Літні десерти з троянди, бузку та шампанського. Новий майстер-клас від Taste of Ukraine - PostEat

пошук

Літні десерти з троянди, бузку та шампанського. Новий майстер-клас від Taste of Ukraine
26-05-2021 0 4164

Iryna Khamandiak

Автор


Троянда, бузок та шампанське – саме з цих інгредієнтів проект Taste of Ukraine пропонує приготувати нові ресторанні десерти на практичному майстер-класі Taste of Smakolyky: літні десерти. А ще до складу нових десертів увійдуть: виноград, черешня, ревінь, чебрець, сіно та, увага, — спеції! Організатори вирішили знову дивувати учасників новими смаками та незвичними поєднаннями.

 

В програмі будуть два нових десерти і два – з квітневого майстер-класу, які найбільше сподобалися кондитерам.

 

Нові десерти:

  • «Бузок» з сиропом з бузку і мусі на його основі, формовим еклером, збитим желе з винограду і снігом з йогурту.
  • «Прозорі равіолі» з шампанським, компоте з черешні з вербеною і крихтою з реконструйованої меренги з ревеню.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Хіти квітневого майстер-класу:

  • «Cіновал» – з холодною інфузією вершків на сіні.
  • «Грибний чизкей» – з сублімованими білими грибами, молочними чіпсами з віолою, пивною карамеллю і безглютеновим жолудевим шаблі.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Майстер-клас підійде для кухарів та кондитерів, які хочуть навчитися:

▪️ Техніці приготування сиропів, компоте, мусів, желе, молочних чипсів, безглютенового шаблі.

▪️ Техніці створення реконструйованої меренги.

▪️ Процесу створення пивної глазурі для десертів.

▪️ Техніці створення формових еклерів та десерту у вигляді прозорих равіолі.

▪️ Підбирати спеції для десертів та створювати купажі для підкреслення смаку.

 

Кожен учасник опанує техніки всіх чотирьох десертів, отримає технологічні картки, контакти виробників, які зможе взяти з собою.

 

Робота проходитиме в групах: 4 групи по 5 осіб. Всього 20 учасників.

 

Спікери майстер-класу:

Іванна Куницька – досвідчена шеф-кондитер, яка проходила навчання у італійських та іспанських майстрів. Іванна має власне виробництво і співпрацює із ресторанами та кондитерськими.

Асмік Гаспарян, відома шеф-кухар, засновниця власного бренду спецій. Переможниця проекту «Майстер-шеф Україна 2016». Володарка золотого кубка чемпіонату України, титулу Срібний шеф 2019 та Срібний призер чемпіонату ArtCulinari.

 

Детальна програма на сайті 👉 www.tasteof.com.ua

Фото: Слава Галака

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi