пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Літні десерти в закладах Києва шукала редакція PostEat. Відчути смак спекотного та щедрого на ягоди і фрукти літа, можна скуштувавши десерти, які створюють у столичних закладах. Надихаючись погодою, подорожами та емоціями гостей, київські шефи поповнюють меню різноманітними авторськими варіаціями апетитних та корисних десертів. Які літні десерти в закладах Києва ви можете спробувати цього літа, читайте в нашому огляді.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Щербаківського, 52.
Бюджет: ₴₴. Салати (84–148 грн), закуски (65–213 грн, основні страви (129–290 грн), десерти (59–71 грн).
Страви: «Італійські спогади» – 71 грн, десерт «Павлова» – 71 грн, «Нью-Йорку і не снилось» – 69 грн, м’ятно-фісташковий тірамісу – 71 грн.
Напої: еспресо – 27 грн, арахісовий мілкшейк – 59 грн, апельсиновий фреш – 75 грн, лимонад класичний – 35 грн.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Мечникова, 9
Бюджет: ₴₴₴. Сніданки (72–285 грн), основні страви (210–369 грн), десерти (14–154 грн).
Страви: фісташкове тістечко з вишневим крем-брюле – 142 грн, лимонний пиріг з карамеллю – 99 грн, малиново-шоколадне тістечко з мигдалевим бісквітом – 132 грн.
Напої: допіо – 69 грн, еспресо –55 грн, флет вайт – 89 грн, зелений чай з диким рисом – 89 грн.
Деталі: міське кафе, один із закладів братів Гусовського, стильний сучасний інтер’єр, знаходиться в центрі Києва, сніданки подають весь день, лаконічне меню, страви з суперфудів, формат take away, страви без глютену.
O’cafe — міське кафе зі смачними сніданками, корисними десертами та кавою. Сніданки в міському кафе O’cafe — це корисні і здорові страви без глютену з органічними продуктами. Цілий день тут подають апетитний авокадо-тост, зелену шакшуку зі шпинатом та трьома різновидами сиру, і поживний круасан з яйцем-пашот та лососем. З десертів рекомендуємо спробувати фісташкове тістечко з вишневим крем-брюле та ніжний лимонний пиріг з карамеллю.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Гоголівська,11/39
Бюджет: ₴. Сендвічі (55–89 грн), десерти (25–65 грн).
Страви: сирний десерт з манго – 65 грн, манго-чіа пудинг – 65 грн, веган-авокадо-пудинг – 65 грн.
Напої: еспресо – 26 грн, американо з молоком – 33 грн, раф кава – 54 грн, матча-лате – 99 грн.
Деталі: сендвіч-кафе, лаконічний інтер’єр, до 10 посадкових місць, бездріжджовий хліб, веганський сендвіч, десерти без цукру, екологічна упаковка, take away.
LAVO — міні-кафе з акцентом на сендвічі, де цю популярну страву готують на бездріжджовому хлібі. В меню є варіації сендвічів для веганів та вегетаріанців. Також в меню LAVO є десерти без цукру, морозиво та смузі. Спробуйте корисний манго-чіа пудинг без цукру, до нього можна замовити каву на звичайному чи рослинному молоці.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 5
Бюджет: ₴₴₴. Кейки (90–210 грн), муси (110–120 грн), салати (140–220 грн), сендвічі та тости (140–250 грн).
Страви: кейк малина-лічі – 120 грн, полуниця з мусом з пряженого молока – 120 грн, мус малина з білим шоколадом – 110 грн, пудинг з чіа та ягодами – 230 грн.
Напої: еспресо – 40 грн, капучино на вівсяному молоці – 80 грн, какао – 60 грн, флет вайт – 80 грн.
Деталі: кондитерська сім’ї ресторанів «The», знаходиться в ТРЦ «Арена-Сіті», яскравий дизайн, трендові десерти, сніданки цілий день, авторські десерти Валерія Созановського, сезонні позиції в меню, кава на рослинному молоці.
Кондитерська-кафе The Cake знаходиться на одній з найжвавіших вулиць столиці і популярна серед киян завдяки авторським десертам Валерія Созановського. В меню закладу ви знайдете супи, сендвічі, салати, кейки, муси і морозиво. Корисні, ситні і смачні сніданки в кафе подають цілий день. В The Cake ви можете спробувати кейк малина-лічі, мус із білого шоколаду з брауні зі смородиною та ягодами малини і полуницю з мусом з пряженого молока.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Володимирська, 4
Бюджет: ₴₴. Супи (120–135 грн), закуски (75–198 грн), основні страви (193–325 грн), десерти (98–125 грн).
Страви: яблуневе суфле, бринза, сидр – 110 грн, нуга, морозиво, олія домашня – 98 грн, фіолетова капуста з сосновими шишками – 120 грн.
Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.
Деталі: ресторан сучасної української кухні, шеф Євген Клопотенко, авторська подача, знаходиться в центрі Києва, інтер’єр — архітектурне бюро Слави Балбека, два поверхи, резерв столів.
«100 років тому вперед» — ресторан сучасної української кухні в історичній частині Києва. Шеф-кухар ресторану Євген Клопотенко разом з командою зібрали старовинні рецепти української кухні та адаптували їх до сучасних трендів, надавши автентичним смакам ще більше вишуканості. В ресторані на вас чекають неочікувані поєднання смаків знайомих раніше продуктів — спробуйте яблуневе суфле з бринзою та сидром. Максимально неочікуваний смак захований у десерті з фіолетової капусти з сосновими шишками, спробуйте.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Ярославів Вал, 26; вул. Архітектора Городецького, 6.
Бюджет: ₴₴₴. Салати (178–355 грн), паста (275– 295 грн), десерти (63–98 грн).
Страви: мільфей – 63 грн, чизкейк – 95 грн, чіа-пудинг – 87 грн.
Напої: макіато – 50 грн, лате мигдальний – 95 грн, капучино кокосовий – 98 грн, капуоранж – 75 грн.
Деталі: мережа французьких пекарень-кондитерських з більш ніж сторічною історією, сніданки, завжди свіжа випічка, випічка без дріжджів, хліб, дитячий розділ в меню, послуга take away, послуга на двох Afternoon tea з 14:00 до 18:00.
Paul — всесвітньо відома мережа кондитерських-пекарень, яка була заснована у Франції в 1889 році і зараз працює в 31 країні світу як сімейний бізнес. Заклади мережі Paul вирізняються особливим французьким шармом і затишком, тому тут приємно почати день класичним паризьким круасаном, пообідати ситним пирогом кіш та повечеряти легким салатом. До чашки кави ви завжди можете замовити один зі свіжих десертів: ніжний чизкейк, повітряний мільфей або популярний чіа-пудинг.
Фото: Facebook Брускета, O Cafe, LAVO, The Cake, 100 років тому вперед, PAUL Ukraine official
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi