пошук
Юлия Зверькова
Автор
пошук
Юлия Зверькова
Автор
Кав`яр у закладах Києва шукала редакція PostEat. Ікра – це не лише смачний, але й корисний делікатес. Нагадаємо: ми розповідали вам про особливості ікри, а також цікаві факти про ікру різноманітних риб у нашому матеріалі. Сьогодні повернемося до теми і розповімо, де шукати ікру осетра, лосося, щуки та інших видів риб у столиці. Закуска з ікрою та бокал улюбленого вина – і чудовий початок вечора забезпечено!
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Іоанна Павла ll, 5 (ТЦ Good Life, 2 поверх).
Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (129 – 359 грн), риба, морепродукти і лобстери (79 – 379 грн).
Страви: щучий кав’яр з вершками та крутонами – 309 грн.
Напої: еспресо – 49 грн, фрапе з молоком – 59 грн, домашній цитрусовий чай з маракуєю – 99 грн.
Деталі: ресторан авторської рибної кухні, устричний бар, рибний бутик при ресторані з великим асортиментом риби, морських молюсків і ракоподібних, асортимент бутика постійно поповнюється, ексклюзивна вітрина-човен від компанії Adriatic Sea International, літня тераса, чайна колекція.
FISH HOUSE – це ресторан авторської рибної кухні. Ви можете скуштувати у закладі щучий кав’яр з вершками та крутонами, замовити страви з морепродуктами та лобстери. Також радимо звернути увагу на різноманіття представлених у меню ролів.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: б-р Тараса Шевченка, 5-7
Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (265–625 грн), паста та ризото (325–855 грн), десерти (135–615 грн).
Страви: ікра осетрова з тостами, вершково-йогуртовим соусом, перепелиними яйцями і тартаром з огірка – 2495 грн, ікра щуки з вершками та пшеничними млинцями – 595 грн, ікра лососева з кольоровими млинцями, кремом з авокадо, перепелиними яйцями і зеленою цибулею – 425 грн.
Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.
Деталі: в основі меню – середземноморська кухня, морепродукти та м’ясні делікатеси, українські фермерські продукти, панорамний вид на Київ, VIP-кімнати, велика винна карта, підходить для вегетаріанців, жива музика, резерв столів.
Terracotta Restaurant позиціонує себе як «вишуканий ресторан з акцентом на середземноморську і українську кухні». Тут можна скуштувати осетрову ікру, котру у закладі подають з тостами, вершково-йогуртовим соусом, перепелиними яйцями і тартаром з огірка. Ресторан стане чудовою локацією для романтичної зустрічі або ділових переговорів.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Петра Сагайдачного, 23а
Бюджет: ₴₴. «Вилов дня» (143–690 грн), салати та закуски (75–368 грн), десерти (60–136 грн).
Страви: ікра щуки з маслом – 290 грн, ікра кети з маслом і тостами – 430 грн.
Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.
Деталі: одеський рибний ресторан на старому Подолі. В центрі зали – вітрина зі свіжою рибою, звідки гості можуть обрати рибу на свій смак. Рибу запікають в дров’яній печі в присутності гостей. Страви на компанію, резерв столів, винна карта.
«Риба у Вогні» — одеський рибний ресторан на мальовничому Подолі. Скуштуйте у закладі чорноморську рибку, морепродукти, а також два види ікри — ікру щуки з маслом чи ікру кети з маслом і тостами. Крім того, ви завжди можете обрати свіжу рибу на будь-який смак з вітрини прямо у залі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Софіївська, 14
Бюджет: ₴₴. Салати (72–124 грн), холодні і гарячі закуски (56–195 грн), основні страви (78–238 грн).
Страви: ікра щуки з бородинським хлібом – 195 грн.
Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.
Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі Києва, страви одеської кухні, жива музика, резерв столів.
Prychal14 — рибний ресторан з одеським колоритом в центрі столиці. «Тут ви можете бути собою та відпочити, як любите», — кажуть у закладі. Починайте свою трапезу у закладі з ікри щуки з бородинським хлібом. А продовжити можна, замовивши салат, основні страви або супи.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Зоологічна, 10
Бюджет: ₴₴₴. Закуски (99–989 грн), основні страви (198–3999 грн), плато морепродуктів (598–898 грн).
Страви: ікра червона/ чорна – 238/ 989 грн.
Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.
Деталі: заклад сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, кухня Nikkei, тепан-гриль, відкрита кухня, контактний коктейльний бар, велика колекція японського віскі, паркінг, 4 літні тераси, kids friendly, 6 акваріумів з живими устрицями і лобстерами, льодова вітрина, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, резерв столів.
Ікру в ресторані RONIN подають з рисовими млинцями та маслом. Ви можете обрати червону або чорну ікру за смаком. Така закуска стане чудовим початком трапези. Скуштуйте також лобстера чи восьминога, або оберіть фаворита серед Nikkei-ролів.
Про кав’яр можна багато говорити, особливо на нашій сторінці в Facebook.
Фото: FISH HOUSE, Terracotta Restaurant, Риба у вогні, Prychal14, RONIN
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi