Ресторан для корпоративу у Львові: 5 локацій від PostEat - PostEat

пошук

Ресторан для корпоративу у Львові: 5 локацій від PostEat
21-12-2023 0 2590


Де відсвяткувати корпоратив у Львові, шукала редакція PostEat. Корпоративні заходи – це святкова подія, яка завжди залишає незабутні враження для всіх учасників. Незалежно від того, чи вирішили ви зібратися з колегами на келих вина або влаштували тематичну подію – кожен корпоратив унікальний. В ці добірці розповімо про різноманітні за форматами та бюджетами ресторани для корпоративів у Львові.

Ахалі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Курбаса, 4; вул. Дудаєва, 16

Бюджет: ₴₴.

Страви: Рулетики з печеного перцю в лабне – 223 грн, салат «Хевсурі» — 194 грн, курочка в соусі чкмерулі – 227 грн, долма з бараниною – 227 грн, Сет із хінкалі 9 шт. – 367 грн, хачапурі на мангалі – 207 грн, люля-кебаб курячий – 207 грн.

Деталі: ресторан грузинської кухні, тематичний інтер’єр, банкетні пропозиції, сезонні страви та спешл пропозиції, страви з мангалу, настоянки, майстер-класи, доставка, cork fee.

В ресторанах грузинської кухні «Ахалі» на вас чекає безліміт грузинського вина на ваш корпоратив та інші святкування. «Ахалі» — це про атмосферу і душевність, про м’ясо з живого вогню, хачапурі, найбільші хінкалі у Львові, багато чачі і домашнього вина та дружбу надовго. В добрих грузинських традиціях, для святкувань в Ахалі діє щедра пропозиція: безліміт домашнього грузинського вина для вас та ваших гостей (від 8 осіб для замовлень від 750 грн/особи). Відчуйте грузинську гостинність, відпочиньте та насолодіться неймовірно смачними, традиційними та авторськими стравами грузинської кухні в мережі ресторанів «Ахалі». Деталі та резерв за номерами: +380685235951 (Курбаса), +380684572737 (Дудаєва).

SAFE restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Листопадового Чину, 8

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: пате з печінки в глазурі із какао з ягідним кулі – 390 грн, салат з тунця блюфін під соусом теріякі – 590 грн, кокот з мідій у вершковому соусі з пармезаном – 420 грн, медальйони зі свинини та карамелізованими фісташками – 380 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні у готелі BankHotel Lviv, авторське меню від Стефано Антоніоллі, кондитерська майстерня, велика винна карта, вишуканий інтер’єр, велика колекція алкоголю, резерв столів.

Ресторан європейської кухні SAFE знаходиться у готелі BankHotel Lviv. В закладі пропонують авторське меню від досвідченого італійського бренд-шефа Стефано Антоніоллі. Винна карта ресторану налічує 270 позицій. Ресторан знаходиться на першому поверсі готелю та може прийняти 60 осіб у форматі бенкету. Унікальний інтер’єр: відкрите тинькування оригінальної будівлі Австро-Угорського банку, сейф-гігант часів Франца Йосифа, унікальна люстра, окремі зони для кендібару та танців, багато світла, що пробивається крізь великі вікна та багато зелені у мобільних вазонах.

Soprano

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: площа Князя Святослава, 9

Бюджет: ₴₴.

Страви: тартар з лосося, авокадо та вершковим соусом – 350 грн, рулетики з прошуто, сиром рикота та в’яленим томатом – 215 грн, запечений брі з маринованою грушею та ягідним соусом – 295 грн, качина грудка з яблуками та апельсиновим соусом – 440 грн.

Деталі: панорамний ресторан, страви європейської та італійської кухонь, меню української кухні, знаходиться на сьомому поверсі готелю, меню а-ля карт, сніданки, страви з дичини, страви на вугіллі та у хоспері, take away, резерв столів, парковка.

Ресторан Soprano розташований на даху готелю Taurus City. Інтер’єр ресторану вражає своєю елегантністю, обслуговування на вищому рівні, а відмінний вибір вин, а також витвори майстерності шеф-кухаря, приготовані на деревному вугіллі в печі хоспер, створюють неперевершений кулінарний досвід. Додайте до цього неймовірний вид на старе місто та вогні вечірнього Львова, і ресторан Soprano. Roof terrace перетворюється в на чудове місце для святкування подій. Кількість місць у форматі «банкет» — 40 гостей, у форматі «фуршет» — 50 гостей, замовлення страв по меню а-ля карт або фуршетному меню.

Sun Garden resto

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимира Великого, 10Б

Бюджет: ₴₴

Страви: трюфельний крем-сир із печеним перцем – 169 грн, камамбер гриль з соусом дорблю та опеньками – 198 грн, салат з карамелізованим гарбузом та сиром брі – 189 грн, піца сирна з трюфелем та фісташкою – 289 грн, філе цесарки в азійському маринаді з картопляно-трюфельним пюре – 198 грн.

Деталі: сімейний ресторан, затишний інтер’єр із різноманітними живими рослинами, сніданки, ланчі, диятче меню та зона для ігор, піца та бургери, класичні кокетйлі, pet-friendly, cork fee, доставка.

Сімейний ресторан Sun Garden знаходиться у житловому комплексі «Америка». Інтер‘єр закладу створювали так, щоб передати атмосферу живого саду, тому в закладі можна побачити безліч живих рослин, багато зелених відтінків та теплого світла. У меню є сніданки, понад 10 піц, бургери, паста, різні страви з риби та м’яса, десерти. В ресторані 50 посадкових місць, для святкування банкету ви можете обрати позиції як з основного, так і з банкетного меню. Вимог до кінцевого чеку на святкування закладі немає, проте, якщо ви хочете орендувати весь заклад, тоді буде встановлена вартість оренди та мінімальний чек. Алкоголь на свято можна принести на умовах cork fee — 300 грн/пляшка.

Цепелін

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Чорновола, 59

Бюджет: ₴₴.

Страви: асорті брускет з прошутто та лососем – 245 грн, фірмовий салат з лососем та креветками – 355 грн, хрусткий баклажан з пікантним соусом – 155 грн, гаряча сковорідка з овочами, куркою та беконом – 325 грн, томлені лангустіни в маслі з томатами, подаються з хлібними крутонами – 420 грн.

Деталі: авторські страви української та європейської кухні, простора зала, підходить для бенкетів та сімейних святкувань, готові бенкетні пропозиції, бізнес-ланчі, фірмові страви з м’яса та риби, стейки, шоу-презентація фірмових страв, резерв столів.

У ресторані «Цепелін» можна організувати банкет чи свято будь-якого формату. В меню представлені різномаітні страви української та європейської кухні. Ресторан готовий прийняти до 150 осіб, є 4 зали: нижній зал з окремим входом у пастельних контрастних кольорах (до 40 гостей), зал за скляною ширмою у стилі ар-деко зі звуковим та світловим обладнанням (на 45 гостей), тераса з панорамними вікнами (до 65 гостей) та великий зал із барною стійкою (на 100 гостей). Також можливо орендувати весь ресторан. Середній чек 1100-1300грн/особи. Ви також можете обрати вже готові рішення по меню або скласти індивідуальне. При потребі, для музичного супроводу корпоративної вечірки можемо запросити музикантів, або ж ви можете взяти своїх. Заклад працює до 22:00, проте можна продовжити додатково роботу до 23:00.

Головна фото: «Ахалі»

Фото: Facebook «Ахалі», SAFE restaurant, Soprano, Sun Garden resto, «Цепелін».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi