пошук
Iryna Khamandiak
Автор
пошук
Iryna Khamandiak
Автор
Троянда, бузок та шампанське – саме з цих інгредієнтів проект Taste of Ukraine пропонує приготувати нові ресторанні десерти на практичному майстер-класі Taste of Smakolyky: літні десерти. А ще до складу нових десертів увійдуть: виноград, черешня, ревінь, чебрець, сіно та, увага, — спеції! Організатори вирішили знову дивувати учасників новими смаками та незвичними поєднаннями.
В програмі будуть два нових десерти і два – з квітневого майстер-класу, які найбільше сподобалися кондитерам.
Нові десерти:
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Хіти квітневого майстер-класу:
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Майстер-клас підійде для кухарів та кондитерів, які хочуть навчитися:
▪️ Техніці приготування сиропів, компоте, мусів, желе, молочних чипсів, безглютенового шаблі.
▪️ Техніці створення реконструйованої меренги.
▪️ Процесу створення пивної глазурі для десертів.
▪️ Техніці створення формових еклерів та десерту у вигляді прозорих равіолі.
▪️ Підбирати спеції для десертів та створювати купажі для підкреслення смаку.
Кожен учасник опанує техніки всіх чотирьох десертів, отримає технологічні картки, контакти виробників, які зможе взяти з собою.
Робота проходитиме в групах: 4 групи по 5 осіб. Всього 20 учасників.
Спікери майстер-класу:
Іванна Куницька – досвідчена шеф-кондитер, яка проходила навчання у італійських та іспанських майстрів. Іванна має власне виробництво і співпрацює із ресторанами та кондитерськими.
Асмік Гаспарян, відома шеф-кухар, засновниця власного бренду спецій. Переможниця проекту «Майстер-шеф Україна 2016». Володарка золотого кубка чемпіонату України, титулу Срібний шеф 2019 та Срібний призер чемпіонату ArtCulinari.
Детальна програма на сайті 👉 www.tasteof.com.ua
Фото: Слава Галака
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi