пошук
пошук
Корпоратив із власними напоями — тема нашого матеріалу сьогодні. Це формат, який дозволяє контролювати витрати, створити унікальну атмосферу та принести саме ті вина, віскі чи шампанське, які любить команда. У Києві дедалі більше ресторанів, студій і просторів пропонують варіанти із cork fee. Корпоратив із власними напоями — зручний формат з фіксованою платою за відкриття пляшок, або повністю відкритий формат BYOB (Bring Your Own Bottle).
У добірці місця з гнучким підходом до напоїв: від сучасних гастростудій і терас до приватних залів і лофтів, де ви можете організувати вечерю або тематичну вечірку. Тут простори, що цінують свободу гостей і створюють події з персональним характером, без нав’язаних сетів чи лімітів.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Берестейський проспект, 26 (25 поверх)
На 25 поверсі з панорамним видом на Київ розташована кулінарна студія GastroLoft. Ідеальна локація для корпоративів у форматі інтерактивних майстер-класів. Разом з досвідченими шефами гості готують святкове різдвяне меню, страви французької, італійської, іспанської, української, BBQ або паназійської кухні. Особливість GastroLoft — можливість приносити власний алкоголь за системою cork fee. Це дозволяє створити подію у власному стилі: з винами, шампанським або коктейлями. Також можна замовити коктейлі від професійних барменів. У вартість події входить welcome-drink.
Простір виключно для вашої компанії, тож атмосфера буде максимально комфортною, приватною та розслабленою. BBQ-меню готують просто на терасі площею 100 м² з видом на вечірнє місто. GastroLoft поєднує естетику, сучасне професійне обладнання та продуману архітектуру простору. Зони легко адаптуються під різні формати подій: вечерю, дегустацію, майстер-клас або корпоратив у форматі cooking party.
Тривалість заходу — до 5 годин, студія вміщує до 40 гостей. Вартість — від 2150 грн за гостя. Окрім святкових форматів, студія працює для зйомок, лекцій, гастрономічних шоу, можна замовити кейтеринг з доставкою по Києву.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Рогнідинській, 6/16
Тут поєднуються смачна кухня, пиво, кальяни, футбол і жива музика. Середній чек: 1500 грн/особа. Підготують меню, яке відповідатиме бюджету та вподобанням. Формат cork fee дозволяє приносити свої напої:
Оплата лише за відкриті пляшки. Наприклад, за корпоратив на 10 гостей із 2 пляшками ігристого та 1 віскі — 1400 грн cork fee, або 800 грн, якщо меню на 2000 грн/особа.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Оболонський проспект, 2Т
Заклад пропонує банкетні формати з можливістю принести власний алкоголь або скористатися системою cork fee. Локації для святкування: VIP-зал на 66 кв.м для 13 гостей, на другому поверсі, із новою системою караоке; Основний зал на 209 кв.м, до 110 гостей; Зимова тераса на 122 кв.м із видом на озеро, для 50 гостей. Заклад можна орендувати повністю або частково. В закладі є:
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Січових Стрільців 58/2А та Голосіївський проспект 61
Команда подбає про меню, сервіровку та деталі. Діє спецпропозиція для банкетів у будні (понеділок–четвер). Мінімальна сума: 1000 грн на людину. Власний алкоголь та святковий торт можна приносити без додаткових оплат. Таким чином тут можна влаштувати корпоратив в форматі “Bring Your Own Bottle” тобто “приносьте власні напої”. Затишний простір, святковий настрій, і корпоратив із власними напоями.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. на Сагайдачного, 14-В
Атмосферний лаунж і караоке-бар в центрі. Поєднує зручність, гнучкість і комфорт, навіть під час блекаутів. Є два варіанти лояльних умов для власного алкоголю: 50/50, коли половину напоїв замовляєте у барі, решту приносите без доплат. Або Cork Service — фіксована плата від 2000 грн за увесь алкоголь. Заклад має кілька залів: “Оазис” (до 15 гостей), “Акваріум” (35 гостей), “Fiji” (70 гостей, банкет / 100 — фуршет). Середній чек від 1200 грн. Є генератор, укриття, караоке, DJ, ведучий, фотограф, декор і святковий торт. FIJI пропонує персонального менеджера, гнучке меню й атмосферу релаксу.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. О. Мишуги, 7А, наб. Русанівська, 10; вул. Хрещатик, 13
Европейська та українська кухні. Заклад — Family Style. Меню: антипасті, брускети, паста, равіолі, 9 видів піци, барна карту, каву, десерти. Для корпоративів доступні: окремі затишні зали та повна оренда заклад; анкетне та фуршетне меню; великі столики для невеликих компаній. Власний алкоголь з послугою cork-fee або без додаткових оплат при середньому чеку від 1500 грн/особа. Торти власного виробництва.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: б-р Миколи Міхновського, 25А
Ресторан із кількома залами та терасою. В меню італійські страви: паста, піца, морепродукти, салати, брускети, перші страви, десерти. Страви готують із сезонних продуктів, тож меню регулярно оновлюється.
La Carbonara Café пропонує лояльний формат кокпоративів. Все продумано до дрібниць: просторий зал і затишна тераса для компанії будь-якого формату; турботливий сервіс; команда, яка дбає про гостей; допомога з підбором меню, музики, декору і таймінгу подачі. Вартість: від 800 грн на людину (без напоїв).
Фото: всі заклади Києва
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi