грн, Кебаб Дженгіз Хан – 1237 грн.

Деталі: Musafir — мережа кафе кримськотатарської кухні в Києві. У Musafir ви поринете в атмосферу Сходу, відчуєте гостинність та неповторний смак кримськотатарської кухні. Перше кафе сім’я з Бахчисарая відкрила в 2015 році, коли переїхала до Києва. Традиційна побілка стін, дерев’яні стельові балки, барвисті килими ручної роботи передають атмосферу старовинного кримськотатарського будинку. Особливою популярністю в Musafir користуються чебуреки та янтики з різними начинками, а також страви на мангалі. Для компанії колег ви можете обрати Кебаб Дженгіз Хан — великий кебаб з комбінації шашлику з яловичої вирізки, люля кебаба з баранини і шашлику з курки, який подається з гарніром, маринованою цибулею і соусами.

Чічіко | Instagram 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Ярославів Вал, 23А; вулиця Велика Васильківська, 139 

Години роботи: щодня 11:00-23:00

Дещо з меню: бургер по-грузинськи з телятиною — 455 грн, шашлик зi свиного ошийка — 435 грн, люля-кебаб з щуки та лосося — 660 грн, ципа по-мегрельськи — 590 грн, каре ягня — 670 грн.

Деталі: «Чічіко» — мережа сучасних грузинських міських кафе. Як запевняє сам ресторан, у них гості можуть познайомитися з новим поглядом на грузинські традиції та спробувати сучасну гастрономію, а також вина та чачу молодої Грузії. Окрім гарячих грузинських страв з м’яса та риби, страв у хоспері та східних закусок, в «Чічіко» готують класичні та авторські хачапурі. Саме тут ви можете спробувати бургер по-грузинськи з хосперу, який готують з соковитою котлетою із ягняти та телятини з сиром сулугуні та загортають в рум’яний лаваш з тандиру. Також в меню шашлики, люля-кебаби (цікавий варіант з щуки та лосося, зверніть увагу) та ципу в двох варіаціях.

ВАТРА | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Архітектора Городецького, 4Б

Години роботи: щодня 11:00-22:00

Дещо з меню: стейк Фланк з соусом чімічурі — 409 грн, пепер стейк з перцевим соусом UA — 649 грн, стейк Рібай Абердін-Ангус (Австралія) — 1498 грн, стейк із оленини з перцевим соусом — 689 грн.

Деталі: «ВАТРА» — стейк-хаус, який об’єднав гастрономію і містику, старовинні рецептури і сучасні технології. Оскільки «ВАТРА» це вогнище, тут є камін, а в меню – безліч страв на грилі. Автентичні рецепти, унікальні продукти регіону і атмосфера, просочена містикою карпатських лісів — це все про «ВАТРУ». В ресторані використовуються сучасні технології обробки м’яса — є власна коптильня і спеціальні камери для сухого визрівання м’яса. Якщо ви вже спробували усі класичні відруби стейків, саме у «ВАТРІ» можете спробувати альтернативний стейк з яловичої пашини (він подається нарізаним з соусом чімічурі). А шанувальникам дичини запопонують стейк із оленини з перцевим соусом.

Головна фото: Farhad Ibrahimzade on Unsplash

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi