Морський світ в ресторанах Києва: різноманіття морепродуктів в закладах міста - PostEat

пошук

Морський світ в ресторанах Києва: різноманіття морепродуктів в закладах міста
24-04-2024 0 1263


Про ресторани Києва з різноманіттям морепродуктів розповідає редакція PostEat. Шукаєте, де поїсти в Києві щупальця кальмара, восьминога, креветки, лобстера, скорпену, краба, лангустина — ми знаємо, де в столиці скуштувати всі ці дари морського світу вже цього вечора.

Adriatic Seafood Restaurant | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Інститутська, 19

Години роботи: пн-пт 11:00-22:00, сб-нд 12:00-22:00

Бюджет: салати від 220 грн, основі страви від 490 грн, десерти від 60 грн.

Дещо з меню: восьминіг з трюфельним пюре та овочами Adriatic — 722 грн, скорпена в стилі Adriatic — 552 грн, середземноморський салат з морепродуктами — 840 грн, адріатичний кальмар у винному соусі — 490 грн.

Деталі: У самому серці Києва розташувався ресторан Adriatic, де кожен візит перетворюється на кулінарну подорож до сонячних берегів Адріатичного моря. Під керівництвом шеф-кухарів Віктора Стинюка та Ігора Грушецького, ресторан пропонує автентичні страви, що відображають гастрономічні традиції Чорногорії та Хорватії.

Однією з зірок меню є восьминіг з трюфельним пюре та овочами Adriatic. Ця страва здатна зачарувати найвибагливіших гостей. Також не залишить байдужим Скорпена в стилі Adriatic, яка вражає своєю ніжністю і глибиною смаку, а щупальця кальмара з полентою у фірмовому соусі відкриють нові горизонти смаків. Середземноморський салат з морепродуктами вирізняється свіжістю та легкістю та відмінно поєднується з легкими білими винами. Цей салат завжди залишає відчуття свята на узбережжі моря. Адріатичний кальмар у винному соусі з хрусткою картоплею та беконом є втіленням кулінарної майстерності і творчого підходу шефів.

Неодмінною частиною досвіду в “Adriatic” є вино Vranac, яке, як і страви, має свій характер і історію. Вирощене в Чорногорії, це вино ідеально доповнює рибні страви, збагачуючи смакові відчуття та додаючи ноту ексклюзивності кожній трапезі. Ресторан «Adriatic» — це місце, де кожен зможе відчути дух Чорногорії та Хорватії, насолоджуючись бездоганними морськими делікатесами у столиці України.

La Maison | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 20

Години роботи: щодня 11:00 — 23:00

Бюджет: салати від 425 грн, основі страви від 480 грн, десерти від 215 грн.

Дещо з меню: салат м’ясо краба, авокадо, спаржа, дрегон фрут — 1600 грн, креветки, кальмари, восьминоги темпура — 690 грн, кальмари спайсі, айолі з тобіко — 564 грн, сашимі рол з морепродуктами — тунець, вугор, лосось, креветка, сібас, соєвий юдзу — 595 грн, вонтони з морепродуктами — 365 грн, восьминіг, боби єдамаме, шпинат — 1520 грн.

Деталі: Ресторан La Maison нещодавно відкрився на місці популярного преміумресторану Alaska і належить до мережі ресторанів La Famiglia. Формат визначають як «сучасний модний міський ресторан». В закладі два поверхи, інтер’єр визначають у стилі «французької неокласики». Кухнею керують одразу 2 шефи — один з найкращих шеф-кухарів України — Сергій Матузов (Bigoli, Сома, Піна) та молодий і талановитий Дмитро Варданян (Catch, Vino e Cucina, Bigoli) В меню поєднали страви середземноморської та паназійської кухонь, серед яких салат з м’ясом краба та дрегон фрутом, вонтони з морепродуктами, креветки, кальмари та восьминоги темпура, кальмари спайсі з айолі та тобіко, сашимі рол з морепродуктами — тунець, вугор, лосось, креветка, сібас, соєвий юдзу.

Fish Fetish | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Князів Острозьких, 2

Години роботи: вт-чт, нд 12:00-22:00, пт-сб 12:00-23:00, пн — вихідний

Бюджет: салати від 295 грн, суші бар від 140 грн, десерти від 65 грн.

Дещо з меню: краб-боли з копченим айолі — 395 грн, попкорн із креветок у соусі том ям — 375 грн, карпачо з лангустина — 525 грн, сашимі гребінець — 285 грн, соте з морепродуктів — 1100 грн, фріто місто — 650 грн, гребінці з ерінгами та картопляним пюре — 470 грн, рапани в азійському стилі з боніто — 485 грн.

Деталі: Fish Fetish — рибний ресторан на Арсенальній, де вас одразу з порогу зустрічатимуть головні герої ресторану — свіжі риба та морепродукти. В ресторані на гостей чекає справжнє різноманіття: устриці, гребінці, морські їжаки, щупальця восьминога, лангустини та лобстер на льоду. Для компаній пропонують кілька видів плато з морепродуктами та рибою. Також можна спробувати сашимі, кілька страв з крабом та моредоги.

ЇshFish | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 60; вул. Андрія Верхогляда, 12

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00

Бюджет: салати від 210 грн, основі страви від 444 грн, десерти від 98 грн.

Дещо з меню: Соте із морепродуктів — 750 грн, карпачо з восьминога — 750 грн, карпачо з грібенця та кавуновою редькою — 406 грн, бебі кальмари, запечені під ніжним сиром — 590 грн, м’ясо лобстера запечене з білими грибами — 922 грн.

Деталі: ЇshFish — мережа рибних ресторанів від найбільшого імпортера риби України Atlantic Umma. Головна особливість — використання виключно свіжих продуктів найвищої якості, як в найкращих ресторанах узбережжя Іспанії. В меню ви знайдете кілька видів устриць, які можна замовити поштучно та у сетах, на холодній вітрині кальмара, морського гребінця, камбалу, морського їжака, восьминога та креветки. Також можна замовити казанок мідій в соусах, суші, камбалу тюрбо, карпачо з восьминога, холодне плато морепродуктів.

Fenix Mediterranean | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Лесі Українки, 30А

Години роботи: щодня 09:00 — 23:00

Бюджет: салати від  грн, основі страви від  грн, десерти від  грн.

Дещо з меню: морський гребінець — 920 грн, скампії — 620 грн, салат зі аргентинськими креветками та стиглим манго — 840 грн, салат з морепродуктами, бебі кукурудзою та спаржею — 980 грн, фріто місто з кальмарів та креветок — 880 грн, спагеті з вонголе — 490 грн, ризото з червоною креветкою та соусом біск — 620 грн.

Деталі: Fenix Mediterranean — ресторан середземноморської кухні на бульварі Лесі Українки. Меню створене чотирма зірковими шефами: Сергієм Башинським, Ольгою Мартиновською, Артуром Туманяном та шеф-кондитером Антоном Штипою. Неординарний погляд на гастрономічні традиції Середземномор’я та авторські варіації улюблених страв, що вражають — цей підхід до створення меню дозволить вам наповнити вечерю смаками різних куточків Південної Європи. Ви можете знайти морепродукти в крудо меню, також скуштувати салат з лобстером по-каталонськи, фріто місто з кальмарів та креветок, спагеті з вонголе, ризото з червоною креветкою та соусом біск, восьминога з томатах з салямі пікатне і соте з морепродуктів з крутонам.

Головна фото: Adriatic

Фото: Facebook/Instagram Adriatic Seafood Restaurant, La Maison, Fish Fetish, ЇshFish, Fenix Mediterranean.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi