пошук
Юлия Зверькова
Автор
пошук
Юлия Зверькова
Автор
Каре ягняти та баранини в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Страви з ягнятини сьогодні можна знайти в багатьох ресторанах столиці. Однією з найпопулярніших страв є каре ягняти. Каре ягняти – одна з найдорожчих частин. Каре готують як цілком, так і розділяючи на окремі частини. Важливо пам’ятати, що ніжне м’ясо ягняти не варто пересмажувати, щоб не втратити незвичайний делікатний смак і тонкий аромат. У процесі приготування каре з 7-8 реберець зазвичай поділяють на кілька частин. Також ягнятину додають в інші страви (наприклад, готують плов, шурпу, шашлик, манти, бозбаш і інші). Найчастіше ягня запікають, коптять або смажать з додаванням різних спецій і трав, щоб м’ясо вийшло ніжним і всотало різні аромати.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Антоновича, 72.
Бюджет: ₴₴₴. Меню шах-пловів (225–430 грн), гарячі страви (125–1200 грн), десерти (65–500 грн).
Страви: каре ягняти — 455 грн.
Напої: журавлинний морс — 49 грн, апельсиновий фреш — 65 грн, еспресо — 50 грн, лате — 65 грн.
Деталі: широкий вибір плову, фірмове блюдо — шах-плов, жива музика, страви на мангалі і в Садж, вітражні вікна, 70% продуктів доставляються з Азербайджану, сир і вершкове масло — з Туреччини, всі продукти халяльні, щосуботи — «День шах-плову».
Ресторан ŞahPlov втілює східну казку – в преміум-ресторані сучасної азербайджанської кухні вас чекає розкішний інтер’єр і автентичні страви. Радимо скуштувати каре ягняти, та доповнити його смачними закусками або шах-пловом.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 85/87
Бюджет: ₴₴₴. Закуски (145–550 грн), салати (120–470 грн), узбецький плов (240–260 грн), десерти (55–230 грн).
Страви: каре ягняти – 330 грн.
Напої: з вибором напою вам люб’язно допоможуть визначитися офіціанти.
Деталі: східна кухня, концепт-шеф Сергій Юрчишин, страви узбецької кухні, традиційні європейські, вегетаріанські, азіатські страви, меню сніданків з 10:00 до 13:00, відкрита кухня, великий вибір узбецького плову, мангал-меню, тандир, кальянне меню, тераса, паркінг, VIP-кімнати, доставка.
ESHAK – ресторан східної кухні з чудовим інтер’єром у центрі міста. Крім узбецьких страв, тут готують традиційні європейські, вегетаріанські, азіатські страви. У закладі пропонують велику чайну, барну, винну та кальянну карти. Каре ягняти варто поєднати з келихом вина – у виборі напою вам люб’язно допоможе персонал.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Федорова, 10
Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (118–269 грн), страви на відкритому вогні (189–1850 грн), десерти (127–335 грн).
Страви: каре баранини з дванадцяти ребер – 1780 грн.
Напої: з вибором напою вам люб’язно допоможуть визначитися офіціанти.
Деталі: сім’я ресторанів La Famiglia, розташований в парковій зоні, два шеф-кухарі — Тристан Арабулі і Гурген Сараф’ян, традиційна кавказька кухня, мангал-меню, власна енотека, піч пурне, стильний інтер’єр, літня тераса, майстер-класи для дітей, спеціальне меню від шеф-кухарів, доставка, формат take away.
«Кувшин» — ресторан з більш ніж десятирічною історією, який знаходиться в затишному зеленому сквері в центрі столиці. У закладі два шефи — Тристан Арабулі і Гурген Сараф’ян. Останній зокрема спеціалізується на приготуванні м’яса. Каре баранини з дванадцяти ребер у закладі радять замовляти на дві персони.
Де: вул. Пушкінська, 1-3/5
Бюджет: ₴₴. Салати (98–237 грн), гарячі страви (115–286 грн), страви на вугіллі (65–299 грн), хачапурі (116–292 грн), хінкалі (96–114 грн/4 шт.).
Страви: каре новозеландського ягняти — 299 грн /100 г.
Напї: чача класична – 59 грн, сапераві Орго, Дакішвілі – 180 грн.
Деталі: сучасний грузинський ресторан в центрі Києва, затишний інтер’єр, єдиний заклад з власною чачаварнею, страви на мангалі, винна карта, резерв столів, дегустації.
«Чачаварня» – це місце, де гармонійно переплітаються кращі гасторономічні традиції Грузіі та сучасна гостинність. Саме тут варять справжню грузинську чачу із натуральних продуктів і сміливо експериментують, виготовляючи настоянки на основі чачі. І, звичайно ж, будь яке застілля з чачею повинні супроводжувати гарячі, поживні та ароматні страви. Саме тому у «Чачаварні» особливе місце виділяють стравам, приготованим на відкритому вогні. Ми рекомендуємо спробувати каре новозеландського ягняти – соковите, ароматне, смажене на мангалі. До цього делікатесу можна обрати гарнір та соус до смаку. І обов’язково додайте келих вишуканого грузинського вина або чарку чачі!
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Шота Руставелі, 11
Бюджет: ₴₴₴. Стартери (90–540 грн), м’ясо (320–1100 грн), стейки (390–4250 грн).
Страви: каре новозеландського ягняти – 1100 грн.
Напої: з вибором напою вам люб’язно допоможуть визначитися офіціанти.
Деталі: м’ясний міжнародний ресторан, два поверхи, multi-сuisine, raw bar, сніданки з безлімітною кавою по буднях з 09:00 до 12:00 (у вихідні з 09:00 до 16:00), бізнес-ланчі з 12:00 до 16:00, окрема зала до 50 осіб, Chef’s table, винна і барна карти, сучасний лаконічний інтер’єр, літня тераса, майстер-класи, барні майстер-класи по міксологіі, дитячі майстер-класи, дитяча кімната, паркінг, формат take away.
BEEF meat & wine — відомий столичний м’ясний ресторан. У закладі сучасний лаконічний інтер’єр, котрий не відволікає від вишуканих страв. Варто скуштувати соковите каре новозеландського ягняти та доповнити його легкими закусками або апетитним овочевим гарніром.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Мішуги, 2.
Бюджет: ₴₴. Супи (85–97 грн), холодні закуски (25–275 грн), салати (65–197 грн).
Страви: «каре баранини з соусом ткемалі» – 150 грн/ 100 г.
Напої: хріновуха – 30 грн, В-52 – 85 грн, смузі медовий персик – 55 грн.
Деталі: узбецька кухня, двоповерховий ресторан, мангал-меню, авторська подача, дві зали, стейки, домашня випічка, розпис на стінах, дитяче меню, ділові обіди по буднях з 11:00 до 16:00, крім святкових днів, винна карта, банкетні пропозиції, кальяни, резерв столів.
«КазаН ДиваН» — це затишний ресторан близькосхідної кухні на Позняках. У закладі готують каре баранини з соусом ткемалі на мангалі, під страву радимо замовити одну із крафтових настойок. Варто звернути увагу і на новинки в меню закладу – їх ви одразу знайдете завдяки позначці new.
Фото: Facebook ŞahPlov, ESHAK, Кувшин, Чачаварня, BEEF meat & wine, КазаН ДиваН
Головна фотографія: ESHAK
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi