пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Італійська паста у Києві — тема матеріалу редакції PostEat. Проста та смачна італійська страва буде вдалими вибором для обіду або вечері, особливо якщо до неї замовити келих вина. Ми знайшли для вас заклади у Києві, де можна замовити класичну пасту за традиційними рецептами або авторську пасту з вишуканими делікатесами та неймовірними поєднаннями смаків.
Буффаліно | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Князів Острозьких, 8; вул. Левка Лук’яненка, 18
Години роботи: щодня з 11:00 до 22:00
Бюджет: салати від 215 грн, основі страви від 285 грн, десерти від 64 грн.
Дещо з меню: паста аматричана з томленою яловичою щокою – 275 грн, папарделе з куркою, грибами та соусом песто — 285 грн, паста тальятеле в голівці сиру – 395 грн, лазанья болоньєзе – 255 грн, паста з лососем та креветками у вершковому соусі – 485 грн, паста з телятиною та томатами – 275 грн, спагеті карбонара – 255 грн, тальятеле з білими грибами та сиром горгонзола – 275 грн, паста з сирним соусом, беконом та копченою курятиною – 325 грн.
Деталі: Італійські кафе «Буффаліно» — це про родинне тепло та смачну їжу, на якій італійці знаються чи не найкраще. В меню можна знайти нові цікаві смаки та вже знайому й улюблену італійську класику. Як на кухні у справжньої італійської nonna, в «Буффаліно» власноруч готують неймовірно смачні м’які сири, наприклад, моцарелу, страчателу, рикоту та бурату, а також різноманітну pasta fresca, яка вразить вас яскравими поєднаннями смаків.
Шанувальникам класики запропонують неповторну лазанью болоньєзе та ідеальні спагеті карбонара. Справжні сиромани гідно оцінять пасту тальятеле, яку перед ними приготують в голівці сиру з улюбленими додатками на вибір. А серед новинок в «Буффаліно», які ви зможете скушувати одними з перших — паста аматричана з томленою яловичою щокою і беконом та папарделе з куркою, грибами та соусом песто. Резервуйте стіл та влаштовуйте свій фестиваль пасти: +380504684244 («Буффаліно» Арсенал), +380504405433 («Буффаліно» Оболонь).
Bigoli | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Кловський узвіз, 7а
Години роботи: щодня 08:00-23:00
Бюджет: салати від 495 грн, основі страви від 545 грн, десерти від 95 грн.
Дещо з меню: карбонара з буратою – 655 грн, біголі з качкою – 490 грн, лінгвіні з креветками та цукіні – 625 грн, равіолі з кроликом – 415 грн.
Деталі: У традиційному італійському ресторані Bigoli ви завжди можете насолодитися свіжою пастою, яку готують в ресторані, та сирами з моцарела-бару. Також в Bigoli працює гастрономічна крамниця, де гості можуть купити додому приготовлену в ресторані пасту, італійські сири і ковбаси, випічку та інші італійські смаколики. В меню Bigoli ви знадете кілька видів моцарели та витриманих італійських сирів. В ресторані готують кілька видів пасти, зокрема, карбонару з буратою та фірмові біголі з качкою.
Італійська Редакція | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 43
Години роботи: щодня 10:00-22:00
Бюджет: салати від 410 грн, основі страви від 485 грн, десерти від 95 грн.
Дещо з меню: аліо-оліо з креветками – 595 грн, тальятеле з різними грибами – 425 грн, равіолі з качкою – 475 грн, папарделє болоньєзе – 475 грн.
Деталі: «Італійська Редакція» — заклад у центрі міста, який приваблює як своєю концепцією, так і смаком італійських страв. Класичних смаків італійської кухні в закладі годі чекати — бренд-шеф ресторану Володимир Ташаєв переосмислив популярні страви різних регіонів Італії, втіливши їх у власних кулінарних шедеврах. В меню ви знайдете кілька видів піци з дров’яної печі та пасти, наприклад, карбонару з 4-річним пармезаном, тальятеле з грибним крем-соусом і домашньою тартуфатою та найсмачніші спагеті аліо-оліо з рубленою креветкою та різною сезонною зеленню.
Pastateca | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 11/61
Години роботи: щодня 10:00-22:00
Бюджет: салати від 225 грн, основі страви від 235 грн, десерти від 95 грн.
Дещо з меню: тортеліні з телячою щічкою – 245 грн, канелоні з ніжним кроликом – 275 грн, лінгвіні з песто та буратою – 255 грн, зелені папарделе з куркою – 215 грн, трюфельна паста з трьома видами грибів – 175 грн.
Деталі: Pastateca — «бібліотека паст» від ресторатора максима Храмова в центрі Києва, неподалік від парку імені Тараса Шевченка. Головна особливість Pastateca — фреш-паста, яку кухарі ресторану готують власноруч. Тут гостям пропонують замовити вже готові позиції з меню або самостійно створити страву, додавши все, чого душа забажає. Обираючи функцію конструктора, ви обираєте основу — тальятеле «альфредо» з вершковим соусом пасту з соусом, шпинатні тальятеле «альфредо» з вершковим соусом або лінгвіні «маргарита» з томатним соусом — до якої за бажанням додаєте інгредієнти. Серед готових позицій є кілька новинок: яскраві канелоні з ніжним кроликом у вершково-томатному соусі та тортеліні з телячою щічкою з соусом демігляс та пармезаном.
POSITANO | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: пр-т Павла Тичини, 1В
Години роботи: пн-пт 09:00-22:00, сб-нд 11:00-22:00
Бюджет: салати від 325 грн, основі страви від 232 грн, десерти від 55 грн.
Дещо з меню: спагетоні ай е уой – 293 грн, спагетоні ала помодоро – 180 грн, спагетоні ала салернітана – 219 грн, спагетоні пуверіела – 288 грн, равіолі з вершково-грибним соусом та горгонзолою – 329 грн.
Деталі: POSITANO — ресторан неаполітанської кухні, який є проєктом команди «Сільпо». Заклад знаходиться на лівобережному масиві Березняки поруч з берегом Дніпра. Бренд-шеф закладу Марко Черветті. Ресторан POSITANO — перший та єдиний заклад України, який увійшов до списку найкращих піцерій Європи за версією італійського онлайн-гіда 50 Top Pizza. В ресторані ви можете замовити домашню пасту, наприклад, класичні неаполітанські спагетоні пуверіела з панчетою, пекоріно та парміджано, а також равіолі з рикотою, протушені у ніжному вершковому соусі із білих грибів із пармезаном та горгонзолою.
Casa Nori | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Борисоглібська, 1
Години роботи: щодня 12:00-22:00
Бюджет: салати від 380 грн, основі страви від 360 грн, десерти від 90 грн.
Дещо з меню: арабіята з беконом – 390 грн, равіолі верді зе рикота – 370 грн, карбонара – 430 грн, тальятеле з телячими щічками – 410 грн, біголі ен сальса з качки – 420 грн.
Деталі: Сasa Nori — затишний ресторан з традиційною італійською кухнею та розділом автентичних венеційських страв. В меню ви знайдете не лише класичні страви італійської кухні, але й страви з використанням інноваційних технологій, зокрема класичні венеціанські рецепти поєднуються із позиціями в сучасній інтерпретації традиційних страв регіону Венето. Серед пасти в ресторані можна знайти пасту арабіята з беконом, равіолі верді з рикотою, класичну карбонару, тальятеле з телячими щічками та біголі з качкою.
Головна фото: «Буффаліно»
Фото: Facebook/Instagram «Буффаліно», Bigoli, «Італійська Редакція», Pastateca, POSITANO, Casa Nori.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi