пошук
пошук
Новий заклад в Києві — PRO TISTO Bakery нещодвно розпочав роботу на вулиці Осінній, 40А.
Заклад відкрили шеф-пекар і підприємець Віталій Колошиць з дружиною Наталією Косюк, які разом є також співзасновниками платформи PRO TISTO.
Платформа PRO TISTO, що об’єднує пекарів, піцайоло, шефів, рестораторів і всіх, хто працює з тістом на різних рівнях, від ремесла до бізнесу. В основі проєкту PRO TISTO: ремісничий підхід, технологія, відповідальність за результат і розвиток спільноти. На базі ідеї було проведено PRO TISTO Forum, професійну подію, яка вперше об’єднала в одному просторі всіх, хто працює з тістом. Форум відбувся 9 вересня 2025 року в Києві, КВЦ «Парковий».
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Повертаємось до пекарні. Це місце з акцентом на страви з тіста і сніданки. Команда про себе каже, як про місце, куди приходять не «перекусити», а в гості.
PRO TISTO Bakery працює щодня з 10:00 до 20:00 і спеціалізується на випічці на заквасці з холодною ферментацією протягом 24 годин. Команда не приховує процесів: тут не лише готують, а й охоче показують і пояснюють, як народжується продукт.
Асортимент складається з авторської випічки з якісних інгредієнтів. «Булочок багато не буває», цю фразу в PRO TISTO Bakery сприймають як гастрономічну філософію: одна булочка майже завжди тягне за собою другу і третю.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Окремий акцент: сніданки протягом усього дня, без часових обмежень. Серед фаворитів: сирники з солоною карамеллю власного виробництва. Також у меню є борщ із рваною яловичиною, який у самій пекарні називають «top of the top».
Кухню закладу складають випічка, сніданкові страви + основне меню. Кава тут частина щоденного ритуалу.
Серед хітів: бомболоні (італійські пончики) з великим вибором начинок: макова, вишневий конфітюр, з ружeю, заварний крем, згущене молоко, маскарпоне, вершково-сметанний крем.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Новинка: бомболоні з курячим паштетом та ягідним соусом, несподіване, але влучне поєднання. До свят у пекарні доступні подарункові набори по 3 або 6 штук, радять оформлювати передзамовлення.
У різдвяний сезон PRO TISTO Bakery відкрили передзамовлення на штолени. Класичні, наповнені вершковим маслом, сухофруктами, родзинками, в’яленими вишнями, фундуком і мигдалем. Є два варіанти: з марципаном і без, для поціновувачів «чистого» смаку. Замовлення приймають телефоном або в директі, чи безпосередньо в пекарні.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Ще одна цікавинка: сосиска з тушкованою капустою у здобному ферментованому тісті на заквасці. Довга ферментація, правильно витушкована капуста, продумане поєднання смаків.
Засновник закладу Віталій Колошиць, розказав нам про свій заклад так:
«Ми з дружиною стараємось максимально створити гостинність. Ми хочемо, щоб люди не приходили просто в заклад, а щоб приходили до нас в гості. Ми там 24/7».
Ідея гостинності, постійної присутності власників і щирого ставлення до гостя в кожній деталі. Шлях пекарні тільки розпочинається, але можемо зафіксувати: це місце про тісто, час, тепло і смак української випічки.
Фото: PRO TISTO Bakery
Читати також:
Мережа «Сільпо» привезла рідкісні і найпахучіші сири у світі: більшість вперше в Україні
Різдвяні кошики від ресторанів Києва: традиційні і сучасні варіанти
У Києві відкрилася третя Реберня на Славутичі — вперше на Лівому березі
Cafe JUDIE Kyiv — нове сіті-кафе з healthy core та сучасною кухнею
Відкрили KAØS — новий fusion-restaurant на Великій Васильківській
Stella Artois та українські шефи пропонують новий підхід до поєднання пива та їжі
Ресторан Vydyh відкрився на Малій Житомирській
На ВДНГ відкрився новий формат “Настя Бургер та Глінтвейн”
Новий лаундж-бар KAEN відкрили на Волоській, 4
Кафе-ресторан Ethos на Дніпровській набережній — новий all-day простір
Простори та ресторани з найкрасивішими ялинками, декором і зимовими терасами
Локації та ресторани, які пропонують персональні новорічні меню для компаній
Подарунки, солодощі, смаколики та заходи від закладів Львова на Святого Миколая
Різдвяні банкети у Києві: ресторани з найатмосфернішою подачею свят
Простори та ресторани з найкрасивішими ялинками, декором і зимовими терасами
Локації та ресторани, які пропонують персональні новорічні меню для компаній
Подарунки, солодощі, смаколики та заходи від закладів Львова на Святого Миколая
Топ ресторанів Львова для смачного ритуалу: баланс і гарний настрій в середині тижня
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi