пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Ребра в закладах Києва шукала редакція PostEat. Для київських поціновувачів м’яса на кістці столичні ресторани приготували великий вибір ребер — яловичих та свинячих, маринованих у спеціях та копчених. Розповідаємо, де шукати різноманітні ребра в закладах Києва.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Андріївський узвіз, 2
Бюджет: ₴₴. Ребра на вогні (189 грн/400 г), до ребер (28–96 грн), страви на вогні (154–298 грн), зупи (42–62 грн).
Страви: ребра на вогні – 189 грн/400 г.
Деталі: м’ясний ресторан, знаходиться на Подолі, три поверхи, стильний концептуальний інтер’єр, трави на відкритому вогні, театральна подача страв, відкрита кухня, вина, міцний алкоголь, львівське крафтове пиво.
«Rebernia / Реберня» — м’ясний заклад львівської ресторанної мережі !FEST («Криївка», Театр пива «ПРАВДA», «Дуже висока кухня», «Дім Легенд»). Ресторація розмістилась на трьох поверхах старовинної будівлі в історичній частині міста. Основною стравою в меню ресторану є реберця, які готують на відкритому мангалі. Також на вогні готують скумбрію та яловичий антрекот. До ребер можна замовити овочі гриль, мариновану бринзу, салат із капусти та картоплю на грилі з беконом і яйцем.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: пр-т. Героїв Сталінграда, 24а; вул. Ігорівська, 5
Бюджет: ₴₴. Стартери (135–195 грн), бургери (155–275 грн), ребра, стейки (97–280 грн).
Страви: BBQ Pork Ribs (копчені свинячі реберця в соусі BBQ) – 250 грн, BBQ Pork Ribs XXL (велика касета фірмових свинячих реберець в соусі BBQ) – 97 грн/100 г, Stewed Beef Rib (мариновані, копчені і томлені яловичі ребра) – 280 грн.
Деталі: позиціонує себе як невеликий пивний бар із справжнім американським BBQ, великий вибір страв з м’яса, представлено 6 сортів пива: німецьке, чеське та українське; трансляція спортивних подій.
«В РЕБРО» — пивний бар з американським BBQ, який має локації на Оболоні та на Подолі. В меню закладу представлений великий вибір страв із м’яса, зокрема два види ребер — фірмові свинячі копчені реберця, які можна замовити в стандартному розмірі або в форматі XXL на вагу. А також яловичі ребра, які попередньо маринують та томлять до максимальної м’якості. До ребер можна замовити картоплю фрі, солодку кукурудзу з маслом, запечену картоплю, овочі гриль та ледь підсмажені солодку кукурудзу і зелену броколі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 13/1
Бюджет: ₴₴. Салати (110–210 грн), страви на компанію (500–1230 грн), ребра (225–305 грн).
Страви: фірмові свинячі ребра в соусі BBQ/ малиновому – 225 грн, свинячі ребра в крафтовому пиві – 255 грн, свинячі ребра в медово-пивному соусі – 255 грн, свинячі ребра в соусі «Октоберфест» – 265 грн, свинячі ребра на відкритому вогні – 225 грн, свинячі ребра по-чеськи, запечені з часником та цибулевій подушці – 225 грн, теляче ребро в малиновому BBQ – 305 грн, теляче ребро в соусі «Джек Деніелс» – 305 грн.
Деталі: м’ясний ресторан з акцентом на ребрах, знаходиться в центрі міста, концептуальний інтер’єр закладу від братів Юдіних, контактна барна стійка, крафтове пиво від українських пивоварів, міцний алкоголь, резерв столу.
REBER BAR — пивний ресторан з акцентом на ребрах і крафтовому пиві з власної броварні. В меню 7 варіацій ребер зі свинини та 2 телячих ребер. У ресторані представлені різні сорти світлого і темного пива з власної броварні і виробництва інших українських пивоварень. В REBER BAR пропонують свинячі ребра в крафтовому пиві чи на відкритому вогні з димком, а також теляче ребро в малиновому BBQ.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Юрія Шумського, 3
Бюджет: ₴₴. М’ясо та риба зі смокера (75–170 грн), основні страви (165–210 грн).
Страви: яловичі ребра – 125 грн/100 г, свинячі ребра – 115 грн/100 г, ребра бейбі – 75 грн/100 г.
Деталі: м’ясний ресторан, американська кухня, інтер’єр в техаському стилі, власна коптильня, літня тераса, take away, спеціальні пропозиції, футбольні трансляції.
Meatbusters — м’ясний ресторан традиційний американської кухні з оригінальною концепцією. Надихнувшись американським досвідом, в закладі взяли на озброєння унікальну технологію, що з’єднала мобільну BBQ-станцію і smokehouse. М’ясо в Meatbusters готують за оригінальною техаською рецептурою. У Meatbusters можна спробувати свинячі і яловичі ребра, до яких варто вибрати один з фірмових соусів.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: пр-т Павла Тичини, 2
Бюджет: ₴₴. Закуски (55–285 грн), салати (95–285 грн), основні страви з м’яса (275–575 грн).
Страви: ребра свинячі – 65 грн/100 г.
Деталі: позиціонує себе як «найбільша м’ясна локація столиці», акцент на ребрах і стравах на відкритому вогні, авторські рецепти закусок і салатів, comfort food, фермерські продукти, страви з сезонними продуктами, фірмові настоянки, доставка, резерв столів.
«Львівська реберня» — м’ясна ресторація з фірмовими реберцями на Березняках. Концепція закладу заснована на філософії comfort food — гість відчуває щиру гостинність та смакує ситними стравами зі знайомими смаками. У меню закладу представлені страви з м’яса, птиці та риби, хліб з власної пекарні ресторану та випічка з тандира, закуски та салати з фермерських овочів та десерти. Фірмова страва — свинячі реберця, до яких можна замовити кукурудзу гриль, картоплю на вогні з салом, смажену або парову броколі та овочі гриль.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Омеляновича-Павленка, 4/6
Бюджет: ₴₴. Салати (128–258 грн), основні страви (75–328 грн), бургери (265–338 грн).
Страви: копчені свинячі ребра BBQ – 265 грн, реберця BBQ у вишневому чатні – 265 грн, яловичі ребра підкопчені та обсмажені у вишневій глазурі – 118 грн/100 г.
Деталі: ресторан-пивоварня, належить до мережі закладів Tarantino Family, американська кухня, відкритий гриль і професійна коптильня, ланчі з 12:00 до 16:00, доставка, акції, резерв столів, формат take away.
Syndicate beer & grill називають себе «великим монополістичним об’єднанням пива, їжі і атмосфери». Кожен день в закладі варять крафтове пиво, розробляють нові його сорти, коптять м’ясо і проводять підпільні ігри для пивних гурманів. В ресторані пропонують три види реберець — копчені свинячі ребра, реберця BBQ у вишневому чатні та підкопчені яловичі ребра, які обсмажують у вишневій глазурі.
Головна фото: Rebernia / Реберня
Фото: Facebook Rebernia / Реберня, В РЕБРО, REBER BAR, Meatbusters, Львівська Реберня, Syndicate beer & grill.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi