Класична піца в Києві: з дров’яної печі та з хрустким бортиком - PostEat

пошук

Класична піца в Києві: з дров’яної печі та з хрустким бортиком
31-07-2020 0 4172


Класична піца в Києві — тема матеріалу редакції PostEat. Традиційна, італійська, ароматна, тонка з хрумким бортиком піца є фавориткою у багатьох країнах світу. Ми детально розповідали вам про особливості піци та історію виникнення страви у наших матеріалах. Сьогодні розповімо про локації Києва, де ви зможете насолодитися класичною піцою та спробувати авторські варіації цієї популярної страви.

POSITANO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Павла Тичини, 1в

Бюджет: ₴₴. Неаполітанська піца (120–298 грн), закуски (49–262 грн), паста (119–298 грн).

Піца: «Маргерита» – 140 грн, «Маринара» – 120 грн, «Дьявола» – 192 грн, «4 сири» – 228 грн, «Маринара з мідіями» – 164 грн, «Маргерита з рубленою телятиною» – 188 грн, «Маргерита лазанья» – 232 грн.

Напої: коктейль Kir Royal – 85 грн, D’Angelo Sacra Vite IGT Basilicata – 75 грн/125 мл, L’Acino Giramondo 2016 – 105 грн/125 мл, Anna Spinato Moscato Colli Euganei – 490 грн/750 мл.

Деталі: проєкт команди «Сільпо», неаполітанська піца, піч на дровах, бренд-шеф ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньо відомий піцайоло – Енцо Кочча, засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен.

POSITANO — ресторан неаполітанської кухні на Березняках. Столичні гурмани високо цінують пристрасть до італійських гастрономічних традицій, втілену в стравах бренд-шефа Марко Черветті. У 2019 році ресторан POSITANO увійшов до списку найкращих піцерій Європи за версією італійського онлайн-гіда 50 Top Pizza, а цього року потрапив до рейтингу 50 найкращих піцерій Європи 2020 року за версією видання Bigseventravel. В ресторані ви можете скуштувати класичну «Маргериту» та «Маринару», а також спробувати авторські варіації піци «Маринара» з мідіями та «Маргерити» з рубленою телятиною.

pizzeria Napule’

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 9

Бюджет: ₴₴₴. Піца (98–469 грн), закуски (195–249 грн), паста (149–349 грн).

Піца: Marinara Con Prataioli – 149 грн/98 грн, Margherita – 179 грн/118 грн, Diavola – 249 грн/164 грн, Quattro Formaggi – 269 грн/178 грн, Salmone – 295 грн/195 грн.

Напої: Chianti Classico Riserva DOCG, 2015 – 125 грн/125 мл, L’Estro del Mastro, Passerina Passito (Il Conte Villa Prandone) – 175 грн/50 мл, коктейль Sgroppino – 199 грн.

Деталі: італійський ресторан-піцерія, заклад сім’ї ресторанів братів Гусовських, автентична неаполітанська піч для піци, італійські вина, сертифікат Associazione Verace Pizza Napoletana, головний піцайоло – італієць Джузеппе Іролло, резерв столів.

Pizzeria Napule’ — ресторан італійської кухні, де на вас чекає піца від італійського піцайоло Джузеппе Іролло. Піч, в якій готується піца, була виготовлена неаполітанським майстром Стефано Феррара з матеріалів, привезених з околиць Везувію. У 2008 році Pizzeria Napule’ отримала сертифікат від Асоціації справжньої неаполітанської піци (Associazione Verace Pizza Napoletana). В меню ресторану більше 30 видів піци — із класичних варіантів можна спробувати Marinara Con Prataioli з соус із томатів, печерицями, орегано, базиліком та часником.

Mimosa Brooklyn Pizza

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 1/2

Бюджет: ₴₴. Закуски та салати (95–300 грн), піца (195–335 грн), основні страви (130–275 грн).

Піца: «Маргарита» – 205 грн, «Пепероні» – 215 грн, «Чотири сири та гострий мед» – 235 грн, «Груша, горгонзола» – 250 грн.

Напої: Smoked Negroni – 150 грн, NY Sour – 150 грн, базиліковий лимонад – 70 грн.

Деталі: італійська та авторська кухні, проєкт ресторатора Ігоря Сухомлина, сніданки, піцу печуть при гостях в залі, два поверхи, панорамні вікна з видом на Бессарабську площу, дизайнерський інтер’єр, коктейльна карта, вина Нового Світу, сезонні страви в меню.

Mimosa Brooklyn Pizza — піцерія на Бессарабці, яка концептуальним інтер’єром, смачними стравами італійської кухні та відмінним сервісом забезпечила собі велику кількість прихильників. У центрі головної зали стоїть велика дров’яна піч для піци і широка відкрита зона для її приготування. Ресторан славиться своїми сніданками і піцою, якої в меню 16 видів — хрустке тісто, оригінальні начинки і смачні соуси для бортиків зробили піцу від Mimosa Brooklyn Pizza справжнім столичним хітом. Окрім класичної «Маргарити» тут можна спробувати справжні хіт — піцу з чотирма сирами та гострим медом.

Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 82

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (212–497 грн), домашня паста і ризото (219–590 грн), піца (109–397 грн).

Піца: «Маргарита» – 179 грн, «Пепероні» – 243 грн, «Чотири сири» – 315 грн, піца з прошуто, руколою та томатами чері – 359 грн, біла піца з полуницею та горгонзолою – 398 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: італійський ресторан із власною енотекою, відзначеною Wine Spectator; заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, три поверхи, дров’яна піч, страви з органічних продуктів, сніданки, резерв столів, доставка, сезонне меню, kids friendly, хлібна лавка, формат take away, тераса, вечори живої музики, вина за цінами бутика.

Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa — ресторан італійської кухні з власною енотекою, відзначений двома келихами Wine Spectator. Заклад є втіленням головних сімейних італійських традицій, де створений особливий комфорт для кожного гостя. Серед розмаїття цікавих та витончених страв італійської кухні від закладу варто звернути увагу і на піцу, яку готують у справжній дров’яній печі. В меню є і класична «Маргарита» та «Пепероні», й сезонна новинка — біла піца з полуницею та горгонзолою

Liberty Diner

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Верхній Вал, 28

Бюджет: ₴₴. Бургери (175–275 грн), закуски та салати (95–189 грн), піца (172–285 грн).

Піца: Margherita – 172 грн, Quattro Formaggi – 285 грн, Diavola – 248 грн, Pera e pecan – 259 грн.

Напої: лате – 79/99 грн, коктейль «Negroni» б/а – 109 грн, коктейль «Very Italiano» – 169 грн. 

Деталі: класичний дайнер, знаходиться на Подолі, американська кухня, заклад мережі «Ресторани Гусовських», концептуальний дизайн, бургери, італійська піца з печі на дровах, содова власного виробництва, вина побокально.

Liberty Diner — це якісна американська кухня на Подолі у форматі класичного дайнера від рестораторів братів Гусовських. У меню ви знайдете класичні сендвічі та бургери, салати, стартери, традиційну неаполітанську піцу з традиційними та оригінальними начинками. Тісто для піци дозріває 48 годин, тому вона дуже легко засвоюється. Піца має чіткий бортик, він хрумкий та пухкий одночасно — його необхідно з’їсти, попередньо зануривши у соус. Чудовий тандем складуть класична Margherita з моцарелою, томатами і базиліком та Diavola з салямі, моцарелою, томатами, чилі й базиліком.

GRANO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Болсуновська, 2

Бюджет: ₴₴₴. Салати (250–420 грн), основні страви (370–3000 грн), десерти (69–300 грн).

Піца: Margherita – 110/170 грн, Capricciosa – 180/300 грн, Quattro Formaggi – 195/330 грн, O’Sole Mio – 170/280 грн, Diavola – 145/240  грн.

Напої: коктейль Sour of your choice – 220 грн, коктейль Americano – 270 грн, коктейль Mint Julep – 270 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, шеф-кухар Костантіно Пассалаква, інтер’єр від римського архітектора Доменіко Арнальді, сніданки, дитяче меню, винна карта, вечори-дегустації, винна кімната, сомельє, тераса, бар, сезонне меню, парковка.

GRANO — стильний ресторан класичної італійської кухні на Печерську. В закладі можна скуштувати страви від іменитого шеф-кухаря Костантіно Пассалаква — він був одним із перших, хто показав Києву, якою є справжня італійська кухня. В меню ресторану представлені круді, холодні та гарячі антіпасті, традиційні супи, домашня паста і ризото, основні страви, приготовані на відкритому вогні, та класичні десерти. В GRANO випікають неаполітанську піцу у дров’яній печі майстра Стефано Феррара — обирати можете серед класичної Margherita, сирної Quattro Formaggi та піци Diavola з салямі.

Фото: Facebook POSITANO, pizzeria Napule’, Mimosa Brooklyn Pizza, Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa, Liberty Diner, GRANO.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi