Лазанья в ресторанах Києва: де спробувати класичну страву італійської кухні - PostEat

пошук

Лазанья в ресторанах Києва: де спробувати класичну страву італійської кухні
01-12-2021 0 5700

Лазанья в Києві – тема сьогоднішнього матеріалу від PostEat.

Лазанья — традиційна страва італійської кухні, приготована з шарів тіста (листів лазаньї) разом із шарами начинки, залитими соусом (зазвичай бешамель). Шари начинки можуть бути з м’ясного рагу або фаршу, помідорів, шпинату, інших овочів, сиру пармезан тощо. Перші лазаньї готувалися в печі у спеціальних пательнях без ручки, куди клали певну кількість шарів тонкого тіста, що чергувався з рагу і сиром. В Лігурії в традиційну лазанью разом з рагу стали додавати також соуси і песто. Іноді тісто для лазаньї фарбували у яскраво-зелені барви, додаючи розтертий шпинат. Ресторани Києва, де можна скуштувати традиційну італійську лазанью, шукала наша редакція.

Буффаліно

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 8; вул. Маршала Тимошенко, 18

Бюджет: ₴₴. Моцарела-бар (42-284 грн), салати (165 -238 грн), піца та фокача (68-245 грн), десерти (54-165 грн).

Страви: лазанья болоньєзе – 210 грн.

Деталі: кафе-сироварня, винна карта, заклад мережі Tarantino Family, дров’яна піч, випікання хліба, сніданки, сири власного виробництва, можливість придбати сири з собою, авторські страви, сирна кімната, піца, власне виробництво пасти, бенкети, доставка, take away, kids friendly.

Буффаліно – заклад, головними цінностями якого є сімейні традиції, гостинність, привітність і комфорт. Гордістю ресторану є власна сироварня, де готують м’які та витримані італійські сири за традиційною рецептурою: моцарелу, страчателлу, рикотту, гауду, камамбер та багато інших. Піцу та хліб тут випікають у дров’яній печі, а тісто для більш ніж десяти видів домашньої пасти готують власноруч. Стосовно страв: окрім традиційної пасти, піци, ризото, страв з м’яса та птиці варто звернути увагу на середземноморське меню. Також в закладі діє окреме меню сніданків (у будні з 9:00 до 12:00, у вихідні — 10:00-13:00) та італійських обідів (12:00-16:00).

Оsteria Pantagruel

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Миколи Лисенка, 1

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (149-449 грн), домашня паста (249-369 грн), десерти (59-169 грн).

Страви: лазанья по-пармськи з соусами болоньєзе і бешамель, моццареллою та прошутто котто – 249 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні в центрі Києва, заклад братів Гусовських, меню від шефа, сніданки, винна карта, дегустації.

Оsteria Pantagruel – ресторан навпроти Золотих воріт, який вже більше 20 років є осередком традицій та смаків автентичної італійської кухні. Заклад є первістком в сім’ї ресторанів братів Гусовських. Кухарі закладу вже багато років створюю свої страви на основі традиційних італійських рецептів. Доповнити кулінарні шедеври можна вином з майже усіх куточків сонячної Італії (Сардинії, Сицилії, Тоскани, П’ємонту та інших регіонів).

Trattoria No 5/ Тратторія 5

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Драгомирова, 8

Бюджет: ₴₴. Закуски і салати(110-260 грн), італійська піца (70-260 грн), паста та ризото (120-210 грн).

Страви: лазанья – 140 грн.

Деталі: сімейний ресторан італійської кухні, сезонне меню, чотири зали, тераса, домашні вина, жива музика, бенкети, дегустації, майстер-класи, сніданки, дитяче меню, винна карта.

Trattoria No.5 – сімейна справа Лариси та Гані Ярошевич. З першого дня ресторан дотримується принципів автентичної італійської тратторії — готують «з-під ножа», з локальних і сезонних продуктів. Попри це в закладі постійно експериментують та постійно вдосконалюють вже звичні для гостей страви. В ресторані окрім основного діє ще й сезонне меню – царина експериментів шеф-кухаря Тратторії. Винотека закладу налічує більше 50 вин з різник куточків світу.

Piccolino

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Гончара, 67

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (158-834 грн), салати (195-584 грн), паста домашня (235-1697 грн), десерти (78-199 грн).

Страви: лазанья зі зморшками – 425 грн.

Деталі: ресторан домашньої італійської кухні від La Famiglia, найбільший вибір Franciacorta в Україні, страви від шеф-кухаря, паста власного виробництва, безглютенові позиції в меню, моцарела-бар, доставка.

Piccolino – вишуканий італійський ресторан в центрі Києва. Перевагою закладу є не тільки бездоганно продумане меню, а й великий вибір італійського ігристого вина. Майже кожен місяць у Piccolino проводять фестиваль італійських вин. Основне меню регулярно оновлюється та доповнюється сезонними стравами від шеф-кухаря. Також в меню присутня безглютенова паста, яку можна замовити з будь-яким соусом.

Spezzo

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 8; вул. Святошинська 3а

Бюджет: ₴₴. Італійські сири (62-128 грн), риба та морепродукти (150-288 грн), піца (135-295 грн), паста (148-225 грн).

Страви: лазанья з кроликом – 196 грн.

Деталі: власна сироварня, випікання хліба, власне виготовлення пасти, дитяче меню, дитяча кімната, майстер-класи, дров’яна піч, винна карта, бенкети, доставка, сніданки, take away.

Spezzo – мережа ресторанів італійської кухні з власною пекарнею і сироварнею. Неаполітанська піца випікається в дров’яній печі, а тісто для пасти готують виключно вручну. Окрім класичної карбонари та болоньєзе гості також можуть скуштувати страви з м’яса, риби та морепродуктів, традиційні італійські закуски, салати та десерти. Spezzo –  беззаперечно вдале місце для теплої родинної вечері в атмосфері італійських традицій. Окрім дитячого меню в ресторані на Русанівській є дитяча кімната з нянею та часто проводяться кулінарні майстер-класи для наймолодших гостей закладу. 

Головне фото: trattoriano5.

Фото: buffalino.cafe, osteriapantagruelkyiv, trattoriano5, piccolino_kiev, spezzorest

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi