Італійська паста в ресторанах Києва: 6 закладів від PostEat - PostEat

пошук

Італійська паста в ресторанах Києва: 6 закладів від PostEat
06-09-2021 0 901


Італійська паста у Києві — тема матеріалу редакції PostEat. Проста та смачна італійська страва буде вдалими вибором для обіду або вечері, особливо якщо до неї замовити келих вина. Ми знайшли для вас заклади у Києві, де можна замовити класичну пасту за традиційними рецептами або авторську пасту з вишуканими делікатесами та неймовірними поєднаннями смаків.

POSITANO

Де: пр-т Павла Тичини, 1в

Бюджет: ₴₴.

Страви: кавателі з нутом та мідіями – 168 грн, кавателі ала пескатора – 320 грн, спагетоні пульпетте – 182 грн, спагетоні ай е уой – 129 грн, спагетоні пуверіела – 175 грн, равіолі з рікотою у червоному соусі – 149 грн.

Деталі: проєкт команди «Сільпо», неаполітанська піца, піч на дровах, бренд-шеф ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», сніданки у будні з 09:00 до 11:00, унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньо відомий піцайоло – Енцо Кочча (засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен), літня тераса, резерв столів.

POSITANO — ресторан неаполітанської кухні, який є проєктом команди «Сільпо». Заклад знаходиться на лівобережному масиві Березняки поруч з берегом Дніпра. Цього року POSITANO знову ввійшов до списку 50 найкращих піцерій Європи — в рейтингу 50 Top Pizza Europe він посів 34 місце. В меню ви знайдете традиційні та авторські страви від бренд-шефа Марко Черветті. В ресторані італійської кухні POSITANO пропонують спробувати не лише смачну піцу, а й різні види пасти власного приготування. Можна спробувати спагетоні пуверіела — страву, старшу за більшість ресторанів Неаполя — з гуанчале, пекоріно та парміджано.

Queen Kyiv

Де: Набережне шосе, 25

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: фетучіні з морепродуктами – 1250 грн, ньоккі з кроликом у вершково-гірчичному соусі – 570 грн.

Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; вишуканий інтер’єр з цілісною, довершеною концепцією; панорамний вид на Дніпро, видова тераса, dinner show, жива музика, концерти відомих артистів, ресторанний концерт-хол; шеф-кухар Володимир Болібрух, страви європейської та азійської кухонь; моцарела бар, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів, години роботи: ср-нд 18:00-03:00.

Відтворити той самий смак справжньої італійської пасти, приготованої al dente, із різноманітними соусами, з додаванням свіжих морепродуктів та ароматних трав, намагаються в кожному закладі Києва. Шеф Володимир Болібрух створює для гостей Queen.kyiv витончені поєднання, що скорочують відстань до Сицилії. Тут не готують сотню варіацій відомої італійської страви, а готують фетучіні та ньоккі, як справжні італійці — з любов’ю. До фетучіні із морепродуктами (гребінці, кальмар, бебі восьминоги, тигрові креветки) шеф обрав вершковий соус «Шампань», що вдало підкреслює смак морепродуктів. Ньоккі подають із ніжним м’ясом кролика, попередньо протушкувавши у вершково-гірчичному соусі. Завітайте в ресторан з панорамним видом на Дніпро, щоб скуштувати ароматні страви від шефа.

Circolo Centrale Trattoria

Де: вул. Володимирська, 42

Бюджет: ₴₴.

Страви: спагеті карбонара – 205 грн, вершкова тальятеле з тітболами з телятини – 245 грн, тальятеле 4 сири – 145 грн, лумаконі з креветками – 248 грн, паста болоньезе – 172 грн.

Деталі: домашня італійська траторія у самому центрі Києва, стильний інтер’єр, класика італьської кухні та авторські страви, літня тераса, коктейлі, pet friendly, кальяни.

Circolo Centrale — затишний і колоритний ресторан, де відчуваєш себе як в одному з італійських містечок з піцою, різноманітними пастами і з великим вибором Aperol Spritz. Circolo Centrale — місце, де атмосферу створює італійська музика на будь-який смак, а в п’ятницю та на вихідних для гостей наживо грають запрошені музиканти. У траторії дуже атмосферна тераса в центрі Києва з видом на Золоті Ворота. В закладі подають сніданки впродовж усього дня. Шеф-кухар Олексій Іванов створює для кожного гостя авторські страви і повертає подумки в яскраву Італію.

Simona ristorante

Де: вул. Січових Стрільців, 11

Бюджет: ₴₴.

Страви: спагеті карбонара з беконом та сиром грана падано – 165 грн, лінгвіні з морепродуктами у вершковому або томатному соусі – 285 грн, лінгвіні з соусом песто та кедровими горіхами – 150 грн, пенне у вершково-трюфельному соусі з сиром грана падано – 165 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, знаходиться біля Львівської площі, два поверхи, кілька зал, відкрита кухня, дров’яна піч, неаполітанська піца, паста, веранда літня, сніданки цілий день, вино келихами, класичні коктейлі, резерв столів.

Ресторан італійської кухні Simona ristorante знаходиться біля Львівської площі. В Simona ristorante два поверхи, інтер’єр виконаний в стилістиці сучасного вінтажу — цікавим елементом в закладі є справжній камін. На першому поверсі відкрита кухня, на другому кілька зал, а перед входом обладнана невелика веранда в європейському стилі. В меню 13 видів неаполітанської піци з дров’яної печі, кілька видів пасти, брускети та сніданки цілий день.

Under Wonder

Де: вул. Велика Васильківська, 21

Бюджет: ₴₴. 

Страви: тальятеле з маринованими артишоками та пряним кокосовим соусом – 204 грн, спагеті неро з креветками та винно-вершковим соусом – 294 грн, шпинатові канелоні з грибами та рикотою – 194 грн.

Деталі: ресторан сучасної італійської кухні, знаходиться в центрі міста, авторські страви, сезонні оновлення, сніданки, ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, змістовна винна карта, формат take away, резерв столів, оригінальний інтер’єр, літня тераса.

Under Wonder — легендарний ресторан в центра Києва з багаторічною історією. В ресторані сучасної італійської кухні гості можуть поснідати відомим «Київським сніданком», пообідати в приємній компанії та провести романтичну вечерю. Затишний інтер’єр та вишукані подачі страв створені спеціально для того, щоб надихати гостей. З різноманіття пасти пропонують тальятеле з маринованими артишоками, спагеті неро з креветками та шпинатові канелоні з грибами та рикотою.

Trattoria No 5/ Тратторія 5

Де: вул. Драгомирова, 8

Бюджет: ₴₴. 

Страви: шпинатні тальятеле з грибами та трюфельною олією – 150 грн, тальятеле з морепродуктами та сиром горгондзола – 195 грн, паста з тартаром з тунця та соусом з червоною ікрою – 180 грн, фетучіні карбонара – 148 грн, чорні фетучіні з фуа-грою, білими грибами та помідорами чері у вершковому соусі – 210 грн, паста з качкою, грибами ерінгами та в’яленими томатами – 180 грн.

Деталі: сімейний ресторан італійської кухні, знаходиться на Печерську, затишний інтер’єр, два меню, паста fresca, хліб власної випічки, сніданки щодня з 09:00 до 11:00, винотека, літня тераса, резерв столів.

«Trattoria No 5/ Тратторія 5» — сімейний ресторан італійської кухні. З першого дня відкриття в ресторані дотримуються принципів роботи автентичної італійської тратторії — страви готують з-під ножа з місцевих і сезонних продуктів. В ресторані діє основне меню з класичними позиціями італійської кухні та сезонне. В основному меню ви знайдете сім видів пасти, серед яких шпинатні тальятеле з грибами, чорні фетучіні з фуа-грою та паста з качкою.

Головна фото: Queen

Фото: Facebook POSITANO, Queen, Circolo Centrale Trattoria, Simona ristorante, Under Wonder, Trattoria No 5/ Тратторія 5.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi