Літні десерти в закладах Києва: м’ятно-фісташковий тірамісу, манго-чіа пудинг, яблучне суфле та мільфей - PostEat

пошук

Літні десерти в закладах Києва: м’ятно-фісташковий тірамісу, манго-чіа пудинг, яблучне суфле та мільфей
14-08-2019 0 1311


Літні десерти в закладах Києва шукала редакція PostEat. Відчути смак спекотного та щедрого на ягоди і фрукти літа, можна скуштувавши десерти, які створюють у столичних закладах. Надихаючись погодою, подорожами та емоціями гостей, київські шефи поповнюють меню різноманітними авторськими варіаціями апетитних та корисних десертів. Які літні десерти в закладах Києва ви можете спробувати цього літа, читайте в нашому огляді.

Брускета

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Щербаківського, 52.

Бюджет: ₴₴. Салати (84–148 грн), закуски (65–213 грн, основні страви (129–290 грн), десерти (59–71 грн).

Страви: «Італійські спогади» – 71 грн, десерт «Павлова» – 71 грн, «Нью-Йорку і не снилось» – 69 грн, м’ятно-фісташковий тірамісу – 71 грн.

Напої: еспресо – 27 грн, арахісовий мілкшейк – 59 грн, апельсиновий фреш – 75 грн, лимонад класичний – 35 грн.

Деталі: сімейне кафе, адаптовані страви італійської кухні, затишний інтер’єр, кілька зал різного розміру та стилю, сніданки цілий день, карта італійських та французьких вин, дитяча кімната, аніматори, резерв столів, take away, парковка.
«Брускета» — сімейне кафе на Нивках з затишним інтер’єром та демократичними цінами. В меню представлені страви італійської кухні, адаптовані до українських смаків. Крім цього, до меню додали страви й інших кухонь світу, адже команда закладу любить подорожувати та ділитися гастрономічними знахідками з гостями. Завітайте до «Брускети» всією родиною, щоб відвідати десерти з різних куточків світу, наприклад, популярний в Австралії легкий десерт балерини Павлової з безе і ягід. Італійська мандрівка власників закладу втілилась у «Італійські спогади» — повітряні каннолі з кремом дорблю та полуницею. Класичний чизкейк у «Брускеті» переосмислили та подають з полуничним топінгом — смак такий, що «Нью-Йорку і не снилось». Шанувальникам класичного італійського тірамісу рекомендуємо спробувати його м’ятно-фісташкову варіацію у «Брускеті».

O Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 9

Бюджет: ₴₴₴. Сніданки (72–285 грн), основні страви (210–369 грн), десерти (14–154 грн).

Страви: фісташкове тістечко з вишневим крем-брюле – 142 грн, лимонний пиріг з карамеллю – 99 грн, малиново-шоколадне тістечко з мигдалевим бісквітом – 132 грн.

Напої: допіо – 69 грн, еспресо –55 грн, флет вайт – 89 грн, зелений чай з диким рисом – 89 грн.

Деталі: міське кафе, один із закладів братів Гусовського, стильний сучасний інтер’єр, знаходиться в центрі Києва, сніданки подають весь день, лаконічне меню, страви з суперфудів, формат take away, страви без глютену.

O’cafe — міське кафе зі смачними сніданками, корисними десертами та кавою. Сніданки в міському кафе O’cafe — це корисні і здорові страви без глютену з органічними продуктами. Цілий день тут подають апетитний авокадо-тост, зелену шакшуку зі шпинатом та трьома різновидами сиру, і поживний круасан з яйцем-пашот та лососем. З десертів рекомендуємо спробувати фісташкове тістечко з вишневим крем-брюле та ніжний лимонний пиріг з карамеллю.

LAVO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Гоголівська,11/39

Бюджет: ₴. Сендвічі (55–89 грн), десерти (25–65 грн).

Страви: сирний десерт з манго – 65 грн, манго-чіа пудинг – 65 грн, веган-авокадо-пудинг – 65 грн.

Напої: еспресо – 26 грн, американо з молоком – 33 грн, раф кава – 54 грн, матча-лате – 99 грн.

Деталі: сендвіч-кафе, лаконічний інтер’єр, до 10 посадкових місць, бездріжджовий хліб, веганський сендвіч, десерти без цукру, екологічна упаковка, take away.

LAVO — міні-кафе з акцентом на сендвічі, де цю популярну страву готують на бездріжджовому хлібі. В меню є варіації сендвічів для веганів та вегетаріанців. Також в меню LAVO є десерти без цукру, морозиво та смузі. Спробуйте корисний манго-чіа пудинг без цукру, до нього можна замовити каву на звичайному чи рослинному молоці.

The Cake

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 5

Бюджет: ₴₴₴. Кейки (90–210 грн), муси (110–120 грн), салати (140–220 грн), сендвічі та тости (140–250 грн).

Страви: кейк малина-лічі – 120 грн, полуниця з мусом з пряженого молока – 120 грн, мус малина з білим шоколадом – 110 грн, пудинг з чіа та ягодами – 230 грн.

Напої: еспресо – 40 грн, капучино на вівсяному молоці – 80 грн, какао – 60 грн, флет вайт – 80 грн.

Деталі: кондитерська сім’ї ресторанів «The», знаходиться в ТРЦ «Арена-Сіті», яскравий дизайн, трендові десерти, сніданки цілий день, авторські десерти Валерія Созановського, сезонні позиції в меню, кава на рослинному молоці.

Кондитерська-кафе The Cake знаходиться на одній з найжвавіших вулиць столиці і популярна серед киян завдяки авторським десертам Валерія Созановського. В меню закладу ви знайдете супи, сендвічі, салати, кейки, муси і морозиво. Корисні, ситні і смачні сніданки в кафе подають цілий день. В The Cake ви можете спробувати кейк малина-лічі, мус із білого шоколаду з брауні зі смородиною та ягодами малини і полуницю з мусом з пряженого молока.

100 років тому вперед

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 4

Бюджет: ₴₴. Супи (120–135 грн), закуски (75–198 грн), основні страви (193–325 грн), десерти (98–125 грн).

Страви: яблуневе суфле, бринза, сидр – 110 грн, нуга, морозиво, олія домашня – 98 грн, фіолетова капуста з сосновими шишками – 120 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: ресторан сучасної української кухні, шеф Євген Клопотенко, авторська подача, знаходиться в центрі Києва, інтер’єр — архітектурне бюро Слави Балбека, два поверхи, резерв столів.

«100 років тому вперед» — ресторан сучасної української кухні в історичній частині Києва. Шеф-кухар ресторану Євген Клопотенко разом з командою зібрали старовинні рецепти української кухні та адаптували їх до сучасних трендів, надавши автентичним смакам ще більше вишуканості. В ресторані на вас чекають неочікувані поєднання смаків знайомих раніше продуктів — спробуйте яблуневе суфле з бринзою та сидром. Максимально неочікуваний смак захований у десерті з фіолетової капусти з сосновими шишками, спробуйте.

PAUL Ukraine official

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ярославів Вал, 26; вул. Архітектора Городецького, 6.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (178–355 грн), паста (275– 295 грн), десерти (63–98 грн).

Страви: мільфей – 63 грн, чизкейк – 95 грн, чіа-пудинг – 87 грн.

Напої: макіато – 50 грн, лате мигдальний – 95 грн, капучино кокосовий – 98 грн, капуоранж – 75 грн.

Деталі: мережа французьких пекарень-кондитерських з більш ніж сторічною історією, сніданки, завжди свіжа випічка, випічка без дріжджів, хліб, дитячий розділ в меню, послуга take away, послуга на двох Afternoon tea з 14:00 до 18:00.

Paul — всесвітньо відома мережа кондитерських-пекарень, яка була заснована у Франції в 1889 році і зараз працює в 31 країні світу як сімейний бізнес. Заклади мережі Paul вирізняються особливим французьким шармом і затишком, тому тут приємно почати день класичним паризьким круасаном, пообідати ситним пирогом кіш та повечеряти легким салатом. До чашки кави ви завжди можете замовити один зі свіжих десертів: ніжний чизкейк, повітряний мільфей або популярний чіа-пудинг.

Фото: Facebook Брускета, O Cafe, LAVO, The Cake, 100 років тому вперед, PAUL Ukraine official

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi