пошук
Юлия Зверькова
Автор
пошук
Юлия Зверькова
Автор
Ланчі в столиці шукала редакція PostEat. Ланч – це не лише прийом їжі, котрий не варто пропускати. Завдяки спільному ланчеві можна зміцнити стосунки у колективі, познайомитися з новими для себе людьми та збільшити ваше коло знайомств. Недарма ж гуру нетворкінгу, американський письменник Кейт Феррацці обрав для назви однієї зі своїх книг пораду: «Ніколи не їжте наодинці!» І поки ви продумуєте, з ким розділити обід, ми розкажемо, до якого ресторану завітати на ланч із партнером, другом чи колегою. Enjoy!
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Рогнідинська, 2
Бюджет: ₴₴₴. Салати (117–369 грн), вареники (94–178 грн), основні страви (117–379 грн).
Страви: Ланч №1: салат з запеченого гарбуза та буряка з фетою та волоським горіхом, борщ зелений зі сметаною, курячі котлети та картопляне пюре, узвар – 125 грн.
Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.
Деталі: концептуальний ресторан, вісім стилізованих зал, безліч характерних декоративних деталей в інтер’єрі, власне виробництво фірмових настоянок, підходить для банкетних заходів, можна привести іноземного гостя, резерв столів.
Концептуальна ресторація «Первак» пригощає гостей стравами традиційної української кухні майже 20 років. Тут вам запропонують три види ланчів на вибір. Кожен ланч коштує 125 грн та складається із декількох страв та напою.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Хрещатик, 13
Бюджет: ₴₴. Закуски (75–255 грн), паста (115–165 грн), десерти (50–89 грн).
Страви: (з меню ланчів) курячий бульйон, крем-суп з гарбуза, філе морської риби з рисом та овочами, пельмені в грибному соусі.
Напої: морс/чорний або зелений чай.
Деталі: розташований в центрі Києва, сімейний ресторан, страви української та європейської кухонь, сніданки, літня тераса, сучасний інтер’єр, формат take away, акції та знижки.
Кожного дня у закладі «Моменти» тут подають інші страви на ланч: у вівторок куштуйте курячий бульйон та ньокі, а в четвер, наприклад, суп з гарбуза та філе морської риби з рисом та овочами. Ланч у закладі коштує 139 грн. Пообідати можна з 12:00 до 16:00.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Сагайдачного, 14в
Бюджет: ₴₴. Ланчі (99-119 грн), холодні закуски (185–289 грн), гарячі закуски (99–285 грн), основні страви (175–685 грн).
Страви (з меню ланчів): котлета по-домашньому, салат Олів’є, солянка.
Напої: яблучний сік – 65 грн, імбирний лимонад – 69 грн, milk shake – 59 грн.
Деталі: лаунж-бар на Подолі, multi-cuisine, кальян-меню, кальян з 14:00 щодня, сезонне меню, барне меню, фірмові коктейлі, тераса, паркінг, резерв столів, доставка, формат take away, кальян-меню, меню бізнес-ланчів, страви на грилі, караоке, демократичні ціни, спеціальні пропозиції та акції, по п’ятницях і суботах працює до 05:00 ранку.
Бізнес-ланчі в FIJI Lounge Bar – це прості та зрозумілі страви за приємними цінами. Так, салат з основною стравою і напій коштує 99 грн, а якщо додати суп, то вартість обіду становитиме 119 грн. Також ви можете замовити спец пропозицію від шефа.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Жилянська, 37
Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (105–465 грн), основні страви (195–680 грн), десерти (55–145 грн).
Страви: ланч з 2/ 3 страв – 165/ 195 грн, бургер-ланч з 2/ 3 страв – 190/ 225 грн, стейк-ланч з 2/ 3 страв – 335/ 385 грн.
Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.
Деталі: ресторан входить до групи компаній «Мировая карта», акцент на стейках, в будні дні з 12:00 до 16:00 діє спеціальна ланч-пропозиція, колекція ексклюзивного односолодового віскі та енотека, резерв столів.
Sam’s Steak House – перший ресторан в Україні, що в 1996 році вперше відкрив свої двері для гостей. Тут ви можете обрати один із трьох видів ланчів – посмакувати на обід бургером чи, наприклад, стейком. Ланч-меню у закладі діє з 12:00 до 16:00 по буднях, крім святкових днів.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Володимирська, 24а
Бюджет: ₴₴₴. Салати (190–695 грн), супи (165–695 грн), риба та морепродукти (130–2500 грн).
Страви: холодна закуска/ салат, основна страва та десерт – 295 грн, перша страва, основна страва та десерт – 295 грн, холодна закуска/ салат, перша страва, основна страва та десерт – 325 грн.
Напої: вино біле/червоне сухе – 85 грн.
Деталі: рибний ресторан, сніданки по буднях з 9:00 до 12:00 та у вихідні з 10:00 до 13:00, бізнес-ланчі в будні дні з 12:00 до 17:00, сезонне меню, меню восьминогів, raw-bar, літня тераса, паркінг, резерв столів, формат take away, доставка, kids friendly.
«Рибний Базар» — рибний ресторан у самому центрі столиці, неподалік від Софійського собору. Ланчі тут подають по буднях з 12:00 до 17:00. Вартість ланчу різниться залежно від кількості обраних страв. До кожного ланчу також подають хліб та грінки, а у меню страв на вибір кожен гість знайде страви до вподоби.
Давайте обсмакуємо цей обзор на нашій сторінці в Facebook.
Фото: Первак, Моменти, FIJI Lounge Bar, Sam’s Steak House, Ресторан «Рибний Базар»
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi