пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Піца у Львові читайте в матеріалі редакції PostEat. У цьому місті можна знайти ресторани на будь-який смак, і навіть піца у Львові може вражати. Від класичних рецептів до креативних авторських варіацій, піцерії Львова здатні задовольнити найвибагливіших гурманів. У нашій добірці ми зібрали заклади, де ви зможете насолодитися справжнім італійським смаком або спробувати щось абсолютно нове.
Felis | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: площа Старий Ринок, 9
Години роботи: щодня 09:00-21:00
Бюджет: салати від 215 грн, піца від 199 грн, десерти від 119 грн.
Дещо з меню: піца “Трюфельна з Ерінгами” — 275 грн, піца “Felis” — 269 грн, піца “Прошутто зі страчателою” — 309 грн, піца “Пепероні” — 279 грн.
Деталі: Оновлений ресторан FELIS зустрічає гостей на площі Старий Ринок ,яка є серцем Старого міста Львова. У FELIS створили затишну та дружню атмосферу, щоб це стало ідеальним місцем для зустрічей з друзями та сімейних вечорів.
У меню ви знайдете все, що потрібно для задоволення будь-яких смакових вподобань — в ресторані пропонують прості, але надзвичайно смачні страви, створені з любов’ю та турботою. Зокрема з самого ранку на вас чекають сендвіч Крок-месьє та сирники на сніданок, поживні бургери та мелти на обід, і пікантні закуски до вина на вечір.
Особливою зіркою меню FELIS вже стала піца, якої готують 7 видів — ви можете обрати як вічну класику “Маргариту”, так і “Трюфельну з Ерінгами” для поціновувачів грибів чи фірмову “Felis” з беконом та в’яленими томатами. Якщо вам захочеться насолоджуватися смачними стравами вдома або в офісі, заклад зробить швидку та зручну доставку обраних позицій.
Atelier 19. Pizza & lovely food | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Староєврейська, 19
Години роботи: пн-чт 12:00-22:00, пт-нд 12:00-23:00
Бюджет: салати від 220 грн, піца від 260 грн, десерти від 140 грн.
Дещо з меню: піца stracciatella & mushrooms — 340 грн, піца mortadella with pistacchio — 350 грн, піца pera & gorgonzola — 290 грн, піца bresaola — 430 грн.
Деталі: Atelier 19 — ресторан італійської кухні у центрі Львова. Головною стравою у меню є справжня неаполітанська піца з дровʼяної печі, тут її готують за класичними та авторськими рецептами. Тісто з італійського борошна на заквасці 2 дні «набирає» смаку перед приготуванням. В меню понад 10 видів піци, серед яких класична “Маргарита”, піца зі страчателою і грибами або з мортаделою та фісташками.
MAREVO | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Вірменська 5
Години роботи: щодня 11:00-22:30
Бюджет: салати від 259 грн, піца від 249 грн, десерти від 159 грн.
Дещо з меню: піца з яловичиною та солодким перцем — 439 грн, піца “Карпатська” з буратою — 539 грн, піца з тунцем та соусом тоннато — 399 грн, моцна салямі з карпатською бринзою — 399 грн.
Деталі: MAREVO – це місце де найкращі локальні, крафтові та натуральні продукти поєднуються з італійською майстерністю. Персонал закладу цікавить техніка приготування, філософія місцевого якісного продукту, сезонність. У MAREVO роблять акцент на фермерських продуктах. Замість того, щоб імпортувати моцарелу, тут її роблять самостійно. Асортимент піци в закладі вразить досвідченого поціновувача цієї страви, адже є як авторські пропозиції, так і класичні. Можете спробувати авторську “леополітанську” піцу, варіації з буратою власного виробництва, та класичні позиції.
Промінь | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Академіка Гнатюка, 15
Години роботи: 10:00-23:00
Бюджет: салати від 248 грн, піца від 240 грн, десерти від 55 грн.
Дещо з меню: піца карне з копченим халапеньо — 340 грн, піца з качкою та грушею — 395 грн, піца грибна з трюфельним крем-сиром — 330 грн, піца з лисичками — 340 грн.
Деталі: «Промінь» – це ресторан компанії Shum Group від Нестора Шуманського. В закладі втілено ідею про збереження автентичного Львова: у дизайні використано двері, світильники та інші декоративні елементи з фонду архітектурних знахідок “Replus”. Кожна річ тут має свою історію. Будинок, де розташований заклад, колись був місцем роботи воєнного фотографа.тВ меню є закуски, салати та десерти, паста та піца, якої понад 15 видів — серед новинок можна спробувати піцу карне з копченим халапеньо, грибну з трюфельним крем-сиром та піцу з лисичками та песто.
Barbara | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: проспект Червоної Калини, 64
Години роботи: 10:00 – 22:00
Бюджет: сніданки від 189 грн, піца від 229 грн, десерти від 116 грн.
Дещо з меню: Барбарита на овочевому — 229 грн, піца з чорізо та фетою — 319 грн, піца з лісовими грибами — 326 грн, піца з грушею та дор блю — 278 грн.
Деталі: Barbara — це кафе з вином та піцею на Сихові. Тут спешиалті від «Світу кави» та вино малих українських винарень мають підкреслити смак кухні авторства «Маримо Груп». Аромати італійських, грецьких, ізраїльських страв в акомпанементі динамічної музики у легкому та світлому, сучасному інтер’єрі перенесуть гостей десь на Середземне море. В кафе великий вибір стартерів, основних страв та, звичайно ж, сніданків. Акцент меню: неаполітанська піца та паста власного виробництва. Можна замовити фірмову неаполітанську піцу Барбариту на одного, обравши овочеву, сирну чи барбекю.
Сицилійський Дворик | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Богдана Хмельницького 20
Години роботи: щодня 10:00 — 23:00
Бюджет: салати від 159 грн, піца від 179 грн, десерти від 59 грн.
Дещо з меню: піца з ростбіфом, руколою та малиново-розмариновим джемом — 339 грн, піца з тигровими креветками та лососем — 389 грн, піца мортаделла з фісташками та страчателлою — 369 грн, піца з карамелізованою грушею та горгонзолою — 289 грн.
Деталі: Ресторан «Сицилійський дворик» працює біля площі Старий Ринок у львівському дворику. В дизайні закладу використано багато вінтажних елементів. Меню складається з великого вибору піци, тому кожний знайде собі до смаку — з ростбіфом та малиново-розмариновим джемом, з мортаделою та фісташками, з карамелізованою грушею та горгонзолою. Крім цього, є шість видів пасти, також є закуски, супів, основних страв, салатів та десертів. Також у закладі подають сніданки.
Головна фото: “Промінь”
Фото: Facebook/Instagram Felis, Atelier19, MAREVO, “Промінь”, Barbara, “Сицилійський Дворик”.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi